Volunteers work with children and help protect the environment in Ecuador on our project for teenagers

Ungdomsprojekt med børnepasning og naturbevaring i Ecuador

Arbejd frivilligt med børn i en sommercamp og hjælp med naturbevaring i Galapagos nationalpark

Projektoversigt

Brug noget af din sommer på at lave frivilligt arbejde sammen med andre unge i Ecuador. Du arbejder med børn på en sommercamp og laver naturbevaringsarbejde i Galapagos nationalpark.

Dit to ugers ophold er inddelt i to dele. Du bruger din første uge på at arbejde sammen med miljøforkæmpere i Galapagos nationalpark og hjælper med at beskytte de truede dyr og planter. Vi er den eneste organisation, som har fået lov til at arbejde i nationalparken, så er det er en enestående mulighed for dig.

Din anden uge bruges med at arbejde frivilligt i en sommercamp, hvor du hjælper børnene med at have det sjovt og lære gennem leg.  

Projektet er åbent for teenagere fra hele verden, så du er sikker på at møde spændende, nye mennesker og få nye venner for livet.

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og naturbevaring i Ecuador det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil bruge sommeren på at bo på en helt unik ø, og at hjælpe både befolkningen og miljøet, så vil du elske vores ungdomsprojekt med børnepasning og naturbevaring på Galapagosøerne, som er skræddersyet til teenagere, der gerne vil prøve noget nyt og kan lide at være udendørs.


Projektet er designet specielt til teenagere. Vi har en fastsat tidsplan, og vores personale er med hele vejen for at give støtte og vejledning.  


Du behøver ikke at have erfaring for at deltage på projektet. Hvis du gerne vil hjælpe, lære og udforske, så er du den helt rigtige til ungdomsprojektet i Ecuador. Du får en god mulighed for at få erhvervserfaring og at lære nye færdigheder som teamwork og planlægning. Brug det til at give din ansøgning eller CV kant.


Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og naturbevaring i Ecuador?

Det to uger lange projekt er inddelt i to dele. Du bruger én uge på at arbejde frivilligt med naturbevaring i  Galapagos nationalpark. Den anden uge bruger du sammen med børn i en sommercamp. Du hjælper med de følgende aktiviteter:

  • Arbejde med miljøforkæmpere i Galapagos nationalpark
  • Hjælpe børn med at lære gennem leg på en sommercamp
  • Udvide din egen horisont gennem unikke oplevelser på øen

Dit arbejde på ungdomsprojektet bliver inddelt i to hovedkategorier:


Hjælpe med at beskytte det lokale plante- og dyreliv


Galapagosøerne har et unikt og forskelligartet dyreliv. Øgruppen er også et hotspot for forskning for biologer og forskere fra hele verden. I løbet af din første uge på projektet, arbejder du sammen med miljøforkæmpere og biologer på forskellige forskningsprojekter på Galapagosøerne, som er én stor nationalpark.


Parken er underbemandet på grund af manglende finansiering. Derfor er det svært for personalet at udføre de undersøgelser og den forskning, de skal bruge. Du hjælper dem med at indsamle data i området, hvilket er vigtigt arbejde, da resultaterne bruges til at rådgive ministeriet for miljø i politiske bestemmelser.


Du deltager også i fjernelsen af invasive planter, som truer de lokale plantearter, som kun findes på Galapagosøerne. Du hjælper også med at plante mangrovetræer for at genoprette levestederne for dyrelivet i havet omkring øerne.  


Du spiller også en vigtig rolle i arbejdet for at sprede oplysning og viden om vigtigheden ved at beskytte Galapagosøernes unikke miljø ved at afholde workshops i lokalsamfundet.


Hjælpe børn med at lære gennem leg


I din anden uge på projektet, hjælper du med at afholde en sommercamp for børn i byen, Puerto Baquerizo Moreno. Læg al din energi og kreativitet i at:


  • Undervise i engelsk for begyndere
  • Arrangere lærerige lege og spil
  • Afholde kreative lektioner og sportsaktiviteter


Som frivillig gør du en stor forskel ved at holde børnene engagerede og aktive i deres sommerferie. Det er også en stor hjælp for forældrene, som ikke kan tage fri fra arbejde og derfor er bekymrede for deres børns sikkerhed og trivsel i løbet af dagen, når skolerne holder lukket.  


Udvide din horisont


Mens du hjælper lokalsamfundet og miljøet, får du også muligheden for at udvide din egen horisont. Du snakker og interagerer med lokalbefolkningen dagligt og lærer om den unikke kultur på øerne, fordi du bor hos en lokal værtsfamilie.


Du kan også forbedre dine spanskkundskaber eller lære det helt fra begyndelsen ved privilegiet af at bo hos en lokal familie.


Som en del af turen, tager vi dig med på en weekendtur til en af San Cristobals naboøer. Her får du chancen for at se mere af Galapagosøerne og få en større forståelse af den lokale livsstil.


Hvor på Galapagosøerne skal jeg bo og arbejde?

San Cristobal

Du bor på øen San Cristobal, som er en del af øgruppen Galapagos, der ligger i Stillehavet omkring 1.000 km fra Ecuadors fastland.


I den første uge af projektet, hvor du arbejder med naturbevaring, arbejder du inde i Galapagos nationalparks naturområder og forskningscentre. I den anden uge af projektet arbejder du i små landsbyer og lokalsamfund på øen.    


Galapagosøerne er enormt populære for alle, der er interesserede i biologi, videnskab og dyreliv.  De vulkanske øer er levested for et stort antal arter, som ikke findes nogen andre steder i verden. Nogle af dem er Galapagosskildpadden, også kendt som kæmpeskildpadden, havleguaner, Galapagossælen og Galapagospingvinen.Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ecuador


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med ungdomsprojektet er at hjælpe personalet med bevaringsarbejde og hjælpe med at afholde en sommercamp for underprivilegerede børn.


Galapagos nationalpark er underbemandet på grund af utilstrækkelig finansiering fra regeringen. Det tilstedeværende personale og miljøforkæmperne har derfor svært ved at udføre den forskning og de initiativer, der er brug for. Det betyder også, at forskningsprojekter bliver forsinkede eller udskudt.


Du har en vigtig rolle i arbejdet, når du udarbejder optællinger og observationer om dyrelivet, hvor du indsamler værdifulde, videnskabelige data og arbejder med genplantning af træer i parken.


I skoleferierne kan de fleste forældre ikke tage fri fra arbejde for at passe deres børn. Når du arbejder frivilligt med børn i Ecuador, hjælper du lærere og pædagoger med at holde børnene beskæftigede og stimulerede i trygge rammer.


Sidst men ikke mindst handler projektet også om at give dig muligheden for at rejse sikkert til en unik destination og få nye venner fra hele verden. Projektet er selvfølgelig også en fantastisk måde at være en del af noget positivt for lokalsamfundet og miljøet.

A teenager does conservation volunteer work and works with children in the Galapagos

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i San Cristóbal. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie. På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer