Group of teenage volunteers in Ghana play a game outdoors with children at a rural school.

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Ghana

Arbejd sammen med unge på din egen alder for at støtte udsatte børn og udføre arbejde i lokalsamfundet

Projektoversigt

Arbejd frivilligt i lokalsamfundet på ungdomsprojektet i Ghana og arbejd med unge på din egen alder for at støtte underprivilegerede børn. Du fokuserer på at afholde sjove og lærerige aktiviteter på dagcentre samt at lave lettere renoveringsarbejde. På den måde kan du skrive servicearbejde på dit CV, mens du hjælper andre.

I Ghana er de dagcentre, som vi arbejder med overfyldte og underbemandede. Vi har brug for din hjælp til at give lokale lærere og pædagoger den støtte, som de har brug for. Det gør du ved at hjælpe børnene med at lære gennem sjove lege, aktiviteter og spil. Du bliver også involveret i praktisk arbejde i lokalsamfundet, som at male et vægmaleri på skolen eller bygge en legeplads.

Du arbejder sammen med andre unge i Akuapem Hills og bor hos en lokal værtsfamilie. Vores personale står ved din side hele vejen igennem og er klar til at vejlede og hjælpe dig, når du har brug for det. Når du ikke arbejder, har vi arrangeret sociale og kulturelle aktiviteter samt sightseeingture i weekenderne. Grib chancen for at rejse og få nye venner blandt unge fra hele verden.

Frivillige arbejdstimer: 40 til 80

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Ghana det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil støtte udsatte børn og bruge din hænder til at arbejde til gavn for lokalsamfund i et udviklingsland, så er ungdomsprojektet perfekt for dig.


Du får erhvervserfaring med børnepasning, som kan gavne din fremtidige karriere, og du udvikler vigtige personlige færdigheder som teamwork, lederskab og planlægning. Disse evner kan du bruge i dit fremtidige arbejdsliv, hvad end du vælger at beskæftige dig med. Ved at tage på dette projekt, får du spændende oplevelser, som du kan fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger.


Dette erfaringsophold for unge er specielt designet til at give dig så meget støtte som muligt, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig. Du bliver en del af en gruppe unge på din egen alder på turen, og I både arbejder og tager på ture sammen. Du behøver ikke at have erfaring for at deltage på projektet. Det eneste du skal bruge, er entusiasme og viljen til at arbejde for at hjælpe andre.


Frivilligt arbejde med børnepasning og lokalsamfund i Ghana har fastsatte startdatoer, så du skal bare vælge den dato, der passer dig bedst.

While doing community volunteer work in Ghana, teenagers use the weekends to visit local attractions like a forest walk.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Ghana?

I Ghana bliver du involveret i praktisk arbejde med børn og lokalsamfundet. Du kan forvente at:


  • Hjælpe børnene med at lære gennem lege og sjove, lærerige spil
  • Renovere skoler for at give børnene et mere stimulerende læringsmiljø
  • Møde ligesindede frivillige på din egen alder fra hele verden

Dit arbejde fokuserer på følgende områder:


Hjælpe børnene med læring gennem leg

Du støtter de lokale læreres arbejde ved at opfordre børnene til læring gennem leg. Dit primære fokus er på at finde på lege og lave andre sjove, lærerige aktiviteter, som for eksempel at:


  • Læse bøger
  • Lave puslespil
  • Tegne og farvelægge
  • Lave håndarbejde og billedkunst  

Din koordinator har masser af aktiviteter, som du kan lave med børnene på skolen, og hvis du føler dig kreativ, er du også velkommen til at finde på nye ideer til lektioner, spil og aktiviteter.


Praktisk arbejde

Du arbejder sammen med de andre unge frivillige på projektet for at lave fysiske forbedringer på skoler og dagcentre. I kan male klasseværelser og lave farverige vægmalerier, eller I kan hjælpe med at bygge skriveborde eller legepladser. Du kan også gøre brug af farvet karton og farvekridt for at lave flashcards, plakater og andet undervisningsmateriale, som kan gavne eleverne.


Alt, hvad du laver på projektet er med formålet at forbedre børnenes læringsmiljø, hvilket er vigtigt, da børnene kan have gavn af din indsats længe efter, at du er færdig på projektet.  


Udvide din horisont

På ungdomsprojektet i Ghana får du lov til at rejse til et fremmed land og møde ligesindede unge fra hele verden.  


I jeres fritid har vi planlagt en række aktiviteter, for at du kan få mest muligt ud af din tid i udlandet. Du tager med på en tur til Cape Coast, hvor I besøger et gammelt slavefort og oplever gangbroen, der går henover Kakum nationalpark. Du deltager også i sociale og kulturelle arrangementer om aftenen sammen med de andre, for eksempel får i et madlavningskursus eller en lektion i at spille på trommer.


Hvor i Ghana skal jeg bo og arbejde?

Akuapem Hills

Ungdomsprojektet i Ghana finder sted i Akuapem Hills, som er et landligt område ikke langt fra hovedstaden, Accra.  


Du arbejder på et lille, lokalt dagcenter eller en skole, som ofte kæmper med begrænsede ressourcer og ansatte til at tage sig af børnene. Personalet værdsætter en hjælpende hånd fra jer til at støtte børnenes uddannelse.


Du lærer en masse om en anderledes kultur, når du udforsker forskellige områder i Ghana. Du bor hos en venlig, lokal værtsfamilie, som giver dig mulighed for at dykke helt ned i den ghanesiske livsstil.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ghana


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med ungdomsprojektet er at støtte lokale lærere og pædagogers arbejde på underprivilegerede skoler og dagcentre i Ghana.


Disse steder har begrænsede midler og mangler ordentlige legepladser og undervisningsmateriale, hvilket gør det svært for lærerne at afholde undervisning for børnene at lære og at lege. Med din hjælp, kan vi skabe et bedre læringsmiljø for at støtte lærere og børn.


Vi arbejder hen mod vores mål ved at bede vores unge frivillige om at udføre forskellige opgaver. I arrangerer lærerige aktiviteter og spil for at hjælpe børnene med at lære ved at lege. Dit arbejde er en del af vores langsigtede indsats for at forbedre børns tidlige udvikling i Ghana.


Du kan male væggene i et klasseværelse, reparere gulvet på dagcentret eller bygge en legeplads. I løbet af projektet kan du højst sandsynligt komme til at se et projekt i lokalsamfundet fra start til slut, og du tager derfra velvidende, at du har bidraget med noget håndgribeligt til eleverne på den skole, du har arbejdet på.


Tag på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Ghana og brug din tid til at give børnene den støtte, de har brug for.

While doing community volunteer work in Ghana, a teenager sits on the floor, reading a book to her students.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Food and accommodation

Du bor hos en værtsfamilie i Ghana. De vil byde dig velkommen i deres hjem og være ivrige efter at dele deres skikke og få dig til at lære dem om din egen kultur. Vi mener, at det er den bedste måde at fordybe sig i Ghanas kultur på og få en helt unik oplevelse.

Vi vil altid forsøge at lade dig bo sammen med mindst én anden frivillig eller praktikant fra Projects Abroad hos den samme værtsfamilie. Dit værelse vil være beskedent, men komfortabelt, rent og sikkert.

Dit programgebyr inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer