A female intern is pictured gaining physiotherapy work experience whilst assisting locals affected by Agent Orange during her physiotherapy internship in Vietnam.

Praktikophold med fysioterapi i Vietnam

Få praktisk erhvervserfaring og lær om faget af fysopterapeuter, som arbejder med patienter med handicap

Projektoversigt

Tag dit praktikophold med fysioterapi i Vietnam og få den oplevelse, som du skal bruge for at starte din karriere som fysioterapeut. Du lærer ved at arbejde sammen med erfarne fysioterapeuter på rehabiliterings- og dagcentre. Vi lærer dig at stille diagnoser og behandle de lidelser og tilstande, du observerer. Denne form for erhvervserfaring booster dit CV og giver dig spændende oplevelser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger.


Selv om det er næsten 40 år siden, at Vietnamkrigen sluttede, lider befolkningen stadig under effekten af den kemiske krigsføring, som USA udførte. Børn og voksne har mentale eller fysiske handicap i generationer efter udsættelsen for de giftige kemikalier, og derfor er der et stort behov for fysioterapeutisk arbejde i Vietnam, hvilket giver en enestående mulighed for at lære mere om det vigtige arbejde.


Du kan udforske Vietnam, mens du er i praktik, og du kan for eksempel opleve fantastiske seværdigheder som Ha Long Bay og spise lækker, lokal mad som forårsruller og smagfulde nudelsupper.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover
Du skal have færdiggjort mindst to års studier inden for fysioterapi eller lignende.


Er et praktikophold med fysioterapi i Vietnam det rigtige for mig?

Vores praktikophold med fysioterapi i Vietnam giver dig masser af erhvervserfaring til dit CV.

 

Opholdet er perfekt for dig, hvis du overvejer at studere fysioterapi, eller hvis du gerne vil have praktisk erfaring inden for feltet. Du kan også fortælle om, hvad du har lært og oplevet til jobsamtaler, og hvilke udfordringer du overvandt. På den måde får din ansøgning en unik vinkel.

 

I Vietnam er der et stort antal mennesker, som har brug for behandling for at forbedre deres livskvalitet. Du observerer erfarne fysioterapeuter hjælpe deres patienter, og vi opfordrer dig til at stille spørgsmål og tage noter om alt, hvad du ser.

 

Du skal have færdiggjort mindst to års studier inden for fysioterapi eller lignende for at deltage på praktikopholdet i Vietnam. Projektet er åbent hele året, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Praktikopholdet varer i mindst to uger.

Projects Abroad interns are pictured leading a stretching and exercising class whilst on their physiotherapy internship in Vietnam, Asia.

Hvad bliver min rolle på praktikopholdet med fysioterapi i Vietnam?

Din rolle på din praktikplads inden for fysioterapi i Vietnam kan variere, alt efter hvor du bliver placeret. Nogle af de opgaver, du deltager i, er at:


  • Arbejd sammen med professionelle på rehabiliteringscentre for at behandle patienter med handicap
  • Assistere lærere med uddannelsesmæssig udvikling på dagcentre for børn
  • Arbejde på en erhvervsfaglig afdeling for at lære børn livsfærdigheder, som de kan bruge til at tjene penge

De specifikke opgaver, som du kan hjælpe med på dit praktikophold, inkluderer at:


Arbejde med patienter på rehabiliteringscentre


Du skygger fysioterapeuter på et rehabiliteringscenter for børn og unge. Patienterne her har lidelser som autisme, Down syndrom, intelligensmæssig forsinkelse og spastisk lammelse. Du arbejder i et træningsrum og et rum for grovmotorik. her observerer du fysioterapeuterne give massage og andre passive behandlingsformer til patienterne. Du kan også hjælpe med at tage børn i kørestole med ud på en gåtur. Disse aktiviteter er en enestående måde at lære på, og at få erhvervserfaring med fysioterapi på i Vietnam.


Hjælpe lærere med børns udvikling


Du kan arbejde på et center for børn, der lever med handicap. Her fokuserer du på lærerige lege og workshops som forbedrer børnenes finmotorik. Du kan også hjælpe børnene med at udvikle færdigheder inden for dans og kunst, eller du kan afholde matematiktimer. Dit arbejde her støtter de lokale lærere.


Lære børn erhvervsfaglige færdigheder


Du kan afholde erhvervsfaglige lektioner for at lære nogle af de ældre teenagere færdigheder som at væve, lave røgelse, flette kurve, lave papirsblomster, lave mad, eller andre brugbare færdigheder. Diss aktiviteter opfordrer til kreativitet og hånd-øje-koordination, og de færdigheder, som børnene lærer, kan bruges senere på at sikre en indtægt.  


Hvor i Vietnam skal jeg bo og arbejde?

Hanoi

Du får din praktikplads med praktisk erhvervserfaring inden for fysioterapi i Vietnam på én af to arbejdspladser. Vi kan enten placere dig på et dagcenter i Hanoi, som er Vietnams hovedstad, eller på et rehabiliteringscenter i mere landlige omgivelser omkring 60 km uden for Hanoi.


Rehabiliteringscentret ligger tæt på byen Son Tay. Her har befolkningen et mere traditionelt og simpelt liv, og du får lov at opleve Vietnams vidtstrakte rismarker, hvor landmænd arbejder side om side med vandbøfler.


I Hanoi navigerer du mellem tusindvis af scootere, som er det mest brugte transportmiddel i Vietnam. Følg de dejlige dufte fra gadeboderne på hvert et hjørne, og spis dig mæt i forårsruller og Vietnams berømte pho, som er en nuddelsuppe med ris, urter og kylling eller oksekød.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Vietnam


Hvordan ser en typisk dag på praktikopholdet med fysioterapi i Vietnam ud?

Dit skema i Vietnam afhænger af, hvor du skal arbejde henne. Din arbejdsdag er normalt fra omkring klokken 8.00-16.00, og du har frokostpause fra omkring klokken 11.00-13.00.


På rehabiliteringscentret arbejder du med en fysioterapeut i et motionsrum eller et rum til massage og grovmotoriske øvelser. Du fokuserer på at hjælpe med fysiske rehabiliteringsøvelser og at observere fysioterapeuter, når de behandler deres patienter. Du bruger det meste af din dag her, hvis du arbejder på rehabiliteringscentret.


På dagcentret arbejder du også i et rehabiliteringsrum med udstyr som madrasser, yogabolde, legetøj, en trampolin og en parallelbar. Du hjælper fysioterapeuterne med at behandle børnene på centret, og denne arbejdsplads har også en pool, som bruges til øvelser.


Når du har fri fra arbejde og i weekenderne, kan du udforske byen Hanoi og områderne omkring byen. Besøg historiske templer, tag på shoppingture på aftenmarkederne, drik vietnamesisk kaffe i lange baner, eller syng for dine lungers fulde kraft på en karaokebar. Vi opfordrer dig også til at planlægge en weekendtur til det enestående Ha Long Bay, som er på UNESCOs verdensarvliste.

Female intern with Projects Abroad participating in sensory play with a child during her physiotherapy internship in Vietnam.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med praktikopholdet inden for fysioterapi i Vietnam er at give dig muligheden for at lære og udvikle dine evner inden for feltet. Du kan også bidrage til det vigtige arbejde, der udføres for at hjælpe folk med forskellige handicap og forbedre deres livskvalitet.


Den kemiske krigsførsel, som blev brugt i Vietnamkrigen, påvirker fortsat befolkningen i Vietnam, yngre som ældre. Det skyldes symptomer forårsaget af udsættelsen for Agent Orange, som gives videre til børn og børnebørn i generationer og giver misdannelser. Fysioterapeuter har en vigtig rolle i Vietnam, og du lærer en masse af dem.


Vi har defineret de følgende mål for dette projekt, som også er fremlagt i vores Medicine & Healthcare Management Plan:


  • Opfordre til en forståelse af medicinske fremgangsmåder og at fremme en udveksling af medicinsk viden
  • Forbedre kvaliteten af den sundhedspleje, som patienterne modtager
  • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for underprivilegerede befolkningsgrupper
  • Forbedre hygiejnestandarder
  • Forbedre kvaliteten af den specialiserede eller alternative sundhedspleje i landet


Tag med os, når vi arbejder for at nå disse mål for at hjælpe dem, der har brug for det, mens du arbejder dig frem mod din karriere i fysioterapi.

An intern is pictured reading to a child during her physiotherapy internship in Vietnam with Projects Abroad.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Hanoi. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Vietnam og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Vi har også andre slags indkvartering, hvor du bor sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter. Hvis du arbejder uden for Hanoi, bliver du indkvarteret på din placering.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Vietnam byder på en spændende blanding af travle storbyer og billedskønne landområder. Du kan helt sikkert finde masser af måder at bruge din fritid på med så mange forskellige aktiviteter og turistattraktioner, som Vietnam har.

Hvis du vil have et glimt ind i landets historie, kan du bruge en eftermiddag på at tage på Vietnams etnologiske museum, eller det nationale museum for vietnamesisk historie. Ho Chi Minh Mausoleum er også en stor, historisk seværdighed, som ligger i Hanoi.

Hvis du gerne vil købe souvenirs, er der mange markeder med lokalt fremstillede produkter til salg. Aftenerne i Hanoi er fyldt med spænding og farvestrålende lys. Du kan se gadekunstnere optræde og derefter gå på en lokal restaurant for at smage retter fra det lokale køkken.

Landområderne udgør det perfekte tilflugtssted fra den travle hovedstad med de smaragdgrønne rismarker, som strækker sig ud til horisonten.

Vi driver mange forskellige projekter i Vietnam, så der er sikkert andre frivillige i landet samtidig med dig. Det er derfor nemt at arrangere at rejse rundt i fritiden som en gruppe. Du er dog også velkommen til at udforske landet på egen hånd, hvis du hellere vil det.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer