Children learn how to tell the time from a volunteer teaching in Mexico

Frivilligt arbejde med engelskundervisning i Mexico

Undervis skoleelever eller universitetsstuderende i engelsk, og boost deres selvtillid og karrieremuligheder

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som engelsklærer i Mexico, og undervis skoleelever og universitetsstuderende. Du støtter lærere på lokale skoler og tager styringen, når eleverne skal forbedre deres samtaleevner på engelsk.  Du får praktisk undervisningserfaring og hjælper samtidig der, hvor der er brug for det. Oplevelsen som frivillig gavner også din fremtidige karriere, og ser godt ud på dit CV.


Mange lærere i Mexico er ikke så gode til engelsk, og der er ikke nok lærere, som fokuserer på mundtlig engelsk i skolen. Det er vigtigt at kunne tale engelsk i Mexico, og derfor har vi brug for din hjælp. Du hjælper eleverne med deres udtale, opfordrer dem til at øve sig ved at tale engelsk til hinanden og til dig, og styrker deres selvtillid. Du planlægger selv din undervisning og de aktiviteter, du vil lave med eleverne.


Du bor og arbejder på én af to lokationer, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Mexico byder på storslåede seværdigheder, som du kan se i din fritid, for eksempel vulkaner, ørkener, strande og Mayaruiner.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

Fire uger

Alder: 

16 eller derover
Spansk mellemliggende (til undervisning i skoler)


Er frivilligt arbejde med undervisning i Mexico det rigtige for mig?

Hvis du overvejer en karriere inden for undervisning, er undervisningsprojektet i Mexico en ideel mulighed for at få noget praktisk erfaring, som du kan skrive på dit CV. Oplevelsen giver dig også masser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger.

 

Som frivillig underviser udvikler du dine kompetencer inden for lederskab, planlægning og administration, hvilket kan gavne din fremtidige karriere.

 

Du behøver ikke at have erfaring med undervisning for at deltage på projektet. Når du ankommer, får du en grundig introduktion af din projektkoordinator. Du får støtte fra de lokale lærere, og du kan spørge Projects Abroads ansatte til råds til hver en tid. Vi holder også jævnligt workshops for alle vores frivillige, hvor du kan udveksle ideer og snakke om de udfordringer, du møder. Derudover kan du bruge vores online database, som er fyldt med inspiration og ideer til undervisningsmateriale.

 

Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted. Du kan blive på projektet, så længe du vil. Vi anbefaler, at du bliver i længere tid, så du kan gøre en endnu større forskel.

 

OBS: Vi arrangerer alternative undervisningsmuligheder, hvis du vælger at deltage på projektet i sommerferien, hvor skolerne har lukket.

Hvis du vil undervise i skoler, bør du tale mellemspansk. Dette er ikke nødvendigt for undervisning på universiteter.

A volunteer teaching English in Mexico goes around the class helping her students with their classwork

Hvad bliver min rolle på undervisningsprojektet i Mexico?

Du får undervisningserfaring i Mexico på en skole eller universitet, hvor du fokuserer på engelskundervisning. Du kan også deltage i arbejdsopgaver som at:


  • Støtte lokale lærere på en folkeskole i engelsktimerne
  • Undervise universitetsstuderende i mundtlig engelsk
  • Deltage i workshops for at lære mere om uddannelsessystemet i Mexico

Du vil fokusere på følgende områder:


Støtte lokale lærere på en folkeskole i engelsktimerne


Du kan spille en vigtig rolle i at hjælpe lokale lærere med deres engelskundervisning. Du starter med at observere i timerne, og i takt med, at du bliver mere selvsikker, kan du få ansvar for dine egne timer. Dit fokus er på at forbedre samtaleevner og at give eleverne selvtillid til at tale engelsk.


Undervise universitetsstuderende i mundtlig engelsk


Du kan tilbyde lektioner i mundtlig engelsk til studerende på the University of Guadalajara. Du underviser studerende i små grupper af omkring ti af gangen, som alle har valgt at deltage i valgfag med engelsk. Derfor er de motiverede  til at lære og spændte på at tale med dig.


Deltage i workshops for at lære om uddannelsessystemet i Mexico


Vi arrangerer jævnligt workshops, så du kan få indblik i Mexicos skolesystem. Du lærer også mere om den skole eller det universitet, du arbejder på. Du kan få gode råd og vejledning til alt, du har brug for, og du kan udveksle ideer og snakke om udfordringer med de andre frivillige.


Hvor i Mexico skal jeg bo og arbejde?

Guadalajara

På dette projekt arbejder du på skoler eller et universitet i Guadalajara.


Guadalajara er den andenstørste by i Mexico med et indbyggertal på fem millioner. Torvet i centrum er fyldt med caféer, restauranter og butikker, som du kan nyde på en fridag. Hvis det er sæson, kan du se en lokal fodboldkamp, og vi anbefaler også at bruge en aften på at se traditionel lucha libre (dramatisk mexicansk wrestling).


Du arbejder på skoler og universiteter, hvor der er mangel på engelsklærere, og fokuserer på at forbedre elevernes samtaleevner.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mexico


Hvordan ser en typisk dag på undervisningsprojektet i Mexico ud?

Du starter din dag med morgenmad hjemme hos din værtsfamilie. Bagefter tager du offentlig transport eller går til din arbejdsplads, alt efter hvor langt der er. Vores team følger dig på arbejde den første dag.


Hvis du arbejder på en folkeskole, starter din arbejdsdag omkring klokken 7. Du arbejder enten med lærerne, når de underviser i engelsk, eller laver din egen undervisning. Dit primære fokus er på at opfordre eleverne til at øve sig i at tale engelsk gennem aktiviteter og lege. Du underviser i engelsk i fire timer om dagen.


Hvis du arbejder på et universitet, arbejder du seks til otte timer om dagen. Timerne ligger mellem klokken 7.00-13.00, hvor du arbejder med studerende i små grupper og fokuserer på mundtlig engelsk.


Om eftermiddagen kan du deltage i workshops for at lære mere om den skole eller det universitet, du arbejder på, eller om uddannelsessystemet i Mexico. Vi anbefaler dig også at bruge eftermiddagen på at planlægge undervisning og aktiviteter til næste dag.


Efter din travle dag kan du tage hjem til din værtsfamilie for at spise aftensmad og fortælle om dagens spændende aktiviteter. Du kan også spise og hygge dig sammen med de andre frivillige.


Når du har fri, kan du udforske byen, og smage så meget mexicansk mad, du kan nå, f.eks. tortas ahogadas - skinkeruller i chilisauce. I weekenden kan du rejse rundt i Mexico og opleve landets smukke omgivelser. Mexico er et paradis med bjerge og vulkaner, ørkener, strande og gamle Mayaruiner.

Students line up to ask the volunteer teaching in Mexico questions about their homework

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at forbedre niveauet af engelsk hos skoleelever og universitetsstuderende i Mexico.


Engelsk er et vigtigt sprog at kunne i Mexico på grund af den blomstrende turisme, og fordi engelsk er det internationale sprog inden for handel. Engelskundervisningen er især vigtig, fordi Mexico har store handelsaftaler med USA. Eleverne er ivrige efter at lære fra andre engelsktalere, så de kan forbedre deres samtaleevner. Ude på landet er lærernes engelskkundskaber ikke så gode, og de har svært ved at hjælpe deres elever.


Din opgave er at hjælpe eleverne med at blive trygge og selvsikre når de taler engelsk. Du bliver også en støtte for de lokale lærere i klasseværelset. Lærerne kan derudover også bruge dine evner til at øve sig på engelsk når de taler med dig.


Vi arbejder hen mod fire langsigtede mål på vores undervisningsprojekt i Mexico, som er at:


  • Forbedre niveauet af engelsk
  • Styrke læsefærdigheder
  • Forbedre støtten i timerne
  • Opfordre til kreativ læring


Hjælp os med at nå vores mål, mens du oplever hverdagslivet i Mexico!

Projects Abroad volunteer teaching in Mexico poses with her students

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Guadalajara. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Mexico og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Mexico har noget for enhver smag med dets smukke strande, fængslende kunstudstillinger og travle restauranter. Du får masser at lave i din fritid på dit projekt i dette dynamiske land.


Der er noget fascinerende ved at gå rundt i historiske bygninger. Hvis du er til neo-gotisk arkitektur, så tag på en tur til templet, Templo Expiatorio del Santisimo Sacramento. Det er et sandt kunstværk med udsmykkede tårne og farvestrålende glasmosaik.


Der er også masser af museer, så du har rig mulighed for at dykke ned i Mexicos rige historie. Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du tilbringe en dag med at beundre dyrelivet og den frodige beplantning i Las Peñas naturreservat. Du kan ikke rejse til Mexico uden at smage det autentiske, mexicanske køkken.


Du kan bruge en aften på at spise pozole eller tamales på en lokal restaurant og se den orange-røde sol smelte ned over horisonten.


Vi har et væld af forskellige projekter i Mexico, så der er højst sandsynligt mange andre frivillige i området, når du er afsted. Du kan derfor vælge at rejse og tage på opdagelse i landet på egen hånd eller i en gruppe sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer