An intern participates in health screenings as part of their medical work experience in Nepal.

Erfaringsophold med medicin i Nepal

Få erhvervserfaring med medicin, mens du arbejder sammen med dygtige læger og sygeplejersker i Nepal

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold inden for medicin i Nepal og brug oplevelsen til at starte din lægefaglige karriere. Du skygger læger og sygeplejersker på hospitaler og klinikker. Du følger dem, når de klarer dagens gøremål på enten et hospital eller et rehabiliteringscenter. Opholdet giver dig værdifuld indsigt i de sundhedsmæssige udfordringer, som opleves i et udviklingsland.


Du får også praktisk arbejdserfaring ved at udføre grundlæggende sundhedstjek og uddele medicin på månedligt opsøgende arbejde i udsatte lokalområder. Denne del af dit arbejde bliver ført tilsyn med af en lokal professionel.


Gør dig klar til at lære om sjældne sygdomme, som du kun har læst om i lærebøger. Vi lærer dig om diagnosen og behandlingen af disse sygdomme og viser dig praktiske eksempler for at supplementere teorien.


Ved at bo og arbejde enten i Kathmandu eller Chitwan distriktet, får du en uforglemmelig og fordybende oplevelse midt i den storslåede Himalaya bjergkæde.  

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med medicin i Nepal det rigtige for mig?

Erfaringsopholdet inden for medicin i Nepal er åbent for folk i alle aldre, og er ideelt for dem med en brændende interesse for medicin.


Opholdet er en god mulighed for at få praktisk erhvervserfaring, mens du arbejder sammen med læger og sygeplejersker i Nepal.


Du kan få en værdifuld oplevelse ved at deltage på projektet, om du er interesseret i at læse medicin i fremtiden, eller om du allerede læser medicin og gerne vil have mere praktisk erfaring fra den virkelige verden.


Projektet giver dig også en fantastisk mulighed for at få værdifuld indsigt i sundhedssystemet i et udviklingsland. Opholdet giver også dit CV en ekstra kant.

A group doing medical internships in Nepal help teach young children about oral hygiene at a local school.

Hvad bliver min rolle på projektet med medicin i Nepal?

Du arbejder enten på et hospital eller et rehabiliteringscenter. I begge tilfælde er der masser af forskellige arbejdsopgaver, som du kan kan deltage i på dit erfaringsophold i Nepal. Her er nogle af de opgaver, som du kan forvente at få på dit ophold. Du kan:


 • Observere læger og sygeplejersker, når de går stuegang
 • Assistere med grundlæggende sundhedstjek på opsøgende arbejde
 • Præsentere workshops om hygiejne på skoler
 • Gennemføre førstehjælpstræning for forældre og ansatte på dagcentre

Dit arbejde bliver inddelt i de følgende fire hovedområder:


Observation


At skygge og observere lægefagligt personale er en stor del af dette projekt. Du følger lokal læger og sygeplejersker, når de klarer dagens gøremål på hospitalet eller centret, og imens lærer du om de mest udbredte sygdomme i området samt sygdommenes diagnoser og behandling.


Vi bestræber os på at skabe en platform for en sand kulturudveksling, hvor du lærer af lokalt personale og derefter deler dine erfaringer med andre frivillige og praktikanter.


Opsøgende arbejde


Vi arrangerer også opsøgende arbejde, hvor du kan få praktisk erhvervserfaring i Nepal. I stedet for at arbejde på din normale arbejdsplads med dit planlagte ugeskema, tager du med ud i lokalsamfundene sammen med andre frivillige og praktikanter for at hjælpe.


På disse outreaches, hjælper du læger og sygeplejersker med at udføre gratis sundhedstjek og at uddele basal medicin i fattige forstæder og landdistrikter omkring Kathmandu. Arbejdet kan indebære:


 • Blodtryksmåling
 • Vejning
 • Måling af hjerterytme


Workshops om hygiejne


En gang imellem arrangerer vi lektioner i hygiejne og helbred på lokale skoler. Her hjælper du med at undervise lokale skoleelever i grundlæggende emner som:


 • Mundhygiejne og tandbørstning
 • Grundig håndvaskning
 • Personlig hygiejne


Førstehjælp


Nepal er særligt sårbar over for naturkatastrofer som jordskælv. Derfor hjælper du med at afholde workshops i førstehjælp for personale, forældre og beboere i lokalsamfundet. På den måde udruster du dem med de nødvendige færdigheder til at håndtere en katastrofe.


Vær opmærksom på, at din rolle på erfaringsopholdet i Nepal udelukkende er observerende, da regeringen ikke tillader praktisk arbejde på hospitalerne for folk, som ikke er uddannede læger eller sygeplejersker.


Hvilke typer arbejdspladser er der på erfaringsopholdet i Nepal?

På dit internationale erfaringsophold med medicin i Nepal, får du mulighed for at arbejde på en række forskellige afdelinger som:


 • Almen sundhedspleje
 • Ortopædi
 • Pædiatri
 • Odontologi
 • Oto-rhino-laryngologi
 • Røntgen
 • Ultralyd
 • Oftalmologi


Hvis du er interesseret i en speciel afdeling, så kontakt os for at høre mere.

A hospital in Chitwan, Nepal, where Projects Abroad places medical interns.

Hvor i Nepal skal jeg bo og arbejde?

Alt efter dine interesser og/eller færdigheder, bliver du placeret på enten et hospital eller et rehabiliteringscenter for børn med handicap.


Arbejdspladserne ligger i Kathmandu og Chitwan.

Kathmandu

Kathmandu er en oplevelse for alle sanserne, hvor eventyrere fra Himalaya går side om side med asketiske munke i den store, travle by.


Med en befolkning på 3 millioner i Kathmandudalen, er der begrænset med sundhedspleje, især i de landlige områder.

Chitwan

Chitwan er kendt som Nepals medicinske storby og er hjem til en række lægefaglige institutioner i topklasse.


Byen tiltrækker mennesker fra hele landet, det nordlige Indien og andre dele af Himalaya og er blevet et hot spot for turister inden for medicin i de sidste par år.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Nepal


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Nepal ud?

På dit erfaringsophold arbejder du til dagligt på vagter sammen med professionelle vejledere.


Du skygger lokale læger og sygeplejersker og observerer deres arbejde, når de går stuegang på afdelingen. Du kan enten starte tidligt med en morgenvagt eller tilbyde at arbejde om aftenen.


Du får muligheden for at deltage på vores opsøgende arbejde mindst én gang på dit ophold, hvor vi tager ud i lokalsamfundene eller på lokale skoler i en dag eller to.


Når du ikke arbejder, har du rig mulighed for at udforske dine nye omgivelser sammen med andre frivillige og praktikanter, hvor I kan opleve Nepals rige kulturarv og storslåede, smukke natur.


Besøg nogle af de mange templer i det gamle bycentrum i Kathmandu, smag på den lokale mad eller tag på en vandretur i bjergene.


Da du bor hos en lokal værtsfamilie, kan du gribe muligheden for at lære dem bedre at kende i din fritid og dykke helt ned i deres livsstil og kultur.  

A female Projects Abroad intern is pictured cleaning a patients wound whilst on her medical internship in Nepal.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for erfaringsopholdet er at hjælpe dig med at få en forståelse for den medicinske praksis i et udviklingsland.


I Nepal lever op til 25% af befolkningen under fattigdomsgrænsen, og adgang til grundlæggende sundhedspleje er fortsat en udfordring for denne del af befolkningen. Du kan tilbyde gratis sundhedspleje til nogle af disse grupper igennem det opsøgende arbejde på projektet. Dette vil blive gjort under tilsyn fra lokale professionelle. Vi giver dig også mulighed for at hjælpe med at oplyse lokalbefolkningen i udsatte områder om nogle af de mere presserende sundhedsproblemer i landet.


For at sikre, at vi fortsætter vores arbejde mod vores langsigtede vision, har vi opsat fire mål i vores Medical Management Plan. Målene er at:


 • Fremme en forståelse af medicinske arbejdsmetoder og en udveksling af medicinsk viden
 • Forbedre hygiejnestandarder
 • Fremme oplysningen om ikke-smitsomme sygdomme
 • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for udsatte befolkningsgrupper


Få erhvervserfaring inden for medicin i Nepal, mens du hjælper os med at opnå vores mål.

Female Projects Abroad intern taking a photo with local doctors towards the end of her medical internship in Nepal.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Nepal. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Nepal og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Når man tænker på Nepal, er det første, man kommer i tanke om, de majestætiske Himalayabjerge. Men det er bare ét eksempel på landets utroligt smukke natur, og kombineret med rig kultur, så er Nepal et unikt land at arbejde frivilligt og udforske i.


Der er et væld af muligheder for, hvordan du kan gå på opdagelse i de betagende og utroligt varierede landskaber i Nepal. Du kan køre off-road gennem Chitwan National Park, cykle gennem Kathmandu dalen eller vandre gennem bakkerne i Annapurna.


Om aftenen og i weekenden er det værd at bruge noget tid på seværdighederne i Kathmandu. Det inkluderer Durbar Square, hvor du kan stå i midten af et historisk palads. Det tårnhøje Boudhanath Stupa er også et must-see.


Nepal er en af vores mest populære destinationer, så der kommer til at være mange andre frivillige i landet sammen med dig på din rejse. Det giver dig friheden til at bruge din fritid alene eller i en gruppe sammen med andre frivillige. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer