You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Kina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Shanghai
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale tandlæger og lære om faget igennem observation og dialog
  • PROJEKTTYPE: Hospital
  • kRav: Du skal have mindst 1 års uddannelse
  • indkvartering: Delelejlighed
  • Priser: Fra 22.550 kr
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi samarbejder med hospitaler i Shanghai, hvor frivillige og praktikanter arbejder sammen med lokale tandlæger på odontologiafdelinger.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du skal have gennemført 1 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet tandlæge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Din rolle på projektet

Frivillige foran hovedindgangen til hospital i Kina

Du vil følge lokale tandlæger og lære igennem observation og dialog. Det er altid op til de lokale tandlæger at vurdere om, og i så hvilke praktiske opgaver du kan få.

Vi opfordrer altid frivillige og praktikanter til at til vise engagement og initiativ. Du vil få mulighed for at se forskellige behandlinger, f.eks. rodbehandlinger, udtrækning af tænder, operative indgreb og mere almindelige procedurer.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

China Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲