A local child has his teeth checked by a student doing her Dentistry internship in Jamaica.

Praktikophold med odontologi i Jamaica

Arbejd sammen med lokale professionelle og få international erhvervserfaring på en tandlægeklinik

Projektoversigt

Tag på praktikophold inden for odontologi i Jamaica og få værdifuld erhvervserfaring. Du lærer ved at arbejde sammen med kvalificerede, lokale professionelle på en tandlægeklinik og observerer en række forskellige procedurer.

Praktikopholdet er en fremragende måde at give dit CV kant på, især i en konkurrencepræget verden i forhold til job og uddannelse.


Du kommer til at møde patienter med en række forskellige lidelser, hvilket giver dig indsigt i diagnoser og behandlinger af disse sygdomme. Du får også mulighed for at hjælpe med en række forskellige opgaver på klinikken. Afhængigt af dit skema, kan du også deltage i initiativer, som gavner lokalsamfundet, som for eksempel opsøgende tandlægearbejde.  


Du bor hos en lokal værtsfamilie, når du er på praktikophold i udlandet. På den måde kan du virkelig dykke ned i den lokale kultur på den caribiske ø. Du kan få nye venner blandt de andre praktikanter fra hele verden, og du kan udforske alt, hvad Jamaica har at byde på.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

18 eller derover
You should have completed at least one year of dentistry related studies or training.


Er et praktikophold med odontologi i Jamaica det rigtige for mig?

Hvis du er tandlægestuderende eller nyuddannet tandlæge, og du gerne vil have international erhvervserfaring og opbygge dit CV, så er dette praktikophold ideelt for dig.


Du lærer om sundhedssystemet i et anderledes land ved at arbejde sammen med dygtige, lokale professionelle. Praktikopholdet er også en unik mulighed for at forberede dig på din fremtidige karriere som odontolog.


Praktikopholdet er åbent for dig, som er over 18 år gammel og har færdiggjort mindst ét års studier inden for odontologi eller en lignende uddannelse. Projektet er åbent året rundt, og du skal deltage i mindst to uger. Du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Vi anbefaler dig at blive i mere end to uger, så du kan se og lære mere.


Når du ankommer, får du en grundig introduktion til projektet, og du bliver guidet igennem alt, hvad du skal vide om din arbejdsplads og dine arbejdsopgaver. Når du arbejder på tandlægeklinikken, bliver du vejledt af forskellige medlemmer af teamet på klinikken. Du får også en koordinator fra Projects Abroad, som sikrer, at du får det bedst mulige praktikophold og en uforglemmelig oplevelse.

Projects Abroad Dentistry intern speaks to a young patient in a Healthcare Centre during her Dentistry work experience in Jamaica.

Hvad bliver min rolle på projektet?

Selv om praktikanter på disse praktikophold ikke må deltage praktisk i arbejdet med patienter, er der stadig masser at gøre og lære på opholdet. På dit praktikophold inden for odontologi, kan du:


  • Observere lokalt personale, når de udfører deres daglige arbejde
  • Assistere med en række simple opgaver på tandlægeklinikken
  • Deltage i opsøgende tandlægearbejde eller tage på besøg på skoler, som gavner lokalsamfundet

Dit arbejde bliver inddelt i de følgende områder:


Observere lokalt personale, når de udfører deres daglige arbejde


På praktikopholdet i Jamaica lærer du om odontologi i praksis ved at observere personalet og at stille dem spørgsmål omkring forskellige behandlinger og teknikker. Du skygger både klinikassistenter, tandlæger og tandlægekirurger. Du får mulighed for at være vidne til alt, hvad der foregår i dagligdagen på en tandlægeklinik, inklusiv mindre og større kirurgiske indgreb.


Assistere med en række simple opgaver på tandlægeklinikken


Du giver en hjælpende hånd på klinikken ved for eksempel at registrere patienter, lave tidlige undersøgelser og forberede materialer og udstyr til indgreb. Du kan også give patienterne information om mundhygiejne.


Deltage i opsøgende tandlægearbejde eller tage på besøg på skoler, som gavner lokalsamfundet


Du har også muligheden for at involvere dig i sundhedsarbejde, som gavner lokalsamfundet. Du kan deltage i opsøgende tandlægearbejde, som arrangeres af sundhedsministeriet i landet. Du kan også tage med i mobile tandlægeklinikker i afsidesliggende lokalsamfund, som normalt ikke har adgang til odontologiske ydelser og tandlægetjek.


Vores praktikanter foretager også selvstændigt opsøgende arbejde jævnligt. Dette arbejde inkluderer præsentationer og foredrag om mundhygiejne og tandpleje på lokale skoler eller i kulturcentre i lokalsamfundet.


Hvor i Jamaica skal jeg bo og arbejde?

Mandeville

Du får praktisk erhvervserfaring inden for odontologi i Mandeville, Jamaica. Her arbejder du på en tandlægeklinik eller et lokalt sundhedscenter.


Selv om Mandeville er en ret rolig og fredfyldt by, har den alt, hvad du skal bruge i hverdagen, inklusiv butikker, banker og restauranter.


Når du har fri i weekenderne, kan du udforske den caribiske tropeø. Besøg de smukke strandhoteller, dyk ned i den lokale musikscene med reggae, eller tag ud i den smukke natur på en vandretur eller en dykkertur.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Jamaica


Hvordan ser en typisk dag på praktikopholdet med odontologi i Jamaica ud?

Vågn op om morgenen og nyd et skønt morgenmåltid sammen med din værtsfamilie. Derefter tager du på arbejde med en deletaxa. Hvis du bor tæt på tandlægeklinikken eller centret, kan du også bare gå derhen. På din første dag, følger en medarbejder fra Projects Abroad dig på arbejde.


Du arbejder fra klokken 8.30-15.00, mandag til fredag på dette praktikophold. Du kan også vælge at blive længere om eftermiddagen, hvis du gerne vil. Du observerer og bliver vejledt af det lokale odontologiske team, som består af tandlæger, tandlægekirurger og klinikassistenter.


Du tilbringer din tid på klinikken med at skygge personalet. Du får muligheden for at observere en række forskellige procedurer, lige fra simple indgreb til komplicerede operationer.


Selv om du ikke får lov til at deltage direkte i indgrebene, får du stadig masser at tage dig til. Du kan hjælpe med undersøgelser og registrering af patienter eller med at forberede materialer til odontologiske indgreb.


Når du er færdig med dagens arbejde, kan du udforske dine nye omgivelser. Du kan lære din værtsfamilie bedre at kende, når I spiser aftensmad sammen, og du kan deltage i vores jævnlige sociale arrangementer for alle vores Projects Abroad praktikanter og frivillige i Jamaica. Her kan du få nye venner fra hele verden og lære om den lokale kultur på den caribiske ø.

Projects Abroad female Dentistry intern examines a childs mouth with a torch during an Outreach programme within a Dentistry placement in Jamaica.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at give tandlægestuderende et helhedsorienteret praktikophold i udlandet. Mange af de praktikanter, som tager til Jamaica, vil gerne gerne have en international oplevelse inden for deres felt. Vi opfordrer til en tværkulturel udveksling, hvor praktikanter og lokale professionelle udveksler viden og ideer.


Du arbejder sammen med kvalificerede medarbejdere inden for tandpleje i Jamaica, mens du får indsigt i sundhedssystemet i et land, som er meget anderledes fra dit eget. Du lærer om forskellige aspekter af tandpleje og behandling, mens du også får chancen for at deltage i opsøgende arbejde og oplysningsarbejde som lærerige, faglige foredrag for lokalbefolkningen.


Befolkningen i mange udsatte områder i Jamaica har ikke kendskab eller ressourcer til god mundhygiejne. Vores outreaches i lokalsamfundene oplyser studerende og medlemmer i lokalsamfundet om vigtigheden ved tandpleje og mundhygiejne. Du kan hjælpe med at forebygge udbredte sundhedsproblemer, som er et resultat af dårlig tandpleje.


Tag på praktikophold inden for odontologi i Jamaica og opbyg dit CV, mens du bliver klar til din fremtidige karriere inden for odontologi.

Young boys play doctor during a Medical Outreach ran by Dentistry interns during a Dentistry placement in Jamaica.

Frivilligt arbejde for professionelle

Dette projekt passer også perfekt for kvalificerede professionelle. Vi kan gøre en endnu større forskel sammen, når dine kompetencer kan bakke vores langvarige indsats op.

Vi matcher dig med det projekt, hvor dine evner er mest tiltrængte. Det betyder, at du kan dele din uddannelse og viden med andre. Du kan arbejde hånd i hånd med vores partnerorganisationer og lokalsamfund for at støtte bæredygtig udvikling.

Hvis du har relevante kompetencer eller kvalifikationer, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af dem med Projects Abroad. 


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Mandeville. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Jamaica og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig eller praktikant hos din værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Når man tænker på det tropiske Caribien, er Jamaica et af de første lande, man kommer til at tænke på. Med de hvide sandstrande og livlige kultur har øriget masser at byde på.


Det er en fantastisk lokation at arbejde frivilligt på og gå på opdagelse i. Det jamaicanske køkken er helt sikkert værd at smage på, med smagfulde retter som jamaicanske patties og jerk chicken. Du kan nyde maden på restauranter ved stranden for derefter at gå ned til vandet og tage en afkølende svømmetur.


Du kan ikke tage til Jamaica uden at gå på opdagelse på lokale markeder og museer, da landet har en rig kultur og en venlig befolkning. Du kan få en spændende og lærerig tur til det berømte Bob Marley museum i Kingston. Mens du er der, kan du også se Fort Charles og the National Heroes Park.


Der kommer til at være andre frivillige på vores forskellige projekter i Jamaica, mens du er der. Derfor kan du vælge mellem at udforske på egen hånd eller at finde sammen med andre frivillige og rejse rundt som en gruppe.  


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer