A Projects Abroad volunteer teaching English in Ecuador

Frivilligt arbejde med undervisning i Ecuador

Bo og arbejd frivilligt på Galapagosøerne og hjælp børn fra trange kår med at blive bedre til engelsk

Projektoversigt

Bliv frivillig engelskunderviser i Ecuador og hjælp med at forbedre engelskkundskaberne hos lokale børn. På Galapagosøerne arbejder du sammen med lærere i børnehaveklasser og skoler, hvor du støtter lærernes arbejde. Projektet er en god mulighed for at få undervisningserfaring, som kan gavne din fremtidige karriere.


Turisme er en stor indtægtskilde på Galapagosøerne, grundet områdets storslåede og berømte biodiversitet. Det betyder, at befolkningen har brug for at kunne tale engelsk for at forbedre deres jobmuligheder inden for turisme.


Du giver eleverne de færdigheder, de skal bruge, ved at undervise dem i mundtlig engelsk. Du giver dem også tryghed og selvtillid til at tale sproget. Du får selv en masse med i bagagen i form af praktisk erfaring med undervisning og udvikler adskillige kompetencer, som du kan skrive på dit CV.


Galapagosøerne er en helt unik destination, som mange besøger, men de færreste får chancen for at bo her i et stykke tid. Som frivillig med engelskundervisning i Ecuador bor du hos en lokal værtsfamilie, og du bliver en af de få, som kan sige, at Galapagosøerne er dit andet hjem.  

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med undervisning i Ecuador det rigtige for mig?

Projektet er perfekt for dig, der gerne vil have undervisningserfaring eller føler dig hjemme i mundtlig engelsk. Du får praktisk erfaring i anderledes rammer, end dem, du er vant til, og du arbejder sammen med kvalificerede lærere. Hvis du overvejer at blive lærer, er dette projekt en fantastisk tilføjelse til dit CV. Derudover får du masser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger til uddannelse.

 

Du behøver ikke at have undervisningserfaring, da du arbejder sammen med lokale lærere. Vi holder også jævnligt workshops for alle vores frivillige undervisere, hvor du kan udveksle ideer, få gode råd og snakke om de udfordringer, som du møder.

 

Selv om engelsk er det primære fokus på projektet, kan du også undervise frivilligt i et andet fag eller to, som du er interesseret i. Du kan snakke med din koordinator om mulighederne.

 

Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted.

Flashcards are used to teach the children English words at one of our volunteer teaching placements in Ecuador

Hvad bliver min rolle på projektet?

Som frivillig engelsklærer i Ecuador er dit primære fokus på at forbedre unge elevers samtaleevner på engelsk på statsejede skoler. Du arbejder sammen med lokale lærere, som kan rådgive og støtte dig i dit arbejde. Du vil være involveret i opgaver som at:


  • Hjælpe børnene med deres samtaleevner på engelsk og giv dem selvtillid
  • Være hjælpelærer i andre fag, som du interesserer dig for
  • Arbejde på en sommercamp i skoleferierne
  • Undervise i engelsk på Projects Abroad English Centre

Som frivillig engelskunderviser i Ecuador, fokuserer du på det følgende:


Hjælpe med at forbedre samtaleevner på engelsk


Som frivillig engelsklærer kan du hjælpe den nye generation af unge ecuadorianere med at få selvtilliden til at tale sproget med alle, de møder. Du kan forbedre deres evner ved at undervise dem i udtale og grammatik.


Vi laver også samtalelektioner for at styrke elevernes mundtlige engelsk og deres evner i at deltage i en samtale. Dig og de andre frivillige spiller en vigtig rolle i afholdelsen af samtalelektionerne.


Hjælpe i andre fag, som du er interesseret i


Hvis du har viden eller erfaring med at undervise i andre fag, kan du tilbyde at hjælpe lærerne i disse fag også, som for eksempel andre sprogfag (tysk eller fransk), IT, matematik eller fysik.


Arbejde på en sommercamp i skoleferierne


Når skolerne har lukket i marts og april, kan du hjælpe til på en sommercamp, hvor du fokuserer på at undervise lokale børn i engelsk, billedkunst, og idræt. Idrætstimerne kan bestå af svømning, basketball og fodbold, men du kan lære børnene alle slags sport. De børn, som er tilmeldt sommercampen, er normalt mellem tre og 11 år gamle.


Undervise voksne i mundtlig engelsk


Vi har også et engelskcenter på vores Projects Abroad kontor. Her kan du vælge at undervise både voksne og børn i mundtlig engelsk. Du kan enten vælge kun at arbejde her, eller du kan kombinere det med arbejdet på en skole.


Hvor skal jeg bo og arbejde?

San Cristobal

Du bor og arbejder på øen San Cristobal. Denne ø er en del af Galapagos øgruppen, som ligger i Stillehavet omkring 1.000 km fra fastlandet i Ecuador.


Puerto Baquerizo Moreno er en charmerende landsby med brostensbelagte gader og et hyggeligt havneområde, og der er meget at se og opleve, når du har fri om aftenen. Der er nogle fantastiske hvide sandstrande omkring byen, men kun to af dem er forbeholdt mennesker. De andre strande er tilegnet beskyttelsen af søløverne på Galapagos.


Vi har to steder, hvor du kan undervise. Du kan enten undervise i engelsk på Projects Abroad English Centre, eller du kan arbejde som hjælpelærer på en statsejet skole. Du kan også vælge at gøre begge dele. Hvis du deltager på projektet i skoleferierne, kan du undervise på en sommercamp for lokale børn.


Hvis du kan lide at være udendørs, kan du tage weekendture til andre dele af øen, hvor du kan opleve det unikke dyre- og planteliv.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ecuador


Hvordan ser en typisk dag på undervisningsprojektet i Ecuador ud?

Din arbejdsdag varierer alt efter, hvor du arbejder henne.


Hvis du underviser i engelsk på Projects Abroad centret, starter din dag normalt omkring klokken 12 og slutter tidligt om aftenen. I undervisningstimerne fokuserer du på dine elevers mundtlige engelsk og hjælper med at forbedre deres færdigheder på engelsk. Du kan opstille forskellige situationer for hverdagssamtaler i små teaterstykker. Det vigtigste er at få eleverne til at føle sig så trygge som muligt ved at tale engelsk.


Hvis du vælger at undervise på en lokal folkeskole, arbejder du normalt fra omkring klokken 7.30 til 14. Her hjælper du også børnene med at lære om tegnsætning og grammatik, selv om du stadig fokuserer på mundtlig engelsk.


Du har også mulighed for at gøre begge dele, hvilket betyder at du kan arbejde på en skole om formiddagen og på vores center om eftermiddagen.


Om aftenen og i weekenden har du fri, og du kan udforske øen med de andre frivillige.


Sørg for at få mest muligt ud af spisetid med din værtsfamilie, så du kan lære mere om Ecuadors kulturelle liv på Galapagosøerne.

Students sing along with the volunteer teaching English in Ecuador

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at yde faglig støtte til elever i dårligt stillede områder. Som frivillig hjælper du os med at mindske ulighed inden for uddannelse.


I løbet af de sidste år har Ecuador gjort store fremskridt i deres arbejdet for at give skolegang til alle, og 99% af unge i Ecuador kan læse og skrive i dag. Der er dog stadigvæk stor forskel på kvaliteten af undervisningen mellem offentlige og private skoler. Skoler i landområder uden for byerne mangler ressourcer, og der er for mange elever i klasserne. Lærerne har hårdt brug for hjælp til at administrere de mange børn.


Derudover er det afgørende at den ecuadorianske befolkning lærer at tale engelsk for at få bedre jobmuligheder, da turisme er en stor indtægtskilde på Galapagosøerne. Øgruppens unikke og storslåede dyre- og planteliv og Darwins studier, som er baseret på dyrelivet her, gør den til en populær destination for turister fra hele verden.


Vi har brug for din hjælp til at forbedre engelskkundskaberne hos befolkningen og støtte de lokale lærere. Du giver børnene de færdigheder, de skal bruge, ved at lære dem at tale engelsk og gøre dem trygge ved sproget.


Vi har defineret to langsigtede, bæredygtige mål for vores undervisningsprojekt i Ecuador:


  • Forbedre engelskkundskaber
  • Forbedre støtten i timerne


Grib muligheden for at arbejde frivilligt med undervisning ii Ecuador, og hjælp os med at nå vores mål.

A volunteer teaching in Ecuador helps her students with the arts project

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold på San Cristóbal. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid. Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Vores projekter i Ecuador finder sted på Galapagosøerne. Dette område er verdensberømt for den forskning, som Charles Darwin udførte her på grund af de mange unikke dyrearter, som lever på øerne. Øgruppen er det perfekte sted at udforske Ecuadors smukke natur.


Når du arbejder frivilligt i Ecuador, kan du bruge din fritid på at besøge de smukke sandstrande, hvor havfuglene flyver rundt og søløverne ligger og slapper af i sandet. Du kan også snorkle eller dykke langs med kysten.


Det er en spændende og spektakulær oplevelse at vandre rundt om foden på en af de mange vulkaner, som Galapagosøerne består af. Du kan også følge Darwin stien eller vandre gennem Punta Pitt.


Der er masser af museer og kunstudstillinger, så du kan lære mere om landets kultur og historie. Du kan også snakke med lokalbefolkningen og købe souvenirs på de travle markeder.


En af de bedste ting ved at deltage på vores projekter er, at du kan få muligheden for at bygge relationer til andre frivillige. Du kan derfor vælge at bruge din fritid på at udforske Galapagosøerne på egen hånd, eller du kan rejse rundt med nye venner, som du møder på din rejse. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer