A local child has his teeth checked by two students doing a Dentistry internship in Mexico.

Erfaringsophold med odontologi i Mexico

Få erhvervserfaring ved at arbejde sammen med tandlæger og deltage i opsøgende tandlægearbejde

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold inden for odontologi i Mexico og bliv forberedt på en karriere inden for tandpleje. Du skygger erfarne tandlæger på klinikker og sundhedscentre og lærer ved at observere dem. Opholdet er en fantastisk mulighed for at få indsigt i, hvordan tandlægearbejdet fungerer i et udviklingsland, hvilket kan gavne din fremtidige karriere.


I mexico har mange fra dårligt stillede områder ikke adgang til grundlæggende sundhedspleje og tandpleje. Du er med til opsøgende arbejde i forhold til tandpleje i lokalsamfundene, hvor du gør en forskel, mens du får erhvervserfaring.


Du bor i byen Guadalajara, som er det perfekte udgangspunkt at opleve Mexico fra med dens smukke omgivelser og travle bycentrum.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

18 eller derover
You need to speak basic Spanish.


Er et erfaringsophold inden for odontologi i Mexico det rigtige for mig?

Vores erfaringsophold med odontologi i Mexico er perfekt til dig, som overvejer en karriere inden for tandpleje. Opholdet giver dig relevant erhvervserfaring, som du kan trække på, når du søger ind på din uddannelse. Hvis du allerede er studerende, kan du gribe muligheden for at bygge på din praktiske erfaring inden for faget.


Når du tager på erfaringsophold, kan du skrive oplevelsen på dit CV, og du får masser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger. Du kan fortælle, hvad du har set og lært, og hvordan du løste de udfordringer, du mødte. Du får også en større forståelse for de sundhedsmæssige udfordringer, som befolkningen har i udviklingslande.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet. Du får en koordinator, som vejleder dig, og du kan altid spørge Projects Abroad teamet til råds, hvis du får brug for det. Du kan finde ud af, om odontologi er noget for dig, ved at få en førstehåndsoplevelse af en tandlæges dagligdag.


Du skal være 18 år gammel for at deltage, og du skal kunne tale lidt spansk.


Du kan tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal være på mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan se og lære mere.

A Projects Abroad intern examines a young local boy during a medical outreach on her Dentistry internship in Mexico.

Hvad bliver min rolle på projektet med odontologi i Mexico?

Du arbejder på en tandplejeklinik eller et sundhedscenter. Begge steder har du masser af muligheder for at lære og få erfaring. Her er nogle af dine vigtigste opgaver:


  • Skygge og observere lokale tandplejere og opleve deres daglige rutiner
  • Hjælpe med mindre opgaver som undersøgelser af patienter og forberedelse af udstyr og instrumenter før behandlinger  
  • Hjælpe med opsøgende arbejde i lokalsamfundene og oplyse befolkningen om, hvor vigtig mundhygiejne er

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Skygge og observere lokale tandplejere


Det meste af dit erfaringsophold bliver brugt på at skygge tandlæger på en tandlægeklinik eller et sundhedscenter. Du får muligheden for at observere, når patienterne bliver screenet, når de er til konsultationer, og når de får lavet behandlinger. Behandlingerne inkluderer tandudtrækninger og rensning af huller i tænderne.


Du kan også få muligheden for at observere mere komplicerede procedurer som rodbehandlinger og maxillofacial kirurgi. Her får du lov til at være til stede i operationsstuen for at observere.


Hjælpe tandplejerne


Du får også chancen for at hjælpe med mindre opgaver. Du kan hjælpe med at gøre instrumenterne og udstyret klar før en behandling, og at give patienterne information om mundhygiejne.


Opsøgende arbejde i lokalsamfundene


Du kan også lave oplysningsarbejde, hvor du spreder budskabet om vigtigheden af mundhygiejne, når I tager rundt i lokalsamfundene og på skoler. Du laver fremlæggelser om, hvordan man børster tænder ordentligt, og du kan lave plakater om mundhygiejne til at hænge op på skolerne. På den måde får eleverne en visuel påmindelse om, hvorfor det er vigtigt at passe på sine tænder.


Hvor i Mexico skal jeg bo og arbejde?

Guadalajara

Erfaringsopholdet er placeret i Guadalajara, som er en traditionel by med alléer og snoede brostensgader. Her bor du hos en lokal værtsfamilie. Byens centrum er travlt med et pulserende gadeliv og fantastiske kulinariske muligheder. Der er dog også mere landlige og fattige områder i udkanten af byen, hvor meget af vores opsøgende arbejde foregår.


Du får erhvervserfaring med odontologi i Mexico på en tandlægeklinik eller på et sundhedscenter. Faciliteterne i Mexico er gode og veludstyrede, og du får en unik mulighed for at se tandlægers daglige arbejde i et udviklingsland.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mexico


Hvordan ser en typisk dag på projektet med odontologi i Mexico ud?

På en typisk dag på projektet vågner du op og spiser morgenmad sammen med din værtsfamilie. Du tager offentlig transport hen til din arbejdsplads, og på din første arbejdsdag, følger en Projects Abroad medarbejder dig på arbejde.


Din arbejdsdag er fra klokken 8.00-13.00, mandag til fredag. Du har fri om aftenen og i weekenderne.


Normalt skygger du tandlægerne under konsultationer og nogle gange under behandlinger, alt efter hvordan skemaet ser ud.


En gang om måneden (afhængigt af antallet af frivillige på erfaringsopholdet) tager du med ud i et af de landlige lokalsamfund for at hjælpe med opsøgende arbejde og at lave oplysningsarbejde om mundhygiejne og tandpleje.


Om aftenen kan du opleve de lokale markeder eller besøge de mange restauranter og madboder inde i byen. Du kan også tilbringe aftenen sammen med din værtsfamilie for at lære dem bedre at kende og omfavne deres livsstil.

Male Dentistry intern examines a patient's mouth in a Healthcare centre during a Dentistry internship in Mexico.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at give dig muligheden for at lære om odontologi ude i den virkelige verden. Du lærer ved at arbejde sammen med erfarne tandlæger, som lærer dig at diagnosticere og behandle de tilstande, som du ser. Vi opfordrer dig til at stille spørgsmål og tage noter for at få mest muligt ud af dit ophold.


I Mexico har mange af de dårligt stillede lokalsamfund, som vi arbejder med, ikke adgang til sundhedspleje eller tandpleje. Enten har de ikke råd til behandlingen, ellers kan de ikke transportere sig ind til en klinik eller et center. Du bliver en del af vores indsats for at tilbyde gratis adgang til sundhedspleje og tandpleje til folk i dårligt stillede lokalområder.


Din primære rolle under det opsøgende arbejde er at hjælpe med at oplyse om, hvor vigtigt det er at passe på sine tænder. Du hjælper med at forebygge tandforrådnelse og tandkødssygdomme ved at oplyse lokalsamfundet om basal tandpleje.


For at sikre, at vi altid arbejder mod en langsigtet vision, har vi defineret en række mål i vores Medical Management Plan. Målene er at:


  • Forbedre adgangen til sundhedspleje for udsatte befolkningsgrupper
  • Fremme bevidstheden om ikke-smitsomme sygdomme
  • Forbedre hygiejnestandarder
  • Forbedre kvaliteten af sundhedspleje til patienter
  • Skabe en forståelse for medicinske fremgangsmåder og opfordre til udveksling af medicinsk viden


Tag på erfaringsophold med odontologi i Mexico og hjælp os med at arbejde hen mod disse mål.

Projects Abroad intern examines a young girl's throat at a medical outreach during a dental placement in Mexico.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Guadalajara. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Mexico og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Mexico har noget for enhver smag med dets smukke strande, fængslende kunstudstillinger og travle restauranter. Du får masser at lave i din fritid på dit projekt i dette dynamiske land.


Der er noget fascinerende ved at gå rundt i historiske bygninger. Hvis du er til neo-gotisk arkitektur, så tag på en tur til templet, Templo Expiatorio del Santisimo Sacramento. Det er et sandt kunstværk med udsmykkede tårne og farvestrålende glasmosaik.


Der er også masser af museer, så du har rig mulighed for at dykke ned i Mexicos rige historie. Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du tilbringe en dag med at beundre dyrelivet og den frodige beplantning i Las Peñas naturreservat. Du kan ikke rejse til Mexico uden at smage det autentiske, mexicanske køkken.


Du kan bruge en aften på at spise pozole eller tamales på en lokal restaurant og se den orange-røde sol smelte ned over horisonten.


Vi har et væld af forskellige projekter i Mexico, så der er højst sandsynligt mange andre frivillige i området, når du er afsted. Du kan derfor vælge at rejse og tage på opdagelse i landet på egen hånd eller i en gruppe sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer