You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Obstetrik i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring som jordemoder
  • Praktiksted: Hospitaler og klinikker
  • Krav: Du skal være jordemoderstuderende samt tale fransk på et middelgodt niveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du jordemoderstuderende og taler du et fornuftigt fransk, kan du rejse til Togo i forbindelse med et praktikophold. Togo er et af de fattigste lande i Vestafrika, men du vil opleve en rig gæstfrihed.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Praktikanter i Togo bør have et godt kendskab til fransk, da det meste af personalet samt patienterne ikke taler engelsk. Du kan derfor med fordel supplere dit arbejde med et fransk sprogkursus.

Din rolle som praktikant

Frivillig på obstetrik-projektet i Togo

Du arbejder på en stor fødegang på et hospital i byen eller på en klinik i udkanten af byen. Uanset hvor du arbejder, vil du arbejde med gravide eller fødende kvinder.

Du er med til konsultationer, behandlinger og fødsler, men du vil ikke få selvstændige opgaver, som du ikke er kvalificeret til.

Du skal være forberedt på, at der i et fattigt udviklingsland vil være barske oplevelser på et hospital fordi de ikke har adgang til samme ressourcer som i Danmark.

Du bliver udfordret fagligt såvel som personligt, og vores lokale personale i Togo står klar med støtte og råd under hele dit praktikforløb.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲