A Physiotherapy intern works with a young patient at a rehabilitation centre in Cambodia.

Praktikophold med fysioterapi i Cambodja

Få praktisk erhvervserfaring på et rehabiliteringscenter og hjælp med at behandle patienter med forskellige lidelser

Projektoversigt

Tag dit praktikophold med fysioterapi i Cambodja og få praktisk erhvervserfaring, mens du hjælper med at behandle patienter med handicap, sygdomme, eller HIV. Opholdet er en enestående mulighed for at udbygge dit CV, samtidig med at du gør en forskel for andre, hvilket kan gavne din fremtidige karriere.


Cambodja har en stor befolkning med handicap, og der er ekstremt begrænsede midler til at hjælpe dem. Du arbejder på et rehabiliteringscenter sammen med lokale fysioterapeuter. De er klar til at hjælpe dig og vejlede dit arbejde, og du kan udveksle klinisk viden med dem.


Du bor i Phnom Penh i en lejlighed sammen med andre praktikanter og frivillige. Få mest muligt ud af din tid i Cambodja, og se og oplev så meget som muligt i din fritid.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover
You should have completed at least one year of physiotherapy related studies or training.


Er et praktikophold med fysioterapi i Cambodja det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil få mere praktisk erhvervserfaring inden for fysioterapi, og hvis du er ivrig efter at rejse og opleve livet i udlandet, så er dette praktikophold et perfekt match til dig.


Vores praktikophold med fysioterapi i Cambodja giver dig lov til at bygge på dit CV, hvilket er en ideel mulighed for en ung professionel studerende eller færdiguddannet. Du får mulighed for at prøve din viden af i praksis og at udvikle nye færdigheder under tilsyn fra professionelle. Du lærer også at tænke udenfor boksen og at tilpasse dig til et anderledes miljø. Derudover bruger du dine kompetencer til at hjælpe der, hvor der er mest brug for det.


Du skal have færdiggjort mindst ét års studier inden for fysioterapi eller lignende for at deltage på projektet. Du kan altid kontakte Projects Abroad med spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information og vejledning.


Praktikopholdet er åbent året rundt, og du kan deltage hvornår end du vil i mindst to uger. Vi anbefaler dig at blive i længere tid end to uger, så du kan gøre en større forskel og lære mere under dit praktikophold med fysioterapi i Cambodja.

A child receives treatment from a Physiotherapy intern at a placement in Cambodia.

Hvad bliver min rolle på praktikopholdet med fysioterapi i Cambodja?

Du arbejder på et rehabiliteringscenter, hvor du hjælper med at behandle patienter, som har en række forskellige behov. Dit ansvarsniveau afhænger af, hvor meget erfaring du har i forvejen. Her er nogle af de ting, som du kan forvente at lave på dit praktikophold i Cambodja:


  • Tilbyde fysioterapeutisk behandling og pleje til patienter, som lever med en række forskellige lidelser
  • Udarbejde behandlingsplaner og patientjournaler
  • Assistere med træning og udvikling af det lokale personale
  • Finde på praktiske, billige løsninger, når der er mangel på ressourcer

Dit arbejde fokuserer på følgende områder:


Tilbyde fysioterapeutisk behandling og pleje til patienter, som lever med en række forskellige lidelser


Du bliver placeret på et af de rehabiliteringscentre i Phnom Penh, som vi samarbejder med. Her behandler du patienter med handicap eller sygdomme som spastisk lammelse, hæmmet vækst eller epilepsi. Du kan også arbejde med mennesker, som er smittede med HIV. Du skygger også det lokale personale, når de udfører deres daglige arbejde.

Dit mål er at forbedre dine patienters livskvalitet gennem behandling. Du arbejder også sammen med vores samarbejdspartnere med at hjælpe patienter med at udvikle sig, så de kan blive mere selvstændige.


Udarbejde behandlingsplaner og patientjournaler


Det er afgørende, at du holder notater og patientjournaler opdaterede, da fremtidige praktikanter har brug for en pålidelig journal om, hvad der er blevet gjort samt patientens fremskridt og udvikling. Hvis du har færdiggjort ét års studier, bliver du assisteret af en kvalificeret fysioterapeut. Hvis du har færdiggjort to eller flere års uddannelse, kan du udarbejde dokumentationen selv.


Assistere med træning og udvikling af det lokale personale


Selv om der er uddannede, lokale fysioterapeuter i Cambodja, mangler mange omsorgspersoner den viden, de skal bruge for at behandle og pleje patienterne på centrene korrekt. På dit praktikophold kan du hjælpe ved at indgå i vidensudveksling med det lokale personale. 

Du får også mulighed for at dele nye behandlingsmetoder og viden med lokale fysioterapeuter. 


Finde på praktiske, billige løsninger, når der er mangel på ressourcer


Der er en stor befolkningsgruppe i Cambodja, som lever med handicap, og der er stor mangel på ressourcer til at hjælpe dem. Rehabiliteringscentret, som du arbejder på, har sikkert ikke alt det udstyr og de ressourcer, som du er vant til at arbejde med i Danmark.

Du kommer til at skulle tænke udenfor boksen og finde på kreative, praktiske, billige alternativer, når det er muligt, for at få de ønskede resultater.


Hvor i Cambodja skal jeg bo og arbejde?

Phnom Penh

Du arbejder på ét af tre rehabiliteringscentre i Phnom Penh, hvor du arbejder med børn og voksne, som lever med en række forskellige lidelser. Du bliver placeret alt efter dit erfaringsniveau, da hver praktikplads har forskellige krav om erfaring.


Phnom Penh, som ligger ved Mekongfloden, er hovedstaden i Cambodja. Den pulserende storby er kendt for dens arkitektur og gæstfrihed, og har en overflod af markeder, restauranter og attraktioner. Byen er en populær turistattraktion.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Cambodja


Hvordan ser en typisk dag på praktikopholdet med fysioterapi i Cambodja ud?

På hverdage tager du til og fra arbejde med en tuk tuk, som er en slags cykeltaxa med motor. Transporten til og fra din praktikplads er sørget og betalt for af Projects Abroad.


Du arbejder normalt fra omkring klokken 8.30-11.00 og igen fra 13.30-16.30. I frokostpausen kan du tage hjem og slappe af og spise frokost. Du kan dog også tage en madpakke med på arbejde.


Når du er på arbejde, skygger du andre fysioterapeuter og hjælper med at behandle patienter. Du udarbejder også behandlingsplaner og patientjournaler. Hvis du har erfaringen til det, kan du også arbejde med det lokale personale for at forbedre deres evner.  


Når arbejdsdagen er slut, kan du slappe af og have fri. Udforsk byen, gå gennem et marked eller tag på en restaurant for at spise aftensmad. Du kan også tage hjem til din lejlighed og lære de andre praktikanter og frivillige bedre at kende.

Projects Abroad intern helping a child as part of her physiotherapy internship in Cambodia.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at give underprivilegerede voksne og børn i Cambodja den fysioterapeutiske behandling, de har brug for.


Mange mennesker, som lever med handicap eller sygdomme i Cambodja, har ikke råd til behandling. Derfor er der et stort antal patienter, som ikke modtager den støtte og sundhedspleje, som de har brug for. Med din hjælp, kan vi forbedre livskvaliteten for flere mennesker i landet.


Vi arbejder hen mod fire langsigtede, bæredygtige mål, som defineres i vores Medical Management Plan:


  • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for underprivilegerede befolkningsgrupper
  • Forbedre kvaliteten af den specialiserede eller alternative sundhedspleje i landet
  • Opfordre til en forståelse af medicinske fremgangsmåder og at fremme en udveksling af medicinsk viden
  • Forbedre hygiejnestandarder


Hjælp os med at opnå disse mål ved at tage på vores praktikophold med fysioterapi i Cambodja.

A female intern from Projects Abroad is pictured helping a young disbaled boy during her physiotherapy internship in Cambodia.

Frivilligt arbejde for professionelle

Dette projekt passer også perfekt for kvalificerede professionelle. Vi kan gøre en endnu større forskel sammen, når dine kompetencer kan bakke vores langvarige indsats op.

Vi matcher dig med det projekt, hvor dine evner er mest tiltrængte. Det betyder, at du kan dele din uddannelse og viden med andre. Du kan arbejde hånd i hånd med vores partnerorganisationer og lokalsamfund for at støtte bæredygtig udvikling.

Hvis du har relevante kompetencer eller kvalifikationer, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af dem med Projects Abroad. 


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Phnom Penh. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Tag på opdagelse i Cambodja, hvor du kan beundre blandingen af pulserende storbyer, uimodståeligt smukke landskaber og berømte, historiske landemærker. Cambodja har meget at byde på, som du kan udforske i din fritid.


Den verdensberømte gruppe af templer i området ved Siem Reap er et must-see for alle besøgende, især det enestående Angkor Wat. Du bliver en sand Indiana Jones, når du kravler over enorme trærødder for at komme ind af dørene til templet. Naturen er kravlet helt ind i templerne, og der hænger slyngplanter om bygningerne.


Cambodja er dog meget mere end historiske templer. Du kan tage på vandreture i junglen eller prøve at snorkle og se delfiner i havet omkring Sihanoukville. Hvis du vil have en afslappet eftermiddag, kan du tilbringe tid på de smukke sandstrande.


Derudover kan du bestemme dig for, om du vil bruge din fritid på at gå på opdagelse selv eller sammen med en gruppe andre frivillige. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer