Juniorprojekt med erfaringsmæssig læring for mellemskoleelever

Tager 12-15-årige ud af klasseværelset og hjælper dem med at gøre en forskel i et udviklingsland

Vores juniorprojekter er skræddersyede for unge i alderen 12-15 år. Vi tror på, at det aldrig er for tidligt at lære om andre kulturer og samfund, og vores arbejde på destinationerne gør, at alle kan være med til at gøre verden til et bedre sted.


Vores personale gør alt, hvad de kan for at sørge for, at børn, voksne og lærere har en god oplevelse på turen. For mange af vores frivillige på disse projekter er det deres første gang i udlandet, så vores medarbejdere giver al den støtte, der er brug for, for at gøre turen til en succes.


Juniorprojekterne er mere strukturerede og har fastsatte tidsplaner omkring ture, aktiviteter, måltider og arbejdet på projektet. Personalet er sammen med gruppen hele vejen igennem og sikrer sig, at vores unge frivillige får mest muligt ud af deres oplevelse i udlandet. Ud over frivilligt arbejde, giver disse rejser dig også mulighed for at opleve mere på din destination på weekendture og aktiviteter efter arbejde.

Vælg et Juniorprojekt

1-1 af 1 Projekter

Part of the Experiential Learning model in Cambodia for middle school students, is for students to help at a kindergarten.
Juniorprojekt med erfaringsmæssig læring i Cambodja
Se dette projekt
  • Fastsatte datoer i skoleferier
  • Dette projekt er kun for 12-15-årige
  • Fra 2 uger
  • From 15,670 DKK

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Hvad er juniorprojekter?

Vores juniorprojekter er planlagte ture specifikt designede til grupper af 12-15-årige. I hverdagene arbejder frivillige på deres projekt sammen med Projects Abroad medarbejdere, og i fritiden er der planlagt ture og aktiviteter for gruppen. De unge teenagere får mulighed for at lære om en ny kultur, bygge venskaber og opbygge deres selvtillid.


Støtte og sikkerhed er et af de primære fokuspunkter på disse ture. De unge frivillige bor i rene, sikre boliger, og al indenrigs transport samt alle måltider er sørget for. Start- og slutdatoer er fastsatte, og der er et planlagt skema for hele turen.

Volunteers prepare a ball game for the children during Projects Abroad service learning activities for middle school students.

Er erfaringsmæssig læring for mellemskoleelever det rigtige for mig?

Hvis du arrangerer en tur for 12-15-årige, er vores juniorprojekter det rigtige for dig. Du får alle fordelene ved en oplevelse med frivilligt arbejde i udlandet, inklusiv sikkerheden og tilliden af en velstruktureret tur.

 

Juniorprojekterne passer også til dig, hvis du gerne vil undervise unge mennesker i frivillighed og hjælpe udsatte lokalsamfund. Du får muligheden for at hjælpe dem med deres personlige udvikling, når de træder ud af deres komfortzone.

 

Juniorprojekterne ligger i skoleferierne og tager imod større grupper af unge. Hvis du leder efter en lærerig oplevelse i din ferie, kan du rejse sammen med andre unge fra hele verden.

 

Hvis du er interesseret i vores juniorprojekter men planlægger en tur for ældre teenagere, burde du kigge på vores ungdomsprojekter. Se vores liste over alle rejsetyper her.

Hvad får jeg ud af erfaringsmæssige læringsaktiviteter for mellemskoleelever?

Alle vores rejser er designede til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid i udlandet og dit projekt med frivilligt arbejde. Tidligere frivillige fra vores juniorprojekter snakker om:


  • Sikkerheden og trygheden ved at rejse med en pålidelig organisation med over 20 års erfaring.
  • Fordelene ved at arbejde med lokalt personale på destinationen, som kender lokalsamfundet godt.
  • Hjælp unge mennesker med at udvikle selvtillid, færdigheder og venskaber.
  • Lære unge mennesker om andre kulturer og mindre udviklede lande og de udfordringer, som befolkningen står overfor.
A group of middle school students enjoy a Latin dance class after a day filled with volunteering abroad.

Næste trin

Vores akkrediteringer