Projects Abroad Conservation volunteers build an eco-wall using recycled plastic in the Galapagos Islands, Ecuador.

Bevarelse af kæmpeskildpadder på Galapagosøerne

Arbejd i Galapagos National Park og bidrag til bevaringen af talrige unikke økosystemer

Projektoversigt

Rejs til Sydamerika og deltag i frivilligt arbejde med naturbevaring på Galapagosøerne i Ecuador. Gå i Charles Darwins fodspor ved at støtte lokale miljøforkæmperes arbejde i Galapagos nationalpark. Du hjælper ved at studere, beskytte og bevare planter og dyr, som ikke findes nogen andre steder i verden.


Galapagosøerne er kendte for deres enestående biodiversitet. Desværre er øernes planter og dyr truede af invasive arter og menneskelig påvirkning. Vi har et officielt samarbejde med Galapagos nationalpark for at beskytte miljøet. Vi er den eneste frivillig-organisation, som har lov til at arbejde her, så det er virkelig en unik mulighed.


Du bliver involveret i masser af praktiske aktiviteter i nationalparken, blandt andet dataindsamling om dyrelivet, plantning af unge træer og pasning af Galapagos skildpadden. Du bor på øen San Cristobal sammen med andre frivillige. Grib chancen for en uforglemmelig oplevelse på Galapagos.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med naturbevaring i Ecuador det rigtige for mig?

Hvis du brænder for at beskytte vores planet og gerne vil opleve hverdagslivet i nogle af de mest unikke omgivelser på jorden, så er projektet på Galapagos det rigtige for dig.


Projektet er også perfekt, hvis du overvejer en karriere inden for naturbevaring. Du får relevant erfaring på dit CV og en masse spændende samtaleemner til jobsamtaler og i ansøgninger. Når du involverer dig aktivt som frivillig, viser det også dit engagement til naturbevaring, og du kommer til at lære fra professionelle miljøforkæmpere.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage. Vi lærer dig alt, hvad du skal vide, og du arbejder sammen med erfarne og kvalificerede miljøforkæmpere.


Du får også støtte og vejledning fra vores Projects Abroad ansatte, hvis du skulle få brug for det.


Vores naturbevaringsprojekt på Galapagosøerne kører året rundt, og du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal være på mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive, så længe du kan. Du vil helt sikkert ikke have lyst til at tage hjem efter kun to uger.


Hvad bliver min rolle på naturbevaringsprojektet?

Du fokuserer på at støtte de lokale miljøforkæmperes arbejde i Galapagos nationalpark. Du kan forvente at få en række forskellige arbejdsopgaver som frivillig på projektet. Du kan:


 • Hjælpe på centret for kæmpeskildpadder i Galapagos nationalpark
 • Fjerne invasive planter og genplante lokal vegetation
 • Føre log og indsamle data om dyrelivet på øerne
 • Deltage i kampagner og kurser i naturbevaring i lokalsamfundet
 • Hjælpe med strandoprydninger

Dine aktiviteter som frivillig er opdelt i fire hovedkategorier:

 

Udfylde rapporter med data om dyrearter

 

Når du er frivillig inden for naturbevaring i Ecuador, arbejder du på avlscentret for kæmpeskildpadder. Kæmpeskildpadden er en af de mest fascinerende og kendte dyr på Galapagosøerne. Du hjælper med at:

 

 • Fodre skildpadderne
 • Rengøre indhegninger og vandhuller
 • Indsamle biometriske data, f.eks. opmålinger
 • Lave optællinger af skildpaddebestanden

 

Du hjælper også med at føre log over søløverne og havfuglene, mens du er på projektet i Ecuador. Arbejdet er vigtigt, da det hjælper os med at holde styr på bestanden af de forskellige arter. Du kan også få muligheden for at deltage i en optælling af havleguaner. Du tæller de enkelte dyr, noterer sammensætningen af bestanden og identificerer ynglesteder.

 

Hjælpe med at kontrollere invasive dyrearter

 

Fremmede og invasive arter er et problem på Galapagosøerne, fordi økosystemet ikke har nogle naturlige fjender. De fremmede dyre- og plantearter jager dyrene og ødelægger økosystemerne på øerne. Du hjælper med at kontrollere de invasive arter og beskytte det lokale dyreliv fra de invasive trusler, som mennesker tidligere har introduceret til området.

Galapagospetrellen, som er en havfugl, er en af de lokale fuglearter, som vi har hjulpet og ført log over. Desværre er petrellen truet af et stigende antal rotter på øerne. Rotter angriber de redeliggende fugle og spiser deres æg. Projects Abroad og Galapagos National Park Agency har anskaffet en speciel slags gift, som angriber rotternes immunsystem. Giften påvirker ikke andre dyr og hjælper derved med at kontrollere antallet af rotter.

I 2017 førte vores frivillige log over petrelbestanden, og antallet af petreller steg med 10%, hvilket vi er enormt stolte af. Stigningen er direkte forbundet med, at rottebestanden er faldet med 40%.

Hjælpe med at fjerne introducerede plantearter

 

Fremmede planter er en af de største trusler for de lokale arter og økosystemer på Galapagosøerne. Fjernelsen af disse planter er afgørende for trivslen af den lokale natur. Du fjerner planter såsom guava, avocado og hindbærbuske og erstatter dem med lokale plantearter. Vi dyrker de lokale planter på en planteskole i nationalparken.

 

Hjælpe med oprydninger i lokalsamfundet og lave kampagner for naturbevaring

 

Du hjælper med oprydninger på strandene i løbet af dit ophold i Ecuador. Vi beskytter det lokale dyreliv fra unødvendig fare og holder miljøet så rent som muligt ved at fjerne skrald og plastik fra de lokale strande.

 

Måske skal du også hjælpe med at veje det affald, I samler op. Vi vejer skraldet for at finde ud af, hvilke strande, der er mest plaget af forurening. På den måde kan vi også se om mængden af affald på øerne er stigende eller faldende.

 

Som frivillig på Galapagosøerne får du også muligheden for at deltage i kurser og kampagner om naturbevaring, hvor I arrangerer og afholder workshops på lokale skoler for at skabe opmærksomhed om miljøet og vigtigheden af naturbevaring.


Hvor i Ecuador skal jeg bo og arbejde?

San Cristobal

Du bor i Puerto Baquerizo Moreno, som er en lille by på øen San Cristobal i Ecuador. Øen er én af de fem beboede øer i øgruppen Galapagos, som ligger omkring 1.000 km fra Ecuadors kyst. San Cristobal har den næststørste befolkning efter Isla Santa Cruz. Den livlige lille by er det perfekte udgangspunkt at udforske Galapagosøerne fra.


Hele øgruppen har status som nationalpark og er fredet. Du arbejder både i avlscentrene og på planteskolerne og i mindre områder rundt omkring på øen. Vi er den eneste frivillig-organisation, som har lov til at arbejde i nationalparken.


De idylliske Galapagosøer er kendt for deres fantastiske landskab og en overflod af dyreliv. De berømte øer er den perfekte destination for alle, der brænder fra biologi, planter og dyr. Øerne er levested for et stort antal dyrearter, som ikke findes nogen andre steder i verden. Husk dit kamera, da der er utallige smukke udsigter i det vulkanske landskab.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ecuador


Hvordan ser en typisk dag på projektet ud?

Ikke to dage er ens på projektet, da du arbejder på flere forskellige initiativer i løbet af dit ophold. Du kan forvente at deltage i de fleste af de ovennævnte projekter hver eneste uge.


En typisk arbejdsdag starter med morgenmad sammen med de andre frivillige, som du bor sammen med. Bagefter tager du hen til Projects Abroads kontor, hvorfra du bliver kørt til din arbejdsplads. Arbejdsaktiviteterne starter omkring klokken 8, med mindre du skal ud at kigge efter fugle. I så fald skal du i gang allerede klokken 5 om morgenen.


Når du er færdig med arbejdet omkring klokken 13.30, har du resten af dagen til at slappe af. Gå en tur langs stranden, spis aftensmad sammen med de andre frivillige, eller find et sted at se solnedgangen. Du har også fri i weekenderne, hvor du kan udforske de tropiske paradisøer. Tag ud at dykke, besøg de omkringliggende øer, og slap af i solen om eftermiddagen.  

Pictured is a female volunteer from Projects Abroad tending to the plants in the highlands as part of her conservation volunteering in the Galapagos Islands.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at bevare og beskytte det unikke flora og fauna, som findes på Galapagosøerne i Ecuador. Vi bestræber os på at nå målet gennem praktisk arbejde og research.


Mange af de kostbare dyrearter, som er endemiske på Galapagosøerne, er truet af de fremmede, invasive arter, som er blevet introduceret til øerne, da menneskene, især europæere, begyndte at komme til øerne. Da mange af disse dyr og planter kun findes netop her på øerne, er det afgørende at beskytte dem fra udryddelse. Ved at deltage på projektet, bidrager du til beskyttelsen af disse unikke planter og dyr og hjælper dem med at overleve.


Galapagosøerne har også brug for al den hjælp, de kan få. Nationalparken er underbemandet, og miljøforkæmperne har brug for hjælp til at udføre det nødvendige research og logføring over arterne.


Vi bestræber os på at gøre en større forskel med vores kampagner og kurser om naturbevaring i lokalsamfundet. Vi håber på at kunne involvere flere mennesker i vores indsats ved at undervise børn og hele lokalsamfund i vigtigheden af naturbevaring og miljø.


Vi arbejder hen mod tre langsigtede og bæredygtige mål på dette projekt, som er at:


 • Facilitere genoprettelsen af naturlige levesteder
 • Beskytte det lokale dyreliv
 • Sprede viden i lokalsamfundet om vigtigheden af at beskytte miljøet


Deltag i vores naturbevaringsprojekt og hjælp med at bevare biodiversiteten på Galapagosøerne!

Pictured is a female Projects Abroad volunteer tending to plants as part of her conservation volunteering in the Galapagos Islands.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold på San Cristóbal. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid. Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Vores projekter i Ecuador finder sted på Galapagosøerne. Dette område er verdensberømt for den forskning, som Charles Darwin udførte her på grund af de mange unikke dyrearter, som lever på øerne. Øgruppen er det perfekte sted at udforske Ecuadors smukke natur.


Når du arbejder frivilligt i Ecuador, kan du bruge din fritid på at besøge de smukke sandstrande, hvor havfuglene flyver rundt og søløverne ligger og slapper af i sandet. Du kan også snorkle eller dykke langs med kysten.


Det er en spændende og spektakulær oplevelse at vandre rundt om foden på en af de mange vulkaner, som Galapagosøerne består af. Du kan også følge Darwin stien eller vandre gennem Punta Pitt.


Der er masser af museer og kunstudstillinger, så du kan lære mere om landets kultur og historie. Du kan også snakke med lokalbefolkningen og købe souvenirs på de travle markeder.


En af de bedste ting ved at deltage på vores projekter er, at du kan få muligheden for at bygge relationer til andre frivillige. Du kan derfor vælge at bruge din fritid på at udforske Galapagosøerne på egen hånd, eller du kan rejse rundt med nye venner, som du møder på din rejse. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer