A volunteer teaches geography as part of her volunteer teaching project in Argentina.

Frivilligt arbejde med engelskundervisning i Argentina

Få erfaring med undervisning, mens du hjælper børn med at forbedre deres samtaleevner på engelsk

Projektoversigt

Arbejd frivilligt i Argentina og hjælp børn og voksne med at forbedre deres engelskkundskaber. Du hjælper med, eller afholder selv, timer, hvor eleverne øver sig i at tale engelsk og i at føle sig sikre i sproget. Projektet er en god mulighed for at få praktisk undervisningserfaring, som gavner dit CV.


Du arbejder på en folkeskole, en sprogskole eller et universitet. Som engelsklærer er du en vigtig del af arbejdet for at hjælpe eleverne med at forbedre deres udtale og samtaleevner. Engelsk er et vigtigt sprog at kunne for at drive forretning i Argentina. Du forbedrer derved elevernes fremtidige jobmuligheder og giver dem selvsikkerheden til at tale engelsk.


Du bor i Cordoba, hvor du har mulighed for at udforske byen, når du har fri. Nyd de travle restauranter, besøg lokale markeder og snak med sælgerne. Du har også en god mulighed for at få øvet dit spansk.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med undervisning i Argentina det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil have praktisk undervisningserfaring til din senere karriere som lærer, og hvis du samtidig gerne vil hjælpe mennesker fra trange kår. Så er dette projekt den perfekte mulighed for at gøre begge dele.  

 

Du arbejder sammen med engagerede lærere, som kan vejlede dig. Du rådgiver også eleverne og forbereder undervisningen. Dit fokus er på at forbedre elevernes engelsk.

 

Du behøver ikke at have undervisningserfaring for at deltage på projektet. Projektet er en spændende mulighed for at følge de lokale lærere og få praktisk erfaring med undervisning. Hvis du ikke er sikker på, om du gerne vil arbejde som lærer, kan du afprøve det som frivillig i Argentina.

 

Vi anbefaler, at frivillige undervisere i Argentina kan tale lidt spansk. Hvis du ikke kan tale spansk, arbejder du på privatskoler eller laver undervisning uden for det traditionelle klasseværelse. Hvis du godt kan tale lidt spansk, arbejder du i folkeskoler.

 

Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted.

An English lesson is run by a volunteer teaching in Argentina

Hvad bliver min rolle som frivillig engelskunderviser i Argentina?

Som frivillig kan du blive involveret i mange forskellige arbejdsopgaver. Få undervisningserfaring i Argentina ved at:


  • Arbejde som hjælpelærer sammen med en kvalificeret underviser
  • Forberede interaktive lektioner som fokuserer på at forbedre samtaleniveau og udtale
  • Hvis du vil, kan du undervise i andre fag som fransk, tysk og italiensk
  • Lave undervisningsmateriale som plakater og flashcards

Din undervisning fokuserer på de følgende områder:


Arbejde som hjælpelærer


Arbejd sammen med en kvalificeret underviser og giv eleverne optimal støtte og læring. I samarbejde med den lokale lærer finder I på stimulerende og lærerige aktiviteter. Du får også erfaring med at forberede undervisningsplaner i samarbejde med lærerne.


Undervise i engelsk


Du fokuserer på at forbedre elevernes samtaleevner og udtale. Du kan finde på interaktive lektioner for at opfordre eleverne til at øve sig, for eksempel små rollespil og sange, som er nemt men sjovt at lave. Vi vejleder dig og giver dig ideer til din undervisning, og du er også velkommen til at tage spil og materiale med hjemmefra.


Undervise i andre fag


Hvis du er interesseret i andre fag som matematik eller fysik, så skriv til os. Vi kan arrangere det for dig, så du kan få lov at undervise som hjælpelærer i de fag også.


Argentinske skoleelever er ivrige efter at lære nye sprog. Hvis du taler fransk, tysk eller italiensk, har du mulighed for at undervise i et af disse sprog. Dine elever er også interesserede i at høre om andre lande og kulturer, så du kan inkludere information og traditioner fra landene til dine timer.


Lave undervisningsmaterialer


Du kan gøre en langvarig forskel for eleverne ved at lave farverige, kreative og lærerige plakater og designe flashcards for at gøre læringen spændende. Du kan nemt lave matchende kort med billeder og ord for at gøre læringen af nye engelske ord sjovere.


Du kan arbejde sammen med de andre frivillige, eller lave aktiviteter med dine elever, hvor i sammen udarbejder relevant  undervisningsmateriale. Efterfølgende kan du bruge materialerne til din undervisning, og lærere og fremtidige frivillige kan også bruge det.


Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Du arbejder i folkeskoler, sprogskoler eller universiteter i og omkring Cordoba. Skolerne er velfungerende, og underviserne er dygtige og engagerede. Din rolle er at hjælpe med færdigheder i engelsk udtale og samtale.


Cordoba er den andenstørste by i Argentina efter Buenos Aires. Byen er en livlig kombination af historiske seværdigheder og moderne kulturel indflydelse. Når du har fri, kan du udforske den berømte Jesuit Block eller besøge den smalleste bygning i verden.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvordan ser en typisk dag på projektet med engelskundervisning ud?

Du begynder dagen med morgenmad og måske en lækker kop mate hos din værtsfamilie. Bagefter tager du bussen eller den smukke gåtur til din arbejdsplads. Vores medarbejdere følger dig på arbejde den første dag, så du lærer vejen at kende.


En typisk arbejdsdag er fra omkring klokken 8 om morgenen til klokken 16.30. Om formiddagen arbejder du som hjælpelærer i engelsktimerne. Efter at du har hjulpet læreren, deler I klassen op i mindre grupper eller underviser klassen i engelsk udtale.


Du har en lang frokostpause, hvor du har tid til at snakke med lærerne eller planlægge undervisning. Du kan endda nå at tage en siesta, hvis du vil.


Om eftermiddagen hjælper du med valgfag og fritidsaktiviteter eller retter elevernes opgaver. Du kan bruge tid på at planlægge aktiviteter til næste dag eller finde farveblyanterne frem og lave iøjnefaldende plakater.


I Argentina spiser man aftensmad ret sent, så du har tid til at udforske byen, når din arbejdsdag er slut. Senere tager du hjem til din værtsfamilie og spiser lækker aftensmad og snakker med dem om dagens aktiviteter.

A teacher uses flashcards to help his student learn the alphabet during his teaching work experience in Argentina

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med dette projekt er at hjælpe lokale elever med at forbedre deres engelskkundskaber.


Der er høj arbejdsløshed og fattigdom i Argentina, men med færdigheder i engelsk har eleverne flere jobmuligheder, hvilket kan hjælpe med at mindske disse problemer, som landet kæmper med.


Du kan også hjælpe med at forbedre undervisningskvaliteten ved at give eleverne mere individuel opmærksomhed og støtte. Du lærer om lokale undervisningsmetoder fra de lærere, du arbejder med, så du får en større forståelse for undervisning som fag.


Vi har defineret fem mål i vores Teaching Management Plan for Argentina. Målene er at:


  • Forbedre engelskkundskaber
  • Forbedre støtten i klasseværelset
  • Forbedre undervisningsmetoder
  • Opfordre til kreativ læring
  • Forbedre sikkerheden og renligheden i læringsmiljøet


Vær frivillig på vores undervisningsprojekt i Argentina og hjælp os med at nå vores mål.

Projects Abroad volunteers teaching their students about dental hygiene in Argentina

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Argentina er et livligt, sydamerikansk land, som er fyldt med farver og rig kulturarv. Ud over at bidrage til meningsfyldte projekter, giver en rejse til Argentina dig også mulighed for at udforske det fascinerende land.


Den perfekte måde at tilbringe en aften i Córdoba på, at ved at nyde en kop kaffe på Plaza de San Martin, som er fyldt med gadekunstnere og den ikoniske statue af General Jose de San Martin. Alle vores projekter i Argentina finder sted i Córdoba, så du skal ikke rejse langt for at nyde alt, hvad storbyen har at byde på.


Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en weekendtur til La Cumbre, hvor du kan paraglide fra høje klipper. Naturen i området er enestående, og det er turen værd at ride rundt i landskabet på hesteryg.


Du kan også få spændende kulturelle oplevelser, som Evita Fine Arts Museum eller teatret, Teatro del Libertador General San Martin. Du kan også lære mere om landets historie på lokale museer.


Der er højst sandsynligt også andre frivillige i Córboda samtidig med dig, så du kan vælge, om du vil udforske området selv eller sammen med en gruppe af frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer