Projects Abroad volunteers interact with a child in Argentina during a community day at a local care centre.

Frivilligt omsorgsarbejde i Argentina

Bo i det livlige Argentina og spred smil hos børn, når du hjælper dem med at blive skoleklar, ved at lære dem grundlæggende livsfærdigheder.

Projektoversigt

Arbejd frivilligt med børn i Argentina i en børnehave eller dagcenter. Hver dag bliver fyldt med sjov læring gennem oplysende aktiviteter og lege, der hjælper børns tidlige udvikling på vej. Det bedste er, at du bliver en del af vores indsats for at støtte børn i Argentina.


Du bliver en værdsat hjælpende hånd til de lokale lærere og pædagoger. De dagcentre og børnehaver, som vi arbejder med, er overfyldte og underbemandede. Lærerne har ikke mulighed for at give opmærksomhed til hvert enkelt barn, så svage elever sakker bagud. Med din hjælp, vil de børn, som har det svært, have mulighed for at lære i mindre grupper. Du kan også hjælpe beboerne på et center for børn og voksne med særlige behov.


Du skal bo i den farverige by, Cordoba i Argentina hos en lokal værtsfamilie, som får dig til at føle dig hjemme. De introducerer dig for lækre lokale delikatesser som mate og dulce de leche, og du kan få gode råd til de bedste steder at besøge i området.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med børn og voksne i Argentina det rigtige for mig?

Hvis du er energisk, positiv, og kan lide at arbejde med børn, så er frivilligt arbejde i Argentina helt sikkert noget for dig. Du kommer til at hjælpe med børnenes udvikling, og du vil få en masse god erfaring i at arbejde med børn. Det bliver især brugbart for dig, hvis du overvejer at arbejde med børnepasning i fremtiden.

 

Det gør ikke noget, hvis du ikke har erfaring med børn. Du kommer hovedsageligt til at arbejde som en støtte for de lokale lærere og pædagoger, og medarbejdere fra Projects Abroad er altid klar til at rådgive og hjælpe dig. I løbet af dit ophold, vil vores ansatte holde workshops, som vil hjælpe dig med din undervisning og planlægning af timer. Du får også adgang til vores database, som er fyldt med sjovt og kreativt undervisningsmateriale.

 

Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted.

A child talks to a Projects Abroad Childcare volunteer during an outdoor activity at a kindergarten in Argentina.

Hvad bliver min rolle på projektet i Argentina?

Din primære rolle bliver at støtte de lokale lærere og pædagoger, når de underviser børn i børnehaver og på dagcentre. Her er nogle af de arbejdsopgaver, som du kan forvente at få:


 • Lære børn at læse, skrive og tælle på engelsk
 • Planlægge sjove aktiviteter, som lærer børnene grundlæggende færdigheder
 • Skabe opmærksomhed omkring fordelene ved en sund livsstil
 • Forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med handicap

Dit frivillige arbejde i Argentina vil fokusere på følgende områder:


Forbedre læsefærdighed og talforståelse


At læse, skrive og tælle er vigtige færdigheder. Du hjælper børn med at opnå og udvikle disse færdigheder, så de bedre kan klare de krav, der bliver stillet, når de starter i skole. Du fokuserer på de børn, som har det svært, ved at undervise små grupper i at læse, skrive og tælle. Du laver læseøvelser for begyndere, og hjælper med lette regnestykker.


Bidrage til børns tidlige udvikling


Sjove aktiviteter, der lærer børn generelle færdigheder, er en fundamental del af et barns udvikling. Ved at gøre din undervisning underholdende, holder du børnenes opmærksomhed, og gør dem interesserede i at lære. Du hjælper lærerne og pædagogerne med at planlægge:


 • Sportsaktiviteter som lærer børnene at samarbejde, mens de får udviklet vigtige motoriske færdigheder som at kaste, gribe og balancere
 • Musiktimer som lærer børnene logisk tænkning og kreativitet
 • Kreativt kunsthåndværk, som lærer børnene om farver og former, og om at bruge deres fantasi


Skabe opmærksomhed omkring sund livsstil


At holde sig sund, være aktiv, og at leve i et rent miljø, er alt sammen vigtigt for børn i voksealderen. Du kommer til at hjælpe os med at skabe opmærksomhed omkring disse emner gennem sjove, lærerige workshops. Du dækker emner som:


 • God personlig hygiejne og vigtigheden af at vaske hænder regelmæssigt
 • Mundhygiejne og hvordan man børste tænder
 • Hvorfor det er vigtigt at holde sit hjem rent
 • At spise sundt og at være aktiv


Giv bedre livskvalitet til børn og voksne med handicap


Hvis du gerne vil hjælpe mennesker med handicap, kan du også arbejde i institutioner for børn eller voksne med særlige behov. Du kan være med til de daglige aktiviteter som spisning, motion og udviklende undervisning. Du fører også log over beboerne på institutionen på vores Global Impact Database, som vil hjælpe frivillige med omsorgsarbejde fremover.

Hvis du gerne vil arbejde på en specialskole eller en institution for mennesker med særlige behov, så skriv det til os. Vi vil hellere end gerne arrangere det for dig.


Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Du kommer til at bo i Cordoba, som er en storby med en livlig kultur og farverige gader. De lokalområder, som du skal arbejde i, har mange udfordringer, såsom fattigdom, begrænset adgang til uddannelse og stofmisbrug.


Du bliver ansat i børnehaver og dagcentre. Hvis du er interesseret i at arbejde med børn eller voksne med handicap, er der også flere steder du kan vælge imellem. Mange af de institutioner, som vi samarbejder med, har kun det mest nødvendige, og de er underbemandede. Det betyder, at beboerne ofte ikke får den individuelle opmærksomhed, som de har behov for.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Argentina ud?

Din dag starter med en stor argentinsk morgenmad sammen med din værtsfamilie. Bagefter tager du offentlig transport hen til det sted, hvor du arbejder. På din første dag, vil du blive fulgt derhen af en af vores medarbejdere. De vil sikre sig, at du er tryg og kender vejen.


En typisk arbejdsdag vil være fra kl. 8 til 17, alt efter børnehavens eller dagcentrets åbningstider. Målet for hver dag er at bidrage til børnenes udvikling, så de bedre kan klare sig godt i skolesystemet. Du arbejder med følgende:


 • Læsning og rollespil, som lærer dem basal engelsk
 • Tællelege, som lærer dem simple regnestykker
 • Sport, som udvikler deres balanceevne og andre fundamentale motoriske færdigheder
 • Kreative fag og musiktimer, som udvikler kreativitet og fantasifuld tænkning


Du kan også deltage i regelmæssige workshops, som vores projektkoordinator afholder. På en workshop lærer du om plejesystemet i Argentina, mens du også vil få redskaber og gode råd til at planlægge dit arbejde. Brug disse workshops til at give og modtage feedback, og til at dele ideer om forskellige aktiviteter, som du kan arrangere på din arbejdsplads.


Du har fri om aftenen og i weekenderne, hvor du kan slappe af og udforske landet sammen med de andre frivillige, eller med dine nye argentinske venner. Du kan vandre i de mange nationalparker, eller besøge lokale attraktioner som Che Guevaras hus.

Projects Abroad volunteer working with children in Argentina prepares fruit in dining halls during a Childcare project.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med dette projekt er at forbedre børns tidlige udvikling i dårligt stillede lokalområder i og omkring Cordoba. Dette gør vi ved at hjælpe de lokale lærere og pædagoger med at tilbyde børn en velstruktureret, samlet uddannelsesoplevelse.


I Argentina er børnehaver og dagcentre ofte overfyldte. Det betyder, at lærere og pædagoger har svært ved at fordele deres opmærksomhed ligeligt. Derfor får nogle børn svært ved at lære visse færdigheder. Vi arbejder på at ændre dette mønster med hjælp fra frivillige som dig.


For at guide vores arbejde, har vi identificeret fem bæredygtige, langsigtede mål, som du vil arbejde hen imod i Argentina:


 • Fremme børns tidlige udvikling
 • Styrke læsefærdigheder
 • Styrke talforståelse
 • Skabe opmærksomhed omkring sund livsstil, miljøet, og familieplanlægning
 • Forbedre livskvaliteten for mennesker der lever med handicap


Hjælp os med at nå disse langsigtede mål ved at arbejde frivilligt i Argentina.

Projects Abroad Childcare volunteers help paint an educational mural on a wall at a care centre in Argentina.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Argentina er et livligt, sydamerikansk land, som er fyldt med farver og rig kulturarv. Ud over at bidrage til meningsfyldte projekter, giver en rejse til Argentina dig også mulighed for at udforske det fascinerende land.


Den perfekte måde at tilbringe en aften i Córdoba på, at ved at nyde en kop kaffe på Plaza de San Martin, som er fyldt med gadekunstnere og den ikoniske statue af General Jose de San Martin. Alle vores projekter i Argentina finder sted i Córdoba, så du skal ikke rejse langt for at nyde alt, hvad storbyen har at byde på.


Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en weekendtur til La Cumbre, hvor du kan paraglide fra høje klipper. Naturen i området er enestående, og det er turen værd at ride rundt i landskabet på hesteryg.


Du kan også få spændende kulturelle oplevelser, som Evita Fine Arts Museum eller teatret, Teatro del Libertador General San Martin. Du kan også lære mere om landets historie på lokale museer.


Der er højst sandsynligt også andre frivillige i Córboda samtidig med dig, så du kan vælge, om du vil udforske området selv eller sammen med en gruppe af frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer