You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At observere og evt. assistere professionelle fysioterapeuter
  • Projekttype: Hospital, center for handicappede børn
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Du kan få erfaring med fysioterapi på lokale hospitaler i Ghana. Du bør forvente at se diagnoser og behandlinger som adskiller sig væsentligt fra hvad vi er vant til at opleve i Danmark.

På vores spændende fysioterapiprojekt i Ghana samarbejder vi med et stort regionshospital i Cape Coast, hvor vi også har en række af vores øvrige projekter. Det er også muligt at arbejde på et center for handicappede børn.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse.

Er du allerede uddannet fysioterapeut, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Din arbejdsdag afhænger af din erfaring. Frivillige uden relevant uddannelse vil altid observere de lokale fysioterapeuters arbejde og lære igennem dialog. Vi opfordrer dig derfor til at stille spørgsmål og vise engagement.

Fysioterapistuderende og uddannede fysioterapeuter kan forvente en mere aktiv rolle på projektet.

På hospitalet arbejder du sammen med professionelle fysioterapeuter om at give patienterne den bedst mulige behandling. I arbejder med patienter med forskellige behov, og det kan være alt fra patienter som skal genoptræne efter en ulykke til patienter med kroniske skader..

Hospitalet er relativt moderne efter lokale forhold, og her er en række forskellige afdelinger og nyere udstyr.

Det er også muligt at arbejde på center for handicappede børn. Her er forholdene noget mere basale, men der er dog et decideret fysioterapilokale, hvor børnene laver deres daglige øvelser. Børnenes handicap og behov er meget forskellige, og du vil være en støtte for det faste personale.

Uanset hvilket projekt du arbejder på, er din arbejdsuge mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden. Du skal forvente at arbejde cirka 6 timer om dagen fra morgenstunden.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲