You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt
  • PLACERING: Hanoi
  • Projekttype: Hospitaler
  • ROLLE: At få relevant erfaring ved at arbejde sammen med professionelle tandlæger
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie og delelejlighed
  • PRISER: Fra 15.400 kr.
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • KRAV: Mindst 1 års relevante studier

På vores tandlægeprojekt i Vietnam får du en unik indsigt i dit felt, og du vil tilegne dig egenskaber og opnå erfaring, som du vil få gavn af i din videre karriere. Du assisterer kvalificerede tandlæger, som er fokuseret på at yde den bedste omsorg og hygiejne for deres patienter.

Du skal have gennemført mindst 1 års studier for at deltage på dette projekt, og det er dermed velegnet for studerende som vil i praktik i udlandet eller for professionelle tandlæger.

Du arbejder på en odontologiafdeling på et hospital, hvor du vil få en fast supervisor.

Din rolle på projektet

Frivilligt arbejde i Vietnam

I begyndelsen af dit ophold vil du primært have en observerende rolle, imens du lærer fra lokale tandlæger og deres ansatte. Du vil komme til at hjælpe med at rense og klargøre redskaber til den næste behandling. Dette giver dig mulighed for at stille spørgsmål og observere forskellige tandlægeoperationer.

Dine opgaver og ansvarsområder vil komme til at afhænge af dine kvalifikationer og erfaring og hvor selvstændigt det lokale personale vurderer dig i stand til at udføre mere krævende opgaver. Din entusiasme, engagement og varigheden af dit projekt, vil også have en betydning for, hvor meget ansvar du vil få tildelt.

Vi kan arrangere outreaches, hvor du får mulighed for at dele dine erfaringer, hjælpe med at forberede præsentationer og udarbejde brochurer til at dele ud i lokalsamfundet.

Gennem planlagte arrangementer i områdets udkantsområder, vil du få mulighed for at præsentere og uddele materiale om et bestemt fokusområde inden for odontologi og lære de lokale, hvorfor god mundhygiejne er vigtig.

Du arbejder mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden til at slappe af, tage på udflugter eller hvad du nu har lyst til.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲