You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Fysioterapi i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for fysioterapi
  • Praktiksted: Hospitaler og centre for handicappede børn
  • Krav: Du skal være fysioterapistuderende og kunne tale spansk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

På vores praktikophold inden for fysioterapi i Bolivia bor og arbejder du i Cochabamba. Her kan du arbejde på centre for handicappede børn eller en brandsårsafdeling på et hospital.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillig på fysioterapeutisk projekt i Bolivia

Du arbejder sammen med uddannede, kvalificerede medarbejdere på dit praktiksted. På centre for handicappede børn er der ligeledes tilbud om hydroterapi, psykologi, og taleterapi, og du har dermed mulighed for at indgå i en tværfaglig indsats for børnene.

På dit praktiksted får du en uddannet fysioterapeut som vejleder og sparringspartner. Vores lokale personale vil ligeledes give dig den bedst mulig støtte under hele dit praktikforløb.

Bemærk at du skal have gode spanskkompetencer for at deltage på dette praktikophold, og du kan derfor overveje at supplere med et spanskkursus.

Jeg har lært mange nye metoder at anvende min kreativitet på og jeg har anvendt mine teoretiske baggrunde i arbejdet. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg hev 3 mdr. ud af kalenderen for at tage af sted, tværtimod, ville jeg gerne have været af sted i længere tid.
Camilla, frivillig

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲