In an project volunteering with children in Tanzania a child smiles outside a care centre.

Frivilligt arbejde med børn i Tanzania

Arbejd frivilligt med børns færdigheder og grundlæggende uddannelse i det farverige Tanzania

Projektoversigt

Arbejd frivilligt med børn i Tanzania, og støt børns tidlige udvikling i dagcentre. Du hjælper til med at arrangere lærerige aktiviteter, lege, og sport. Du får på projektet mulighed for at få erfaring med børnepasning, samtidig med at du lærer om kulturen i Tanzania og udvider din horisont.

 

De centre, som vi samarbejder med, er overfyldte og underbemandede. Som frivillig giver du en tiltrængt hjælpende hånd til de lokale lærere og pædagoger. Alt dit arbejde er en del af vores langsigtede, bæredygtige indsats for at støtte børns tidlige udvikling og uddannelse.

 

Du skal bo i enten Arusha.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med børn i Tanzania det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil bruge dagen sammen med en gruppe energiske børn, så er projektet i Tanzania det rigtige for dig. Hvis du overvejer en karriere inden for børnepasning eller undervisning, giver projektet også mulighed for at få praktisk erfaring og se, om det er den vej, du vil gå, alt imens at du gør en forskel for lokalsamfundet.  

 

Vores børnepasningsprojekt i Tanzania er for frivillige i alle aldre. Du behøver ikke at have erfaring med børnepasning for at deltage. Vores lokale projektkoordinator hjælper dig igennem aktiviteterne med de lokale børn.

 

Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted.

Childcare volunteers working with children in Tanzania pose for a picture with teachers and children during a Care outreach.

Hvad bliver min rolle på projektet i Tanzania?

Du kan få mange forskellige arbejdsopgaver, når du arbejder frivilligt med børn i Tanzania. Dit arbejde hjælper dem med at blive skoleklar, og forbedrer deres generelle udvikling. Du kan:


  • Arbejde i små grupper med børn, og hjælpe dem med skoleopgaver
  • Arrangere lege og aktiviteter for at fremme deres udvikling og gøre læring til en leg
  • Føre log over hvert enkelt barns fremskridt

Som frivillig fokuserer du på de følgende områder:


Arbejde med børn og hjælp med deres uddannelse


Som frivillig er en af dine vigtigste opgaver at sikre dig, at intet barn bliver glemt. Undervisning i små grupper giver dig mulighed for at være opmærksom på hvert enkelt barns problemer, så du kan tilpasse din undervisning og tilbyde fokuseret lektiehjælp.


I store klasser og overfyldte dagcentre, har lærerne ikke tid til den form for undervisning, og derfor gør din støtte og ekstra energi en verden til forskel for de ansatte såvel som børnene hver især.


Fremme børns tidlige udvikling


Når børn er små, er leg en af de vigtigste måder, de udvikler sig på. Med hjælp fra projektkoordinatoren kan du finde på sjove lege og aktiviteter, der gør læring spændende for børnene.


Du kan arrangere sportsaktiviteter for at fremme den fysiske udvikling hos børnene, eller lave billedkunst og håndværk for at få børnene til at tænke kreativt. Alle aktiviteterne giver læringen mere helhed og stiller børnene bedre i forhold til at starte i skole.


Føre log over børnenes udvikling


Som frivillig er du meget opmærksom på det enkelte barn, når I laver diverse aktiviteter, så du kan holde øje med deres fremskridt og tilstand. Du uploader informationen til vores Global Impact Database for at hjælpe med at føre log over børnenes udvikling. Fremtidige frivillige kan bruge databasen til at bygge videre på dit arbejde.


Hvor i Tanzania skal jeg bo og arbejde?

Arusha

Arusha er en livlig by ved foden af Mount Meru. Byen er omringet af frodig, grøn vegetation og er en perfekt kombination af fredfyldt natur og summende byliv. Du kan tage på lokale markeder og købe farverige Batik kunstværker, som du kan tage med dig hjem.

 

Arbejder du i underfinansierede dagcentre, børnehaver eller på skoler for børn med særlige behov.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Tanzania


Hvordan ser en typisk dag på projektet ud?

På en almindelig dag som frivillig, arbejder du fra mandag til fredag. Du begynder dagen med lækker morgenmad og en kop chai te. Når du er klar, hopper du på en dalla dalla, der kører dig til dit arbejdssted.


Afhængigt af hvilket dagcenter du arbejder på, starter en typisk dag omkring klokken 7 eller 8 om morgenen, og du er normalt færdig omkring klokken 16.


Om formiddagen hjælper du børnene med deres skolearbejde. Du deler børnene op i grupper og spiller forskellige spil og sport, eller laver et billedkunsthold, hvor I maler og klipper dyremasker ud af paptallerkener. Du kan også arbejde med børnene i små grupper, hvor du hjælper dem med at læse og skrive.


Efter en stor frokost med de andre frivillige på din arbejdsplads, kan du bruge eftermiddagen på at forberede aktiviteter. Vi opfordrer dig til at planlægge lege og lave plakater og collager, som du kan hænge op på skolerne. Du kan også bruge eftermiddagen på at uploade data i vores Global Impact Database.


Du har fri om aftenen og i weekenderne, så du kan rejse rundt i Tanzania.

Projects Abroad volunteers with children in Tanzania play ball activities outside a kindergarten.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at støtte børns tidlige udvikling og grundlæggende uddannelse.


Projects Abroad har valgt ikke at arbejde med børn på børnehjem i Tanzania, da mange børn i de lande, vi arbejder med, har familiemedlemmer, som med ekstra støtte og hjælp, kan tage sig af børnene. Derfor fokuserer vi i stedet på lokale projekter, som støtter lokalsamfundene, og som bidrager til, at børnene kan blive hos deres familier.


I de lokale dagcentre, børnehaver og specialskoler, som vi samarbejder med, er klasserne overfyldte. Lærerne har svært ved at give opmærksomhed til hvert enkelt barn, og de får ikke fulgt op, når et af børnene har det svært. Børnene kan nemt sakke bagud i skolesystemet, hvilket gør livet sværere for dem senere hen.


Derudover arbejder forældre eller familiemedlemmer ofte sent for at kunne forsørge deres familie, og børnene får ikke altid den kognitive og sociale stimulering, de burde få derhjemme.


Ved hjælpe af vores tjeklister for udvikling og vores Global Impact Database, kan de frivillige føre log over børnene og hjælpe dem på de områder, hvor de er bagud. Du bidrager til at føre log over deres generelle udvikling ved at observere og tage notater under lege og aktiviteter.


Vi har defineret tre primære mål for projektet med børnepasning i Tanzania for at sikre, at vi altid arbejder hen mod vores overordnede vision. Målene er at:


  • Fremme børns tidlige udvikling
  • Forbedre hygiejnestandarder hos børnene
  • Forbedre børnenes engelskkundskaber


Arbejd frivillig med børn i Tanzania, og hjælp os med at nå vores bæredygtige mål.

Female volunteer working with children in Tanzania high fives a young boy outside a care centre.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Arusha. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Tanzania og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

En rejse til Tanzania giver dig chancen for at opleve livet i hjertet af Afrika. Der er masser at se og gøre her, når du har fri fra dit projekt.

Et projekt i Tanzania ville ikke være fuldendt uden en safari. Her får du chancen for at se det smukke dyreliv i landet som elefanter, næsehorn og løver.

Derudover er Tanzania hjemsted for det højeste bjerg i Afrika, Kilimanjaro. Du kan bruge en fredfyldt eftermiddag med at vandre rundt om foden på bjerget gennem den frodige vegetation.

Det er et must at gå og kigge på et farverigt, livligt, lokalt marked, når du er i Tanzania. Du kan også tilbringe noget tid i en masai landsby, hvor du kan lære om en helt anderledes livsstil.

Der er højst sandsynligt mange andre frivilligt i Tanzania samtidig med dig, så du har muligheden for at udforske landet på egen hånd eller med en gruppe ligesindede frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer