Projects Abroad volunteers assist with childcare volunteering for teenagers in Kenya as they play educational games with the children in the school yard

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Kenya

Vær med til at arbejde i lokalsamfundet i Kenya sammen med andre unge, og hjælp lokale børn med at lære gennem leg

Lav frivilligt arbejde for unge i lokalsamfundet i Kenya, og arbejd sammen med en gruppe teenagere på din alder for at hjælpe udsatte børn med at lære gennem leg. Du arrangerer sjove og lærerige aktiviteter samt deltager i grundlæggende renoveringsarbejde. Noget så simpelt som et lag maling kan forbedre læringsmiljøet i et klasseværelse betydeligt. Projektet giver dig muligheden for at få erhvervserfaring, samtidig med at du gør en forskel.


Mange børnehaver og dagcentre i Kenya er overfyldte og mangler ressourcer. Det gør det svært for lærerne at holde øje med børnenes udvikling og bruge tid med dem, som har brug for ekstra støtte. Du holder børnene beskæftigede og fokuserede via forskellige aktiviteter, så lærerne får tid til at arbejde med de elever, som har det svært.


Du bor i Nanyuki hos en lokal værtsfamilie, og du arbejder på skoler og i børnehaver i området. Vi lærer dig om den kenyanske kultur til arrangementer og aktiviteter om aftenen, og vi arrangerer en weekendtur for din gruppe. Du har også Projects Abroads medarbejdere ved din side hele vejen igennem. Grib chancen for at få uforglemmelige oplevelser i udlandet.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på 01903 708300 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Projektoversigt

Trip Format:

Ungdomsprojekter - Bekymringsfrie, planlagte ture for 15-18-årige, der hjælper dig med at træde ud af din komfortzone

Project Name:

Kenya > Børnepasning & lokalsamfund

Startdatoer:

Fastsatte datoer i skoleferier

Minimum varighed:

To uger

Lokation:

Nanyuki (Læs mere)

Indkvartering:

Værtsfamilie Læs mere

Krav :

This project is only for 15-18 year olds

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Indkvartering

 • Kost (tre måltider om dagen)

 • Rejse- og sygeforsikring

 • Transport til og fra lufthavnen

 • Fuld introduktion og orientering af en erfaren medarbejder ved ankomst

 • Transport til og fra din arbejdsplads

 • Støtte døgnet rundt på destinationen fra vores team af lokale fuldtidsmedarbejdere

 • Nødhjælp fra vores internationale beredskabsteam

 • Projektudstyr og materialer, inklusiv adgang til vores database med tusindvis af ressourcer

 • Oplæring og workshops fra vores erfarne lokale personale

 • Jævnlige sociale begivenheder og aktiviteter i lokalsamfundet sammen med andre frivillige og praktikanter

 • Adgang til vores lokale kontor med internetadgang

 • Diplom for gennemførelse af projekt

 • Adgang til vores services og rabbater for tidligere frivillige

 • Støtte og rådgivning i forhold til visum

 • Forberedelse før afgang af din egen specialiserede frivilligrådgiver

 • Fundraising støtte, inklusiv din egen personlige fundraising side

 • Personlig MyProjectsAbroad website med al relevant information om dit projekt, indkvartering og destination

 • Et gratis interaktivt kursus om kulturen på din destination

 • Arrangerede weekendture med sightseeing

 • Medlemskab i vores grupper på sociale medier, hvor I kan dele oplysninger og holde kontakten

 • Dedikerede fuldtidsmedarbejdere hos dig døgnet rundt

Hvad er ikke inkluderet?
 • Flybilletter

 • Visumomkostninger (når relevant)

Volunteers talk with the children while they are eating as they complete volunteer work with children for teenagers in Kenya.

Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Kenya det rigtige for mig?

Hvis du er mellem 15-18 år, kan lide at arbejde med børn, og hvis du gerne vil gøre en positiv forskel, mens du oplever en fremmed kultur, så er dette ungdomsprojekt ideelt for dig.


Du deler din tid på projektet mellem at arrangere lærerige aktiviteter i klasseværelset og med at udføre lettere renoveringsarbejde. Projektet er en god mulighed for at få erhvervserfaring inden for børnepasning og at booste dit CV. Du lærer også vigtige kompetencer som kommunikation, teamwork og planlægning, som du kan bruge i din fremtidige karriere.


Vi ved, at det kan være skræmmende at rejse alene, men bare rolig, du er i trygge hænder. Projects Abroads medarbejdere er med dig hele vejen for at sikre, at du har alt, hvad du skal bruge, og vores værtsfamilier får dig til at føle dig hjemme. Projektet er under fuldt opsyn, så du bliver aldrig ladt alene.


Du arbejder også i en gruppe med andre unge, hvilket betyder, at du kan få nye venner fra hele verden. Turen er struktureret og følger en tidsplan med arbejde og fritidsaktiviteter. Vi har adskillige startdatoer for dette projekt i løbet af sommeren.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Kenya?

Her er nogle af de aktiviteter, som du kan blive involveret i på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund:


 • Arrangere sjove, lærerige aktiviteter for børn for at opfordre til læring gennem leg
 • Deltage i grundlæggende renoveringsarbejde som at male et klasseværelse eller bygge en legeplads
 • Opleve den lokale kultur sammen med unge frivillige fra hele verden

Dit arbejde fokuserer på de følgende hovedområder:


Arrangere sjove, lærerige aktiviteter for børn


Læring gennem leg er en god måde hvorpå børn kan udvikle sig, mens de har det sjovt. Du arrangerer kreative aktiviteter, hvor børnene lærer om farver og former, og du kan finde på en udendørs leg, hvor børnene kan træne deres hånd-øje-koordination. Lokale lærere og Projects Abroad medarbejdere står klar til at give dig ideer og gode råd til aktiviteter.  


Deltage i grundlæggende renoveringsarbejde


Mange af skolebygningerne, hvor børnene lærer og leger, har brug for en kærlig hånd. Du arbejder sammen med de andre frivillige på ungdomsprojektet for at lave lettere renoveringsarbejde på skolen, for eksempel ved at give væggene et nyt lag maling eller male et lærerigt vægmaleri. Et farverigt, rart læringsmiljø kan gøre en stor forskel for børnene.


Opleve den lokale kultur sammen med unge frivillige


Kenya er et livligt, smukt land med masser at byde på for besøgende. Vi vil sikre os, at du får mest muligt ud af dit ophold i udlandet. Du tager med på en enestående weekendtur til en lokal dyrepark, hvor I skal på safari. Vi arrangerer også sociale arrangementer i løbet af ugen, hvilket giver dig mulighed for at hænge ud med de andre unge frivillige, mens I lærer om kenyansk kultur. Projects Abroads personale er med jer hele vejen.  

Hvor i Kenya skal jeg bo og arbejde?

Nanyuki

Du bor i byen Nanyuki, og selv om det er en lille by, har den alt, hvad du har brug for i dagligdagen af restauranter, banker og supermarkeder. Byen er også omgivet af nationalparker og dyrereservater.


Du arbejder på en statsejet skole i et udsat område, og på et dagcenter for børn, der lever med handicap. Centret sørger for børnene, mens deres forældre arbejder, så de ikke skal være alene hjemme hele dagen. Centret tilbyder også undervisning i erhvervsfag for voksne med handicap for at forbedre deres livskvalitet og deres muligheder for at tjene en indtægt.

AFHENTNING I LUFTHAVN, FLY OG VISUM

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kenya. 

A volunteer assists with volunteer work with children for teenagers in Kenya while singing songs and having fun with her students.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at tilbyde ekstra støtte til børn og ansatte på underfinansierede dagcentre.


Mange dagcentre for børn i Kenya er overfyldte, hvilket betyder, at lærerne ikke kan give børnene den individuelle opmærksomhed, som de skal bruge for at trives. De overfyldte klasseværelserne går især ud over de elever, som har indlæringsvanskeligheder eller dem, som er bagud med for eksempel læsefærdigheder.


Derudover betyder manglen på ressourcer, at det kan være svært at gøre læringen sjov og engagerende for eleverne. Nogle af bygningerne har desperat brug for en kærlig hånd, hvilket gør læringsmiljøet mindre stimulerende og rart at være i.


Som frivillig på ungdomsprojektet hjælper du med at håndtere disse problemer, når du arbejder sammen med andre unge fra hele verden.Du fungerer som et par ekstra hænder for de lokale lærere, og på den måde kan de bedre holde øje med udviklingen af hvert enkelt barn og bruge tid på at tage hånd om dem, som er bagud. Du hjælper også med at gøre læringsmiljøet til et rarere og mere farverigt sted gennem grundlæggende renoveringsarbejde.


Tag med os på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Kenya og hjælp os med at støtte uddannelsen af børn i lokalområdet.

Management Plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans

Measuring Our Impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.


Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.


Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport. 

KOST OG LOGI

Du bor hos en værtsfamilie i Nanyuki. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Kenya og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!