Projects Abroad volunteer working with children in Mexico cares for a baby at a care centre for children from working families.

Frivilligt arbejde med børn i Mexico

Arbejd med børn, og hjælp med omsorgsarbejde og undervisning i børnehaver og dagcentre

Projektoversigt

Lav frivilligt arbejde med børn i Mexico, og hjælp med at fremme børns tidlige udvikling. Du arbejder i ressourcesvage dagcentre og børnehaver, hvor du støtter lokale lærere og pædagoger. Du får erhvervserfaring inden for børnepasning, som du kan skrive på dit CV, og samtidig bidrager du positivt til  lokalsamfundet.


I Mexico arbejder vi med børn, som kommer fra problemfyldte områder, og som har særlige behov. Forældrene arbejder om dagen, og har ikke råd til at betale for børnepasning. De børnehaver og dagcentre, vi arbejder med, får ingen finansiering fra staten til ekstra ansættelser, så de er afhængige af frivillige som dig.


Dit fokus er på børns tidlige udvikling. Barnets første år er ekstremt vigtige, og der er mange færdigheder, som barnet skal lære. Du bruger din tid på at lave aktiviteter med børnene, som stimulerer deres fysiske, kognitive og sociale udvikling.


Du bor hos en lokal værtsfamilie og der er mulighed for at vælge mellem at arbejde i to forskellige områder. Du kan enten bo i en storby eller vælge en mere traditionel oplevelse i en mindre by. Hvor end du tager hen, bliver det en oplevelse for livet.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

Tre uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med børnepasning i Mexico det rigtige for mig?

Projektet er perfekt for alle, der kan lide at arbejde med børn. Det er også en fantastisk mulighed, hvis du er interesseret i at studere pædagogik senere hen, eller hvis du vil have erfaring med omsorgsarbejde.

 

Oplevelsen er også med til at udvikle dine kompetencer inden for samarbejde, lederskab og planlægning. Du kan skrive kompetencerne på dit CV, og de kan også gavne din karriere.

 

Du behøver ikke at have erfaring med børnepasning for at deltage. Du støtter de lokale medarbejdere, og Projects Abroad teamet står til rådighed for dig med støtte og vejledning. Vi holder også workshops for alle frivillige inden for børnepasning og undervisning, og giver dig adgang til en database, hvor du kan finde online ressourcer.

 

Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted.

Children practice their English with a Projects Abroad Childcare volunteer while having lunch at a care centre.

Hvad bliver min rolle på projektet?

Din vigtigste rolle i Mexico er at støtte lokale lærere og pædagoger. Dit arbejde vil fokusere på følgende områder:


  • Støtte børns tidlige udvikling gennem sjove lege og undervisning
  • Lave undervisningsmateriale som flashcards og plakater
  • Deltage i workshops om børnepasning og undervisningsmetoder

Dit arbejde fokuserer på følgende områder:


Forbedre børns læring og udvikling gennem leg


Du kan hjælpe med at forbedre børns tidlige udvikling ved at synge lærerige sange, lave billedkunst, håndværk, spille udendørs spil eller dyrke sport med dem. Du kan bruge din fantasi til at finde kreative måder for børnene at lære sådan at de samtidigt har det sjovt og er engagerede i legen.


Forbedre børnenes læringsmiljø


Frivillig børnepasning i Mexico fokuserer også på forberedelse af ressourcer til undervisning som plakater, flashcards, og hvad end du ellers kan finde på, som kunne være nyttigt. Fremtidige frivillige og ansatte kan bygge videre på dit arbejde og bruge det til at undervise børnene længe efter, at du er taget derfra.  


Lære om børnepasning og undervisningsmetoder


Projects Abroad-teamet holder jævnligt workshops for de frivillige. Disse workshops tilbyder indsigt i Mexicos  børnepasningssystem og giver en forståelse af, hvorfor vi startede projektet. Du vil også her få al den information, som du behøver i forbindelse med dit arbejde. Du kan også bruge workshoppen til at udveksle idéer og snakke om de udfordringer, du møder, med de andre frivillige.


Hvor i Mexico skal jeg bo og arbejde?

Guadalajara

Guadalajara har snoede brostensgader, smuk kolonial arkitektur og et roligt, urbant miljø. Mange af de ikoniske billeder, som karakteriserer “Mexico” har deres rødder her. Moderniseringen af byen giver frivillige mulighed for at opleve både gammelt og nyt i samme by.


Dagcentrene i Guadalajara, hvor du arbejder, varierer i størrelse. Børnene, som går i skole her, kommer fra forskellige baggrunde.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mexico


Hvordan ser en typisk dag på projektet ud?

En typisk dag i Mexico begynder med morgenmad med din værtsfamilie. Bagefter tager du afsted til din arbejdsplads med offentlig transport, eller på gåben hvis du bor tæt på. Vi viser dig vejen den første dag.


Din arbejdsdag starter klokken 9 og slutter omkring klokken 17 fra mandag til fredag. Dagene er fyldt med aktivitet og energi, og tiden vil gå lynhurtigt.


Det meste af dagen går med at planlægge undervisning, arrangere lege og lave aktiviteter med børnene. Aktiviteterne er med til at forbedre børnenes fysiske fremskridt og kognitive udvikling. Modellervoks, billedkunst og farvelægning hjælper alt sammen med at videreudvikle børns motoriske evner.


Aftener og weekender er meget afslappede. Du får mulighed for at bruge din fritid med de andre frivillige, og kan udforske byen.

A group of Projects Abroad volunteers working with children in Mexico hold children's hands during an activity at a care centre.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med dette projekt er at forbedre børns tidlige udvikling i Mexico. Vores frivillige udgør en afgørende del af arbejdet for at hjælpe børn med at blive skoleklar.


Mexico anses stadig for at være et udviklingsland, og det afspejler sig i landets uddannelsessystem, som den dag i dag er ustabilt. Landet lider under økonomisk ulighed, og mange familier må stadig forlade sig på sig det kriseramte offentlige skolesystem.


I dag peger meget forskning på vigtigheden af læring og udvikling i den tidlige barndom. Dagcentrene, som vi arbejder med, er overfyldte og underbemandede, og vi har brug for din hjælp til at sikre os, at alle børn får den uddannelse, de har brug for.


Projects Abroad har valgt ikke at arbejde med børn på børnehjem i Mexico, da mange børn i de lande, vi arbejder med, har familiemedlemmer, som med ekstra støtte og hjælp, kan tage sig af børnene. Derfor fokuserer vi i stedet på lokale projekter, som støtter lokalsamfundene, og som bidrager til, at børnene kan blive hos deres familier.


Du giver små børn de færdigheder, som de skal bruge for at møde de krav, der bliver stillet til dem i folkeskolen senere hen. I forbindelse med dette, har vi defineret fire langsigtede, bæredygtige mål, som vi sammen arbejder hen imod på vores projekter med børnepasning i Mexico:


  • Fremme børns tidlige udvikling
  • Forbedre hygiejne
  • Forbedre engelskkundskaber
  • Styrke niveauet af læring, som hvert barn modtager


Lav frivilligt arbejde med børn i Mexico, og hjælp os med at nå vores mål.

Projects Abroad volunteer working with children in Mexico polishes a young girl's shoes at her Childcare placement.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Guadalajara. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Mexico og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Mexico har noget for enhver smag med dets smukke strande, fængslende kunstudstillinger og travle restauranter. Du får masser at lave i din fritid på dit projekt i dette dynamiske land.


Der er noget fascinerende ved at gå rundt i historiske bygninger. Hvis du er til neo-gotisk arkitektur, så tag på en tur til templet, Templo Expiatorio del Santisimo Sacramento. Det er et sandt kunstværk med udsmykkede tårne og farvestrålende glasmosaik.


Der er også masser af museer, så du har rig mulighed for at dykke ned i Mexicos rige historie. Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du tilbringe en dag med at beundre dyrelivet og den frodige beplantning i Las Peñas naturreservat. Du kan ikke rejse til Mexico uden at smage det autentiske, mexicanske køkken.


Du kan bruge en aften på at spise pozole eller tamales på en lokal restaurant og se den orange-røde sol smelte ned over horisonten.


Vi har et væld af forskellige projekter i Mexico, så der er højst sandsynligt mange andre frivillige i området, når du er afsted. Du kan derfor vælge at rejse og tage på opdagelse i landet på egen hånd eller i en gruppe sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer