You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Odontologi i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Panadura
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være odontologistuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du i gang med at uddanne dig til tandlæge, kan du rejse til smukke Sri Lanka i forbindelse med et praktikophold i udlandet. Her vil du bor og arbejde i byen, Panadura, hvor vi samarbejder med et offentligt hospital.

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen.

Din rolle som praktikant

Frivillig på medicinsk projekt i Sri Lanka

Du arbejder sammen med lokale tandlæger på en odontologiafdeling på et offentligt hospital i kystbyen, Panadura. Faciliteterne er langt fra vestlig standard, men de lokale tandlæger er alle uddannede og kvalificerede, så glæd dig til at lære igennem observation og dialog.

Du skal forvente at se diagnoser, som er noget anderledes end hvad vi kender i Danmark, og du skal være velkommen til at byde ind med idéer og viden. Tidligere praktikanter har f.eks. arrangeret feltarbejde tl afsides landsbyer, hvor børn og babyer fik undersøgt deres tænder gratis.

Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲