You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Odontologi i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Accra
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Hospital
  • Krav: Du skal være odontologistuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på odontologi-projekt i Ghana

Er du i gang med at læse til tandlæge, tandplejer eller lignende kan du rejste til Ghana for at få et spændende og lærerigt praktikophold. Du vil bo og arbejde i hovedstaden, Ghana, hvor du vil arbejde på et større hospital.

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen. 

Din rolle som praktikant

Sammen med lokale, kvalificerede medarbejdere på hospitalet vil du møde og behandle patienter på en odontologiafdeling. Du kan forvente at se diagnoser, som du bestemt ikke ser i Danmark, og du vil lære om behandlinger og procedurer fra dine lokale kollegaer.

Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲