Female Projects Abroad Medicine intern learns how to tie a sature at a hopsital as part of her medical work experience in Argentina.

Erfaringsophold inden for medicin i Argentina

Få klinisk erhvervserfaring ved at arbejde sammen med lokale læger på forskellige hospitalsklinikker

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold med almen medicin i Argentina og start din rejse mod en karriere inden for medicin. Du arbejder på et hospital, hvor du roterer mellem forskellige afdelinger, mens du lærer ved at arbejde sammen med læger og sygeplejersker. Oplevelsen giver dig en praktisk forståelse af det daglige arbejde på et hospital.


Når du skygger lægernes arbejde, kan du forvente at se sygdomme og tilstande, som du kun har set på TV eller læst om i bøger. Stil spørgsmål og tag noter, så forklarer lægerne dig, hvordan man stiller diagnosen og behandler sygdommen. Du deltager også i forelæsninger for at udvikle din faglige viden.


Erfaringsopholdet giver dig muligheden for at få klinisk erhvervserfaring. Du hjælper også med at afholde oplysende sundhedskampagner og tilbyde grundlæggende sundhedspleje i lokalsamfundene.


Du bor i Córdoba, en storby, som ligger i en region, der er kendt for enestående natur og for dens smukke floder og dale. Byen er det perfekte udgangspunkt for dit medicinske erfaringsophold.    

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover
You need to speak intermediate Spanish


Er et erfaringsophold med almen medicin i Argentina det rigtige for mig?

Vores kliniske erfaringsophold i Argentina er ideelt for dig, der er interesseret i medicin og gerne vil læse til læge. Du kan deltage på opholdet, om du læser medicin, er færdiguddannet, eller overvejer at studere det i fremtiden. Du behøver ikke at have erfaring inden for medicin for at deltage på projektet.


Det er en værdifuld oplevelse at arbejde sammen med erfarne, lokale læger og at skygge deres arbejde. Opholdet gavner dit CV, og du kan bruge det i fremtidige ansøgninger og til jobsamtaler. Det er også en god mulighed for at udforske en karrierevej og finde ud af, om det er det rigtige for dig. Vi opfordrer dig til at arbejde på en række forskellige afdelinger for at opdage, hvilke faglige områder, du er mest interesseret i.


Du kan deltage på projektet fra to uger og opefter, og du kan blive, så længe du vil. Erfaringsopholdet er åbent hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted.


Du skal kunne tale spansk på samtaleniveau for at deltage på projektet, da du skal bruge det til at kommunikere med personale og patienter.

Male Medicine interns learn how to suture on a cadaver at a medical programme during their medical internship in Argentina.

Hvad bliver min rolle på projektet?

While getting medical work experience in Argentina, you’ll work in a hospital and also spend time in smaller community clinics. Here is what you can expect to do during your internship:


 • Shadow and learn directly from doctors and nurses
 • Attend medical lectures and workshops
 • Provide basic healthcare services and raise awareness during outreaches

Dit arbejde bliver inddelt i tre hovedområder:  


Observere læger og sygeplejersker gå stuegang


Du følges med læger og sygeplejersker rundt på hospitalet, når de går stuegang. Det er en god mulighed for at lære direkte af erfarent, lægefagligt personale. Vi opfordrer dig til at stille spørgsmål og tage noter til alt, hvad du ser. På den måde lærer du så meget som muligt om de forskellige sygdomme, og hvordan lægerne diagnosticerer og behandler dem. Du kan forvente at se sygdomme og tilstande, som du ikke finder hjemme i Danmark.   


Deltage i forelæsninger og workshops


I Córdoba afholder vi medicinske workshops og forelæsninger en gang om ugen på Projects Abroads kontor. Forelæsningerne bliver afholdt af vores medicinske koordinator eller en gæsteforelæser. De introducerer dig for sundhedssystemet i Argentina og fortæller om udbredte sundhedsproblemer i landet som diabetes, dengue feber osv.


Forelæsningerne kan inkludere et besøg til museet for anatomi, hvorefter du ser en dissekering af et menneske, som bliver gennemført af lokale medicinstuderende. Du får også muligheden for at besøge et lokalt forskningscenter for at lære om en lokal sygdom kaldet “Chagas”, som findes i Argentina.


Deltage i opsøgende arbejde


På dit erfaringsophold bliver du involveret i medicinske outreaches i afsidesliggende lokalsamfund. Det opsøgende arbejde indebærer at udføre grundlæggende sundhedstjek, dosere medicin og behandle mindre sår og skader. Dit arbejde her er vigtigt, da mange lokalsamfund ude på landet ellers ikke har adgang til sundhedspleje. Dit arbejde bliver tilset af kvalificeret lægefagligt personale hele vejen igennem.


Hvilke typer arbejdspladser er der på erfaringsopholdet med medicin i Argentina?

I Córboda har vi arbejdspladser på hospitaler og små klinikker i lokalsamfundene, som bliver kaldt dispensarios. Hospitalet har forskellige afdelinger, blandt andet:


 • Kardiologi
 • Dermatologi
 • Gynækologi
 • Hæmatologi
 • Barsel
 • Neurologi
 • Ortopædi
 • Psykiatri
 • Radiologi
 • Kirurgi


Med adgang til disse afdelinger får du muligheden for at lære mere om forskellige felter inden for medicin. Opholdet er en fantastisk mulighed for at få bred, klinisk erhvervserfaring i Argentina.


Hvis du kan deltager på opholdet i kort tid, kan du ikke nå at være på alle afdelingerne. Normalt bliver du tildelt en ny afdeling hver uge, og vores koordinator står for roteringen mellem afdelingerne. Jo længere du bliver på projektet, jo flere afdelinger kan du nå at observere og lære om. Hvis du er interesseret i at arbejde på en specifik afdeling, så kontakt os og fortæl os om det, så vi kan arrangere det for dig.

Local medical professionals with a group of Projects Abroad interns doing medical internships in Argentina.

Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Córdoba er den næststørste by i Argentina og er anset som et af de smukkeste steder i landet. Byen er omgivet af Sierra regionens bakker, floder og traditionelle bjerglandsbyer.


Byen er også hjemsted for hospitaler og sundhedsklinikker i verdensklasse. Sundhedsplejen i Argentina har den højeste standard i Latinamerika, og Córdoba er ingen undtagelse.


Her er klinikkerne veludviklede og velfungerende, og personalet er veluddannet. Andre steder i landet varierer standarderne dog meget.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet i Argentina ud?

En typisk arbejdsdag på hospitalet består af en 4-6 timers vagt enten om formiddagen eller om eftermiddagen. Vagterne kan variere, afhængigt af hvilken afdeling du arbejder på. Du skygger læger og observerer deres håndtering og interaktion med patienter.


Du får også muligheden for at få mere praktiske arbejdsopgaver på det opsøgende arbejde i lokalsamfundene. I Argentina fokuserer vi på at sprede budskabet og oplyse befolkningen om sygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Derfor indebærer det opsøgende arbejde aktiviteter som at tjekke folks blodsukker og blodtryk.


Du deltager også til forelæsninger og workshops en gang om ugen for at lære mere om den medicinske praksis i landet.


Når du ikke arbejder, har du masser af tid til at udforske dine nye omgivelser sammen med andre frivillige og praktikanter fra hele verden. I kan dykke ned i Argentinas rige kulturarv og fantastiske natur.


Da du bor hos en værtsfamilie, kan du bruge måltiderne sammen med dem til at lære dem bedre at kende og at lære om deres kultur.

Female medical intern cuts a bandage at a medical workshop as part of her Medicine work placement in Argentina.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at give dig muligheden for at udvide din viden inden for medicin og at få en større indsigt i den lægefaglige praksis i et udviklingsland.


Gennem vores opsøgende arbejde bestræber vi os på at tilbyde gratis, grundlæggende sundhedspleje i områder, hvor adgang til sundhedspleje fortsat er begrænset.

Vi laver også oplysningsarbejde om sygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Disse slags sygdomme er dødsårsag til op til 81% af dødsfald i Argentina.


For at sikre at vi vedligeholder vores langsigtede vision, har vi defineret en række mål i vores Medical Management Plan for Argentina. Målene er at:


 • Opfordre til en forståelse af medicinske arbejdsmetoder og at fremme en medicinsk vidensudveksling
 • Forbedre hygiejnestandarder
 • Fremme oplysningen om ikke-smitsomme sygdomme
 • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for udsatte befolkningsgrupper


Tag med os på erfaringsophold inden for medicin i Argentina for at kickstarte din karriere i dag.

Children listen as a Projects Abroad Medicine intern teaches them about how to prevent common diseases in Argentina.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Argentina er et livligt, sydamerikansk land, som er fyldt med farver og rig kulturarv. Ud over at bidrage til meningsfyldte projekter, giver en rejse til Argentina dig også mulighed for at udforske det fascinerende land.


Den perfekte måde at tilbringe en aften i Córdoba på, at ved at nyde en kop kaffe på Plaza de San Martin, som er fyldt med gadekunstnere og den ikoniske statue af General Jose de San Martin. Alle vores projekter i Argentina finder sted i Córdoba, så du skal ikke rejse langt for at nyde alt, hvad storbyen har at byde på.


Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en weekendtur til La Cumbre, hvor du kan paraglide fra høje klipper. Naturen i området er enestående, og det er turen værd at ride rundt i landskabet på hesteryg.


Du kan også få spændende kulturelle oplevelser, som Evita Fine Arts Museum eller teatret, Teatro del Libertador General San Martin. Du kan også lære mere om landets historie på lokale museer.


Der er højst sandsynligt også andre frivillige i Córboda samtidig med dig, så du kan vælge, om du vil udforske området selv eller sammen med en gruppe af frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer