You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dyrepasning i Rumænien

Oversigt
  • Placering: Udkanten af Brasov
  • Projekttype: Hundekennel
  • Rolle: At hjælpe med at passe og pleje hunde
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Vær med til at beskytte Rumæniens bjørne

Du arbejder på en stor hundekennel, Millions of Friends, som blev stiftet i 2001 af Christina Lapis med det formål at forbedre tilværelsen for herreløse hunde, give dem mad og behandle dem indtil de igen finder nye hjem.

Alle frivillige er velkomne på dette projekt. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du hjælpe med at gøre indsats for dyrelivet.

Din rolle på projektet

På kennelen får du et grundigt indblik i dagligdagen, og du vil deltage i alle aspekter af arbejdet. I starten vil du observere dine nye kolleger, som også gerne svarer på alle dine spørgsmål om arbejdet.

Hundene i kennelen er samlet op på gaden. Herefter bringes de til kennelen hvor de bliver grundigt undersøgt og behandlet for parasitter og andre sygdomme. Hundene fodres hver morgen og får enten motion i en hundegård eller ved at blive luftet sammen i mindre grupper.

Din arbejdsdag er fra kl. 9-17, og du bør forberede dig på hårdt arbejde sammen med de andre frivillige. Frivillige hjælper til med alle aspekter af arbejdet.

Derudover bør du være forberedt på at opleve hårde betingelser for hundene, og selvom arbejdet er utroligt givende, vil det helt sikkert også udfordre din opfattelse af dyrevelfærd.

En af de store forskelle på Rumænien og Danmark er antallet af herreløse hunde på gaderne. Det er jeg ikke vant til at se. Det var stort for mig at se et sted hvor de prøvede at gøre noget for disse hunde og derfor elskede jeg at være på en hundekennel det sidste måned.
Anne, frivillig

 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲