Volunteers walk the streets of Mandeville during their English language course in Jamaica

Sprogkursus i engelsk i Jamaica

Lær engelsk i smukke Jamaica og øv dig ved at tale engelsk med lokale jamaicanere dagligt

Projektoversigt

Tag på vores sprogkursus i engelsk i Jamaica og lær engelsk af en professionel sproglærer. Kurset er en enestående mulighed for at lære engelsk i et engelsktalende land, samtidig med at du udforsker den smukke, frodige, caribiske ø.

Engelsk er et af de officielle sprog i Jamaica, så du kan øve dig ved at tale med lokalbefolkningen til dagligt, mens du er på projektet. Engelsk er også det internationale forretnings- og kommunikationssprog verden over, og dine færdigheder giver stor værdi til dit CV. Du kan vælge mellem at studere engelsk i Jamaica fuldtid eller deltid. Du kan nemlig kombinere din engelskundervisning med et ophold på et af vores andre projekter i Jamaica, eller du kan lære engelsk, inden du begynder på et andet projekt. Det er især nyttigt, hvis det projekt, du er interesseret i, har et krav om engelskkundskaber.

Når du er i Jamaica, bor du i Mandeville hos en lokal værtsfamilie. Du får masser af tid til at udforske øen om aftenen og i weekenderne, og du kan også lære din værtsfamilie at kende samt andre Projects Abroad frivillige, praktikanter og studerende.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et sprogkursus i engelsk i Jamaica det rigtige for mig?

Hvis du altid gerne har villet blive bedre til engelsk, og hvis du gerne vil rejse til nye, spændende steder, så er sprogkurset i Jamaica det helt rigtige for dig.

Du får 15 timers specialtilpasset undervisning om ugen, hvis du vælger at studere engelsk på fuldtid. Undervisningen er skræddersyet til dit niveau og dine evner, og du kan altid bede din lærer om at fokusere på emner, som interesserer dig. Alle er velkomne til at deltage på sprogkurset, om du så er nybegynder, let øvet eller god til engelsk i forvejen. Uanset dit niveau, kommer du til at lære en masse på sprogkurset.

Du kan tilmelde dig vores sprogkursus i engelsk i Jamaica året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du tager afsted. Du skal deltage på sprogkurset i mindst én uge, og vi anbefaler dig at blive længere for at lære mest muligt. Hvis du vælger et deltidskursus i forbindelse med et andet projekt, kan du vælge mellem fem, 14 eller 30 timers undervisning i løbet af dit ophold i Jamaica.

The project runs all year round, you can start on any day, and it’s fully supervised. So all you need to do is decide on some dates, complete our application form with a £195 deposit and we’ll take care of the rest.


Hvad bliver min rolle på sprogkurset i Jamaica?

Dit ugentlige skema afhænger af, som du tager et fuldtidskursus i engelsk eller kombinerer kurset med et andet projekt, for eksempel med frivilligt arbejde. Her er de hovedaktiviteter, du laver på kurset:

  • Lærer engelsk af en privat sprogunderviser
  • Udforsker og oplever Jamaica
  • Deltager i frivilligt arbejde eller et erfarings- eller praktikophold

Her er nogle af de aktiviteter, du deltager i på sprogkurset i engelsk:

Lær engelsk af en privat sprogunderviser

Hvis du vælger et fuldtidskursus i engelsk, får du 15 timers undervisning om ugen. Hvis du vælger at tage et deltidskursus i forbindelse med et andet projekt med frivilligt arbejde eller praktik, kan du vælge mellem fem, 14 eller 30 timers undervisning, alt efter dit behov, og hvor længe du bliver på projektet.

Når du har undervisning, lærer du om engelsk grammatik og ordforråd, og du forbedrer din udtale. Din lærer følger dit tempo, og undervisningen bliver skræddersyet til dit niveau og dine interesser.

Undervisningen finder normalt sted på Projects Abroads kontor, men nogle gange kan timerne også foregå i andre omgivelser, for eksempel på en café eller i en park.

Udforsk og oplev Jamaica

Jamaica har meget at byde på for turister, lige fra funklende strande, varmt klima og enestående solnedgange til øens kulturelle historie og lækre mad. Der er også utallige udendørs aktiviteter, du kan deltage i, som for eksempel vandsport eller vandring, hvis du gerne vil have et adrenalinsus. Du får masser af tid til at udforske dine nye omgivelser om aftenen og i weekenderne.

Når du bor hos en lokal værtsfamilie, får du ikke bare mulighed for at øve dine engelskkundskaber, men også for at dykke ned i den lokale kultur og livsstil i Jamaica. Sørg for at lære så meget som muligt om de lokale traditioner, mad og musik ved at snakke med din nye familie. Du kan også øve dig i dine evner på engelsk ved at tale med andre Projects Abroad frivillige, praktikanter og studerende fra hele verden.  

Deltag i frivilligt arbejde eller et erfarings- eller praktikophold

Hvis du deltager på et projekt med frivilligt arbejde eller praktik, kan du bruge det meste af dagen på forskellige aktiviteter, som afhænger af, hvilket projekt, du deltager på. På alle projekter bliver du en del af vores løbende indsats for at støtte lokalsamfund på øen.

Dit arbejde på et projekt kunne involvere at bygge legepladser for underfinansierede skoler for at fremme børns tidlige udvikling, eller at hjælpe lokalsamfund med at forberede sig på naturkatastrofer samt menneskeskabte katastrofer. 

Du kan læse mere om vores forskellige projekter med frivilligt arbejde og praktikophold i Jamaica her.

Du kan også vælge at deltage på et projekt, efter du har færdiggjort dit sprogkursus.


Luctus sodales nulla porta auctor gravida litora facilisis scelerisque semper, vehicula volutpat aliquet class ipsum diam vivamus maecenas. Class turpis sociosqu ut vel rutrum donec eget ipsum id curae, urna faucibus proin blandit leo porttitor inceptos per scelerisque vivamus donec, diam congue luctus porta erat himenaeos sed odio in. Vivamus commodo elit vehicula tempus feugiat accumsan elementum ornare lectus risus condimentum adipiscing augue lacinia etiam, turpis at suspendisse id iaculis ad tempor condimentum etiam eros luctus euismod ullamcorper.

Hvor i Jamaica skal jeg bo og studere?

Mandeville

Sprogkurset finder sted i Mandeville, som er hovedstaden i Manchester sognen. Her bor du hos en lokal værtsfamilie.

Byen er kendt for de imponerende og smukke, koloniale bygninger. Sørg for at opleve de enestående eksempler på jamaicansk arkitektur i byen samt de mange detaljerede haver rundt omkring i byen. Du burde også besøge de lokale restauranter, caféer og markeder for at smage traditionelle retter som jerk chicken, og ackee & saltfish.

Din sprogundervisning bliver afholdt på Projects Abroads kontor i Mandeville.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Jamaica


Hvordan ser en typisk dag på sprogkurset i Jamaica ud?

En typisk dag på sprogkurset i engelsk i Jamaica starter med traditionel morgenmad, som består af morgengrød eller ackee & saltfish (Jamaicas nationalret med frugten aki og saltet torsk) hjemme hos din værtsfamilie. Du kan bruge morgenerne på at lære familien bedre at kende og at øve dig på at tale engelsk med dem.

Du har undervisning mandag til fredag, og om aftenen og i weekenderne har du fri.

 Hvis du aftaler med din lærer, at undervisningen skal ligge om formiddagen, tager du afsted til Projects Abroads kontor efter morgenmaden. Du kan også have dine daglige undervisningstimer om eftermiddagen. Bagefter har du resten af dagen til at udforske området eller tilbringe tid sammen med din værtsfamilie.

Din dag ser lidt anderledes ud, hvis du også arbejder frivilligt eller er i praktik på et projekt, mens du studerer engelsk. Så har du et par timers undervisning i løbet af ugen, og du bruger det meste af din tid på dit projekt. Dit skema afhænger af, hvilket projekt du deltager på.


Hvad er sprogkursets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for sprogkurset er at hjælpe dig med at blive bedre til engelsk.

Du får en-til-en undervisning og lærer ved at tale med lokalbefolkningen, Projects Abroads medarbejdere og andre frivillige og praktikanter fra hele verden. Dyk ned i et engelsktalende samfund og opbyg din selvtillid på engelsk, mens du udvikler dine samtaleevner.

Hvis du deltager på et af vores andre projekter og tager sprogkurset som en tilføjelse, bliver du også en del af vores arbejde for at støtte lokalsamfundene i Jamaica. Du kan hjælpe skoleelever med at blive bedre til at læse, eller bygge legepladser og renovere huse med dine egne hænder.

Tag på sprogkursus i engelsk i Jamaica for at forbedre dine sprogkundskaber, møde nye mennesker og udforske livet på en caribisk ø.


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Mandeville. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Jamaica og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig eller praktikant hos din værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Når man tænker på det tropiske Caribien, er Jamaica et af de første lande, man kommer til at tænke på. Med de hvide sandstrande og livlige kultur har øriget masser at byde på.


Det er en fantastisk lokation at arbejde frivilligt på og gå på opdagelse i. Det jamaicanske køkken er helt sikkert værd at smage på, med smagfulde retter som jamaicanske patties og jerk chicken. Du kan nyde maden på restauranter ved stranden for derefter at gå ned til vandet og tage en afkølende svømmetur.


Du kan ikke tage til Jamaica uden at gå på opdagelse på lokale markeder og museer, da landet har en rig kultur og en venlig befolkning. Du kan få en spændende og lærerig tur til det berømte Bob Marley museum i Kingston. Mens du er der, kan du også se Fort Charles og the National Heroes Park.


Der kommer til at være andre frivillige på vores forskellige projekter i Jamaica, mens du er der. Derfor kan du vælge mellem at udforske på egen hånd eller at finde sammen med andre frivillige og rejse rundt som en gruppe.  


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Vores akkrediteringer