Volunteers work with children and help protect the environment in Ecuador on our project for teenagers

Bevarelse og samfundsarbejde på Galapagos-øerne

Oplev den utrolige biodiversitet på Galapagosøerne, mens du lærer af og støtter lokalsamfundet

Projektoversigt

 • Brug din sommer på at bo på en malerisk ø og hjælpe mennesker og miljø.
 • Få eksklusiv adgang til Galapagos Nationalpark, og arbejd sammen med miljøforkæmpere for at beskytte dyr som kæmpeskildpadder og søløver!
 • Gennemfør uddannelsesaktiviteter og hjælp med at sprede miljøbevidsthed i hele lokalsamfundet.
 • Frivillige arbejdstimer: 50
 • Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og naturbevaring i Ecuador det rigtige for mig?

Vil du bruge din sommer på at bo på en unik ø og hjælpe mennesker og miljø? Så vil du elske vores Conservation & Community High School Special på Galapagos. Det er for enhver teenager, der ønsker at gøre noget anderledes og være udendørs.

Dette projekt er designet specielt til teenagere. Vi har en fast rejseplan, og vores personale er der hele vejen med vejledning og støtte.

Du behøver ingen erfaring. En vilje til at hjælpe, lære og udforske er alt, hvad vi beder dig om. Dette program er en fantastisk måde at få praktisk erfaring på og lære nye færdigheder som teamwork og planlægning. Brug det til at give din ansøgning eller dit CV et forspring til universitetet eller et job.


Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og naturbevaring i Ecuador?

Dette to-ugers projekt er opdelt i to dele. Den ene uge bruger du på frivilligt arbejde i Galapagos Nationalpark. Den anden uge bruges på at afholde uddannelsesaktiviteter i et lokalcenter.

Det kommer du til:

 • Arbejde sammen med naturfredningsfolk i Galapagos Nationalpark.
 • Hjælpe børn med at lære gennem leg på et lokalcenter.
 • Udvide din egen horisont ved at fordybe dig i en unik ø-kultur.

Arbejd med miljøforkæmpere

Galapagos er hjemsted for et unikt fugle- og dyreliv. Det betragtes også som et forsknings-hotspot for forskere fra hele verden. I løbet af din første uge vil du arbejde sammen med miljøforkæmpere på forskellige forskningsprojekter i Galapagos Nationalpark.

Parken er underbemandet på grund af manglende finansiering. Derfor er det svært for personalet at udføre en stor del af den nødvendige forskning selv. Som et ekstra par hjælpende hænder hjælper du med at indsamle data under undersøgelserne. Det er et vigtigt arbejde, da resultaterne bruges til at rådgive miljøministeriet i forbindelse med politikudformning.

Det indebærer fodring og pleje af kæmpeskildpadder på et avlscenter. Du skal indsamle data, rydde stier og ordne indhegninger på centret. Grib chancen for at overvåge og støtte disse fantastiske dyr, indtil de kan sættes ud i naturen.

Du vil også blive involveret i at fjerne fremmede planter. Disse planter er en trussel mod de lokale arter, som kun findes på Galapagos. Du hjælper med at plante endemiske planter for at genoprette det lokale økosystem.

Ved at lede workshops i lokalsamfundet øger du også bevidstheden om, hvor vigtigt det er at beskytte Galapagos' unikke økosystem.

Hjælp børn med at lære gennem leg

I din anden uge arbejder du på et lokalcenter i Puerto Baquerizo Moreno.

Tag al din energi og kreativitet med:

 • Lede pædagogiske lege.
 • Deltage i spanskundervisning.
 • Male vægmalerier i byen for at lære om miljøet.

Udvid din horisont

Som frivillig kommer du til at tilbringe dine dage i Galapagos' afslappede ø-kultur, samtidig med at du sætter et positivt aftryk. Da du bor hos en værtsfamilie, kommer du dagligt i kontakt med lokalbefolkningen og opdager en anden måde at leve på.

Det er også en glimrende måde at forbedre dit spanske sprog på eller lære et nyt sprog.

Som en del af rejseplanen tager vi dig med på en weekendtur til en af San Cristobals naboøer. Det vil vise dig mere af Galapagosøerne og give dig en dybere forståelse af det lokale liv.


Hvor på Galapagosøerne skal jeg bo og arbejde?

San Cristobal

Galapagosøerne er enormt populære for alle, der interesserer sig for biologi, videnskab og dyreliv. Disse vulkanske øer er hjemsted for et stort antal arter, som ikke findes andre steder i verden. Et par eksempler er kæmpeskildpadden, havleguaner, Galapagos-pelssæler og Galapagos-pingviner.

Du får base på hovedøen San Cristobal. Den er en del af øgruppen Galapagos, som ligger i Stillehavet, ca. 1.000 km fra Ecuadors fastland.

For bevaringsdelen af projektet vil du være baseret i Galapagos National Park. I den anden del af projektet arbejder du i et lokalt samfundscenter.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ecuador


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Formålet med dette projekt for gymnasieelever er at hjælpe personalet med bevaringsarbejde og hjælpe til i et lokalt samfundscenter.

På grund af utilstrækkelig finansiering fra regeringen er Galapagos Nationalpark underbemandet. Det gør det vanskeligt for personalet og naturforvalterne at gøre alt det, der er nødvendigt. Det betyder også, at forskningsprojekter bliver forsinket.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i forbindelse med undersøgelser af dyrelivet, indsamling af værdifulde videnskabelige data og arbejde med genplantning af skov i parken.

I skoleferierne har de fleste forældre ikke mulighed for at tage fri fra arbejde for at passe deres børn. Frivilligt arbejde med børn i Ecuador som teenager hjælper lærere og pædagoger med at holde børnene beskæftiget og stimuleret i et sikkert rum.

Endelig handler dette projekt også om at give dig mulighed for at rejse sikkert til en unik destination og få nye venner fra andre dele af kloden. Selvfølgelig er det også en fremragende måde at være en del af noget positivt for lokalsamfundet og miljøet på!

A teenager does conservation volunteer work and works with children in the Galapagos

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i San Cristóbal. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie. På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer