On the Spanish Language Course in Peru, students explore the local area and stop by a cathedral.

Sprogkursus i spansk i Peru

Lær spansk i Peru og omgiv dig med spansktalende mennesker, ved at bo i dette spændende sydamerikanske land

Projektoversigt

Tag på spansk sprogkursus i Peru og lær spansk ved at dykke ned i et spansktalende samfund. Du bliver undervist af en professionel sproglærer, og du får muligheden for at øve dig sammen med lokale med spansk som modersmål hver dag. Oplevelsen giver dig også en større forståelse for den lokale kultur og traditionerne i Peru.


Du får specialtilpasset sprogundervisning, som passer til dit niveau. Du kan tage et sprogkursus på 15 timer om ugen eller kombinere et deltidskursus med et af vores andre projekter i Peru med frivilligt arbejde eller praktikophold.


Du studerer spansk, mens du bor i byen Cusco hos en lokal værtsfamilie. Du får masser af fritid til at udforske byen og øve dine nye spanskkundskaber. Vi anbefaler dig at tage en tur til det enestående og verdensberømte Machu Picchu.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et spansk sprogkursus i Peru det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil lære spansk ved at dykke ned i et spansktalende samfund, og hvis du gerne vil øve dine samtaleevner på spansk med indfødte sprogbrugere dagligt, så er projektet en fantastisk mulighed for at lære spansk, mens du udforsker livet i Peru.


Hvis du har spansk i skolen, læser spansk på universitetet, eller bare er interesseret i sprog, så er projektet med sprogkursus i spansk det helt rigtige for dig. Et sprogkursus i spansk er også en god måde at udvide din kulturelle horisont på, samtidig med at du styrker dit CV.

Du kan deltage på projektet, om du er nybegynder eller let øvet i spansk. Kurset bliver skræddersyet til dine behov og dit niveau på spansk.

Kurset er også en god tilføjelse til vores projekter med frivilligt arbejde eller praktik i spansktalende lande. På den måde kan du for eksempel lære spansk, mens du støtter børns tidlige udvikling i et dagcenter eller undervise børn i engelsk på en lokal skole. Deltidskurserne, som du kombinerer med et andet projekt, kan være på fem, 14 eller 30 timer i alt.

Du kan tilmelde dig sprogkurset hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Du skal deltage på kurset i mindst én uge, og vi anbefaler, at du bliver længere for at styrke dine spanskkundskaber mest muligt.

On the Spanish Language Course in Peru, students explore the local areas.

Hvad bliver min rolle på sprogkurset i spansk i Peru?

Dine specifikke aktiviteter på projektet kan afhænge af, hvor meget spansk du kan i forvejen, og om du vælger at tage et fuldtidskursus eller et deltidskursus i kombination med et andet projekt. Her er nogle af de aktiviteter, som du kan forvente at deltage i:


  • Lær spansk med skræddersyede sproglektioner
  • Udforsk den enestående by, Cusco, i Peru
  • Hjælp med andet arbejde, hvis du kombinerer din undervisning med et andet projektHer er de primære fokusområder på sprogkurset:


Lær spansk


Du kan vælge at tage på sprogkursus på fuld tid eller at kombinere et deltidskursus med et af vores andre projekter med frivilligt arbejde eller praktik i Peru. Hvis du tilmelder dig et fuldtidskursus, får du 15 undervisningstimer om ugen. Hvis du vælger at kombinere et deltidskursus med et andet projekt, kan du vælge mellem fem, 14 eller 30 timer i alt, afhængigt af dit behov.


Din spanskundervisning bliver gennemført af din egen sproglærer, og kurset skræddersyes efter din viden, dine evner og dine interesser. Underviseren lærer dig ikke kun om sproget, men også om kulturen i Peru. Du kommer hjem med en større forståelse af spansk, og hvordan det bruges i Peru.


Udforsk Peru


Det bedste ved at lære spansk i et spansktalende land er muligheden for at bruge dine nye kundskaber, når du rejser rundt i Peru, og især i byen Cusco. Du kan snakke med de lokale sælgere på markedet og tale med din værtsfamilie. Hvis du også deltager på et andet projekt, kan du øve dine samtaleevner på spansk med dem, du arbejder sammen med. Når man taler spansk med lokale, får du øvet og forbedret din udtale og dit ordforråd hurtigt og effektivt.


Deltag på andre projekter


Hvis du gerne vil arbejde frivilligt eller i praktik i Peru, kan du tilføje et spanskkursus på fem, 14 eller 30 timer til dit projekt for at få mest muligt ud af dit ophold i udlandet.


Du kan arbejde med børn og fremme børns tidlige udvikling eller undevise skoleelever og lokale lærere i engelsk. Du kan lære lægefaglige termer på spansk for at gøre læringen lettere, når du observere lokale læger på vores erfaringsophold og praktikophold inden for medicin. Vi har en lang række forskellige projekter i Peru, som du kan se mere om her, hvis du vil undersøge, om du gerne vil kombinere dit sprogkursus med et andet projekt.


Du kan også bruge sprogkurset til at forbedre dine spanskkundskaber, før du deltager på et af vores projekter i et spansktalende land. Denne model er især nyttig, hvis det pågældende projekt kræver et vist niveau af spansk. Din lærer skræddersyer din undervisning, så du lærer termer, der bliver nyttige for dig på det projekt, du skal deltage på efterfølgende.


Hvor i Peru skal jeg bo og studere?

Cusco

Dit sprogkursus finder sted i byen Cusco, hvor undervisningen foregår i din sproglærers hjem.

Cusco er en af de mest fascinerende byer i verden. Den var engang hovedstad og samlingspunkt for hele Inkariget, som strakte sig over hele Syd- og Mellemamerika. I dag er byen på UNESCO’s verdensarvliste. Ruinerne fra den historiske civilisation er tydelige, når du går rundt i byen.

Cusco ligger tæt på Urubambadalen og er omgivet af Andesbjergene, hvor lamaer går frit omkring.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Peru


Hvordan ser en typisk dag på sprogkurset i Peru ud?

En typisk dag på sprogkurset afhænger af, om du vælger et fuldtidskursus eller et af vores deltidskurser i forbindelse med et andet projekt.


Normalt har du et par timers spanskundervisning om dagen. Du får mulighed for at planlægge dit ugentlige skema sammen med din lærer.


Din dag starter med morgenmad sammen med din værtsfamilie. Hvis du er et morgenmenneske, kan du planlægge at have din undervisning om formiddagen, eller du kan vælge at have undervisning om eftermiddagen, hvis det passer dig bedre. Du modtager undervisning hjemme hos din spansklærer, som er arrangeret af Projects Abroad. Din undervisning kan enten være en-til-en eller sammen med en anden studerende, som kan spansk på samme niveau som dig.


Når du har haft din daglige undervisning med din lærer, kan du øve dine nye færdigheder, når du tager på sightseeing i byen. Hvis du kombinerer kurset med et andet projekt, bruger du resten af dagen på for eksempel at arbejde med børn, at undervise engelsk, eller at lære om medicin ved at arbejde med lokale læger.


On the Spanish Language Course in Peru, a student also volunteers at a local school, teaching children.

Hvad er sprogkursets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med sprogkurset er at hjælpe dig med at forbedre dine sprogkundskaber på spansk. Din spansklærer arbejder tæt sammen med dig i den skræddersyede undervisning.


Du får muligheden for at øve dit ordforråd og de gloser, du lærer, når du udforsker Cusco og snakker med de lokale. Når du taler med lokalbefolkningen i Peru på deres eget sprog, lærer du også mere om deres kultur og livsstil.


Hvis du kombinerer dit sprogkursus med et andet projekt, bliver du en del af vores langsigtede, bæredygtige mål for vores arbejde i Peru. Hvis du for eksempel deltager på et børnepasningsprojekt, kan du støtte børn fra trange kår og fremme børns tidlige udvikling i landet.


Sprogkurset er også perfekt til dig, der gerne vil deltage på et projekt, som kræver spanskkundskaber. På den måde kan du genopfriske dine færdigheder, for eksempel hvis du gerne vil på et erfarings- eller praktikophold inden for medicin, kan du forbedre dine spanskkundskaber, så de møder det niveau, der kræves, inden du starter.


Din sprogunderviser hjælper dig med at udvide dit ordforråd, så det passer til det projekt, du skal deltage på. På den måde er du velforberedt, når du starter på projektet.


Tag på sprogkursus i spansk i Peru og lær spansk i et spansktalende land.

On the Spanish Language Course in Peru, a student also volunteers at a local school, helping with English lessons.

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cusco. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Peru og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Peru er et vibrant land med en blanding af aktiviteter for enhver slags frivillig. Om du er interesseret i kunst, kultur, historie eller natur, så er der helt sikkert noget for dig.


En af de største attraktioner i Peru er landets historie med Inca og Maya indianere. Der er enestående arkæologiske udgravninger som Coricancha, Tambomachay, og selvfølgelig Machu Picchu.


I weekenden kan du tage en tur til landsbyen, Pisac, hvor du kan gå og kigge på farvestrålende, iøjnefaldende tekstilmarkeder. Du må ikke gå glip af de fritgående lamaer og alpakaer.


Der er også livlige restauranter, som giver dig det perfekte sted at tilbringe en aften med afslapning, hvor du kan spise lokale retter som ceviche.


Vi har en række forskellige projekter i Peru, så du møder sikkert mange andre frivillige på din rejse. Det giver dig den perfekte mulighed for at få nye venner, som du kan rejse sammen med som gruppe. Du kan dog også vælge at bruge din fritid på at gå på opdagelse på egen hånd. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer