You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Samoa

Oversigt
  • PLACERING: Apia
  • Projekttype: Skole for handicappede børn og rugbyklub
  • ROLLE: At hjælpe med at behandle mentalt eller fysisk handicappede børn eller sportsfysioterapi
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 17.550 kr
  • ROJEKTLÆNGDE: Fra 4 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • Krav: Mindst 3 års fysioterapistudier

Projects Abroad fysioterapeut frivillig på Samoa

Samoa er lille ø-gruppe i Stillehavet, ca. 5 timers flyvning øst for Australien. Samoa har en meget stærk lokal kultur, idet landet ikke har oplevet meget indvandring og dermed påvirkning fra andre lande.

Der er i høj grad mangel på kvalificerede fysioterapeuter i Samoa, og derfor er dette projekt perfekt for praktikophold i slutningen af fysioterapistudiet eller for professionelle fysioterapeuter.

Der er meget arbejde, og det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt på dit projekt. Du skal være indstillet på en markant anderledes kultur end hvad du kender fra Danmark, og det er både charmerende og udfordrende.

Din rolle på projektet

På vores fysioterapiprojekter i Samoa kommer du til at arbejde på centre for handicappede børn i og omkring Apia. Den store mangel på fysioterapeuter på Samoa betyder at mange børn og voksne med handicap ikke får den behandlingen de behøver.

Med dine færdigheder og viden vil du kunne have en positiv indvirkning på patienternes liv og din indsats vil blive meget værdsat.

Hvis du er interesseret i sportsfysioterapi kan vi organisere projekter på et rugbyakademi hvor du vil arbejde med børn og unge som spiller rugby. Rugby er en stor sport i Samoa, og indbyggerne er glødende rugbyfans.

Det er ingen selvfølge, at der er uddannede fysioterapeuter på centrene, så du må være komfortabel med at arbejde selvstændigt og med minimal vejledning.

Under dit ophold kommer du til at arbejde mandag til fredag. I weekenderne har du fri til at rejse rundt og tilbringe tid med de andre frivillige.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲