You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Fysioterapi i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Har du gennemført tre år af din fysioterapiuddannelse, og har du gode spanskkundskaber kan du arbejde på af vore fysioterapiprojekter i Bolivia. Du kan eventuelt overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus.

Du kan arbejde med fysioterapi på:

  • Offentlige eller private centre
  • En brandsårsafdeling på et hospital
  • Daginstitution for handicappede børn

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillig på fysioterapeutisk projekt i Bolivia

De offentlige og private centre hjælper lokale børn gennem forskellige sessioner, der involverer fysioterapi, hydroterapi, og psykologi. Frivillige med kompetencer indenfor disse emner opfordres til at vælge dette projekt. De frivillige involveres også i opsøgende arbejde på lokale børnehjem for at finde børn, som har behov for behandling.

På brandsårsafdelingen, Paediatric Burns Unit, er der også mange muligheder for frivillige, der er uddannede eller gerne vil uddannes til fysioterapeuter. Arbejdet på afdelingen kan være udfordrende, så frivillige skal være forberedt på stærke oplevelser. Situationer, hvor patienterne har kraftige forbrændinger, og hvor behandlingen er smertefuld og ubehagelig, kan være hårde at opleve. Ved at hjælpe til på denne afdeling vil du lære at forstå de problemer, som den fattige del af den bolivianske befolkning står over for og din indsats vil være utrolig værdsat af både ansatte og patienter.

Jeg har lært mange nye metoder at anvende min kreativitet på og jeg har anvendt mine teoretiske baggrunde i arbejdet. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg hev 3 mdr. ud af kalenderen for at tage af sted, tværtimod, ville jeg gerne have været af sted i længere tid.
Camilla, frivillig

På vores daginstitution for handicappede børn er der også hårdt brug for frivillige med fysioterapeutisk erfaring. Centeret hjælper børn gennem behandlinger, der involverer fysioterapi, hydroterapi, psykologi, taleterapi. De frivillige arbejder også med at identificere børn fra lokale børnehjem, som også har brug for fysioterapi eller andre behandlinger.

Det er helt op til det lokale personale at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Dog er spanskkundskaber også essentielle i dette projekt – jo mere spansk du kan, desto flere chancer har du for at deltage i det daglige arbejde.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Vi anbefaler, at man deltager i et fysioterapi i 4 uger eller mere.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲