Projects Abroad female volunteer working with children in Ecuador smiles with a child on swing set at our Childcare Project.

Arbejd frivilligt med børn i Ecuador

Hjælp børn i børnehaver, og støt børns tidlige udvikling på Galapagosøerne.

Projektoversigt

Arbejd frivilligt med børn i Ecuador, og vær med til at forbedre børns tidlige udvikling. Du kan hjælpe os med at give børnene de kompetencer, de har brug for, for at klare sig godt i skolen. Du lærer dem også grundlæggende engelsk, og sørger for at hvert enkelt barn vasker hænder og lærer om god hygiejne.


Når du er frivillig på Galapagos, støtter du børnehavepædagoger og lærere i overfyldte klasser. Du hjælper dem med undervisningen, og du tilbyder også individuel støtte til de børn, der har mest brug for det. Jo flere frivillige vi har på dagcenteret, jo flere børn kan få individuel opmærksomhed og støtte.


Du får en unik indsigt i livet på Galapagosøerne, når du bor hos din værtsfamilie på den lille bitte ø, San Cristobal. Du får også muligheden for at lære spansk, eller at forbedre dit spanske, hvis du allerede kan lidt.  

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med børnepasning i Ecuador det rigtige for mig?

Projektet i Ecuador er perfekt til alle, der godt kan lide at arbejde med børn.


Hvis du er energisk, positiv og tålmodig, vil du passe godt ind som frivillig med børnepasning i Ecuador.  


Du får erhvervserfaring med børnepasning og omsorgsarbejde. Du hjælper børn med at udvikle sig på vigtige områder gennem undervisning. Frivilligt arbejde med børn i Ecuador kan også hjælpe dig mod en fremtidig karriere inden for området.


Projektet er også ideelt til at hjælpe dig med at udvikle vigtige kompetencer som samarbejde, lederskab og planlægning.


Du kan sagtens blive frivillig, selvom du ikke har erfaring på området. Du hjælper de lokale medarbejdere og pædagoger, og Project Abroads medarbejdere er til rådighed for dig, når du har brug for støtte. Vi sørger også for oplæring, workshops og undervisningsmateriale.

Projects Abroad volunteer working with children in Ecuador helps child with an activity in a day care centre.

Hvad bliver min rolle på projektet i Ecuador?

Din vigtigste opgave som frivillig i Ecuador er at hjælpe lærere og pædagoger i børnehaverne med at give børnene opmærksomhed og støtte.


Du har en række forskellige opgaver, blandt andet:


  • Lave undervisningsforløb og aktiviteter som at lære børnene at læse
  • Forbedre børnenes engelsk gennem samtale og sang
  • Skabe opmærksomhed omkring hygiejne og sundhed for at hjælpe børnene
  • Støtte børn med særlige behov via individuel opmærksomhed

Som frivillig vil du fokusere på følgende områder:


Opmuntre til læring gennem leg


Som de fleste børnehavebørn, elsker børnene i Ecuador at lære nye ting, og at prøve deres evner af dagligt. Som frivillig i Ecuador, hjælper du børnene med deres udvikling ved at lære dem engelske sange, lave kreative aktiviteter med dem som billedkunst og håndarbejde, og spille og lege udendørs.

Børn lærer bedst gennem leg og sjov, så det er vigtigt at have leg med i undervisningen. Vi opmuntrer også vores frivillige til at arbejde individuelt med hvert barn, så vi kan hjælpe med deres individuelle udfordringer.


Forbedre engelske sprogkundskaber


Galapagos er et hotspot for turister. Når de lokale kan tale engelsk, kan de tjene penge på turismen og få en højere levestandard. Du kan hjælpe med at lægge fundamentet fra en tidlig alder, ved at lære børnene alfabetet, have små samtaler med dem på engelsk, og at læse engelske bøger højt for dem.


Opmuntre til god hygiejne


Nogle af de børn, som du arbejder med, har aldrig lært om vigtigheden af basal hygiejne. Du kan hjælpe dem ved at lære børnene, hvordan man børster tænder og vasker hænder i løbet af dagen. Gør hygiejne sjovt med sange, lege og små konkurrencer i klassen.  


Støtte til børn med særlige behov


Børn med særlige behov bliver ofte indskrevet på almindelige skoler, fordi der er mangel på specialskoler og institutioner på Galapagos. Du kan hjælpe læreren ved at give personlig støtte og stimulation til disse børn, så de bedre kan følge med resten af klassen.  


Du får oplæring, workshops og materialer til at hjælpe dig med alle disse aktiviteter, så du kan udføre dit arbejde bedst muligt.


Hvor i Ecuador skal jeg bo og arbejde?

San Cristobal

Du bor og arbejder på øen San Cristobal. Denne ø er en del af Galapagos øgruppen, som ligger i Stillehavet omkring 1.000 km fra fastlandet i Ecuador.


Arbejdspladserne for vores frivillige er i børnehaver i byen Puerto Baquerizo Moreno. Selv om det er hovedstaden på Galapagos, er det mere en lille havneby end en storby. Der er nogle fantastiske hvide sandstrande omkring byen, men kun to af dem er forbeholdt mennesker. De andre strande er tilegnet beskyttelsen af søløverne på Galapagos.


Puerto Baquerizo Moreno er en charmerende landsby med brostensbelagte gader og et hyggeligt havneområde, og der er meget at se og opleve, når du har fri om aftenen.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ecuador


Hvordan ser en typisk dag ud på projektet i Ecuador?

Du starter dagen med morgenmad sammen med din værtsfamilie. Bagefter følges du med de andre frivillige på gåben hen til børnehaven. Din arbejdsdag er normalt fra klokken 8.30 til 15.00.


Om formiddagen hjælper du lærerne med undervisningen. Du giver individuel opmærksomhed til de børn, som har problemer med bestemte opgaver.

Til frokost kan du gå hjem til din værtsfamilie igen, eller du kan aftale med din værtsfamilie, at du tager madpakke med på arbejde.


Efter frokost tager børnene en lur. Du kan bruge tiden på at snakke om undervisningsplaner og aktiviteter med de andre frivillige og med læreren. Nye idéer og tiltag fra de frivillige bliver taget imod med åbne arme.

Du bruger det sidste af eftermiddagen på at lege og spille spil udendørs med børnene. På den måde, kan de få brugt en masse energi, inden de skal hjem.


Du har fri om aftenen og i weekenderne, hvor du kan slappe af og udforske øen sammen med de andre frivillige eller med dine nye, lokale venner. Du kan også bruge din fritid på at forbedre dit spanske ved at tage spansktimer.

Female Projects Abroad volunteer with children in Ecuador is doing crafts during Childcare Project.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at forbedre børns tidlige udvikling på Galapagos. Vores frivillige spiller en vigtig rolle på projektet for at hjælpe børn med deres udvikling, så de kan få succes, når de starter i skole.


Vi arbejder med børnehaver, som er underbemandede og har begrænset finansiering. Som frivillig hjælper du med at støtte lærerne, og arbejder sammen med dem for at definere hvert enkelt barns behov. Vi oplærer dig i, hvordan man bruger vores tjeklister for børns tidlige udvikling, samt hvordan man fører log over udvikling i vores online database.  


Ecuador er også en populær destination for turister, så vi fokuserer meget på at lære børnene engelsk. Gode engelskkundskaber hjælper folk i arbejde, så vi prøver at give børnene et stærkt fundament. Undervisningen hjælper dem også, når de skal til at lære engelsk i skolen. Lærerne får også noget ud af at øve engelsk med dig, og de bruger alle de materialer, som de frivillige laver.


Vi har defineret fire mål i vores Childcare Management Plan, som gør projektet struktureret og bæredygtigt:


  • Styrke børns tidlige udvikling
  • Forbedre engelskkundskaber
  • Forbedre god hygiejne hos børnene
  • Forbedre indlæringen hos hvert enkelt barn


Vi håber på at kunne lægge et stærkt fundament for børnene, som de kan bygge videre på, og blive selvsikre og dygtige elever med gode fremtidsudsigter.

Hjælp os med at opnå vores mål ved at være frivillig i Ecuador.

Female volunteers working with children in Ecuador paint a wall blue to help improve the learning environment at a kindergarten.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold på San Cristóbal. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid. Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Vores projekter i Ecuador finder sted på Galapagosøerne. Dette område er verdensberømt for den forskning, som Charles Darwin udførte her på grund af de mange unikke dyrearter, som lever på øerne. Øgruppen er det perfekte sted at udforske Ecuadors smukke natur.


Når du arbejder frivilligt i Ecuador, kan du bruge din fritid på at besøge de smukke sandstrande, hvor havfuglene flyver rundt og søløverne ligger og slapper af i sandet. Du kan også snorkle eller dykke langs med kysten.


Det er en spændende og spektakulær oplevelse at vandre rundt om foden på en af de mange vulkaner, som Galapagosøerne består af. Du kan også følge Darwin stien eller vandre gennem Punta Pitt.


Der er masser af museer og kunstudstillinger, så du kan lære mere om landets kultur og historie. Du kan også snakke med lokalbefolkningen og købe souvenirs på de travle markeder.


En af de bedste ting ved at deltage på vores projekter er, at du kan få muligheden for at bygge relationer til andre frivillige. Du kan derfor vælge at bruge din fritid på at udforske Galapagosøerne på egen hånd, eller du kan rejse rundt med nye venner, som du møder på din rejse. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer