You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Sygepleje i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede sygeplejersker og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Hospitaler og klinikker
  • Krav: Du skal være sygeplejestuderende og tale godt fransk eller arabisk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig arbejder sammen med lokalt personale

På dette praktikophold inden for sygepleje i Marokko kan du se frem til at lære en masse om hvordan sygepleje praktiseres i et udviklingsland.

Du vil bo og arbejde i Rabat, hvor vi samarbejder med hospitaler og klinikker. Det er vigtigt at kunne tale godt fransk eller arabisk, idet engelsk ikke er udbredt. Du kan med fordel supplere dit praktikophold med et skræddersyet sprogkursus.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Du arbejder sammen med uddannede sygeplejersker på hospitalet eller klinikken. Dit praktiksted afhænger af, om du har særlige ønsker til praktiksted eller fokusområde.

Du skal forvente at se anderledes diagnoser og sygdomstilfælde end hvad vi sædvanligvis kender i Danmark. Du vil få en vejleder på dit praktiksted, som du kan sparre med, og så vil du selvfølgelig få god støtte fra din lokale koordinator fra Projects Abroad.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲