You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Chitwan
  • Rolle: At observere lokale tandlægers arbejde og lære igennem dialog på et stort undervisningshospital.
  • Projekttype: Hospital
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 13.300 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

På dette spændende projekt i Nepal samarbejder vi med et stort undervisningshospital i Chitwan, og du kan se frem til at lære om odontologi i et så fattigt land som Nepal.

Din rolle på projektet afgøres af din erfaring og kompetencer, men som udgangspunkt kan alle deltage på projektet. Det er dog vigtigt, at du taler et godt engelsk.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på odontologiprojektet i Nepal.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillig på projekt inden for odontologi i Nepal

Du vil arbejde på odontologiafdelingen på Chitwan Medical College Hospital, som er et større undervisningshospital i Chitwan. Her vil du observere lokale tandlæger og lære om diagnoser og behandlinger.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det altid er de lokale tandlæger som vurderer om, og i så fald hvilke, praktiske opgaver du skal have. Det er derfor vigtigt, at du er initiativrig og engageret.

Vi arrangerer jævnligt outreach hvor du sammen med dine kollegaer besøger lokale skoler for at lave kampagner om mundhygiejne og sundhed. Her lærer I lokale skolelever om vigtigheden af at have gode vaner med tandbørstning og lignende.

Du arbejder mandag til fredag, så du har altid fri i weekenden til at være sammen med din værtsfamilie eller de andre frivillige. I kan f.eks. udforske Chitwan Nationalpark eller andre af Nepals mange seværdigheder.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Tandlægebesøg er ikke populært i Nepal og tit kommer der patienter ind med tilfælde, der ofte er meget værre end i Danmark. Men det bliver mere og mere udbredt, og læren om tandhygiejnen bliver større og større.
Andrea, frivillig
Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲