A Projects Abroad volunteer teaching sports in Peru leads children in a warm up stretch

Frivilligt arbejde med sportstræning i Peru

Arbejd med udsatte børn og unge og træn i forskellige sportsgrene i sportsklubber og gennem initiativer i lokalsamfundet

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som sportstræner i Peru og arbejd med udsatte børn og unge for at give dem motion og forbedre deres færdigheder i forskellige sportsgrene. Du arbejder enten i sportsklubber eller på det peruvianske sportsinstitut, hvor du arbejder sammen med lokale trænere og lærer af dem. Projektet er en fantastisk måde at på praktisk erfaring til dit CV på, samtidig med at du gør en forskel.


I Peru er der mange familier, som ikke har råd til at betale for sportstræning og udstyr til deres børn. Du hjælper os med at give flere børn muligheden for at gå til sport. Du fokuserer på at undervise i populære sportsgrene som fodbold, basketball og volleyball, samt at lære børnene livsfærdigheder som teamwork.


Du bor i Cusco hos en lokal værtsfamilie, hvor du har masser af fritid  til at udforske den fascinerende by, som engang var samlingspunkt og hovedsæde for hele det historiske Inkarige, som strakte sig over hele kontinentet.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde som sportstræner i Peru det rigtige for mig?

Hvis du brænder for sport og fitness og gerne vil hjælpe udsatte børn og unge samtidig, så er sportsprojektet i Peru det helt rigtige for dig.


Som frivillig i Peru får du mulighed for at skrive praktisk erfaring med sportstræning på dit CV, hvilket kan gavne din fremtidige karriere. Du udvikler også dine personlige kompetencer på projektet, som for eksempel lederskab, målsætning og planlægning. Du kan bruge disse egenskaber i enhver fremtidig karriere.


Du behøver ikke at have erfaring med sportstræning for at deltage på projektet. De lokale trænere vejleder dig og giver dig gode råd, og du kan altid række ud til Projects Abroads personale, hvis du har brug for støtte.


Projektet er åbent hele året rundt, og du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Du skal deltage på projektet i mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive længere. Vær opmærksom på, at nogle af de klubber, vi samarbejder med, holder lukket i visse måneder af året. Kontakt os or at høre mere om, hvornår det ville være bedst for dig at tage afsted til Peru.   

A sports instructor works with children during his volunteer sports coaching in Peru

Hvad bliver min rolle som frivillig sportstræner på projektet i Peru?

Her er nogle af de aktiviteter, du kan forvente at deltage i på projektet i Peru:

  • Træne udsatte børn og unge i fodbold, basketball eller volleyball på skoler og i sportsklubber
  • Undersøge og planlægge nye og kreative måder at træne og undervise idræt på
  • Udvikle personlige kompetencer som lederskab, teambuilding, planlægning og at motivere andre

Dit arbejde bliver inddelt i de følgende kategorier:


Træne udsatte børn og unge i fodbold, basketball eller volleyball

Din primære rolle bliver at træne børn i idræt med fokus på fodbold, basketball eller volleyball. Du hjælper en af de lokale trænere og arbejder med forskellige aldersgrupper. Hvilken gruppe, du arbejder med, kommer an på dit erfaringsniveau.  

Du kan være fodboldtræner for begyndere i alderen 6-9, eller på mellemniveau i alderen 12-13. Volleyballtræning er med børn i alderen 6-16, og basketballtræning er med børn i alderen 8-17. 

Idrætsundervisning er også den perfekte måde, hvorpå børn kan lære vigtige livsfærdigheder som teamwork og dedikering.  


Undersøge og planlægge nye og kreative måder at træne og undervise idræt på

De lokale trænere har ikke nødvendigvis den samme adgang til information, som du har. Før og under dit ophold, kan du undersøge de seneste tendenser inden for træning af din sportsgren. Du kan introducere disse nye metoder til trænere og elever og snakke om, hvordan I kan implementere dem i jeres træning.  


Udvikle personlige kompetencer som lederskab, teambuilding, planlægning og at motivere andre

Når du arbejder som sportstræner, får du rig mulighed for at udvikle vigtige livsfærdigheder, som du kan bruge senere hen. Når du arbejder med børn og unge, udvikler du lederskabskompetencer og forbedrer dine evner inden for planlægning ved at arrangere træningssessioner. Du lærer også at motivere forskellige elever til at opnå deres mål. Projektet giver dig den perfekte mulighed for at få praktisk erfaring med sportstræning, mens du bor i Peru.  

 

 


Hvor i Peru skal jeg bo og arbejde?

Cusco

Alle vores samarbejdspartnere i Peru ligger i Cusco. Du kan vælge at arbejde i en lokal sportsklub, som specialiserer sig inden for den sportsgren, som du gerne vil være træner i, eller på det peruvianske sportsinstitut. Arbejdsstederne er veludstyrede men mangler frivillige til at undervise det store antal børn, som kommer for at få gratis sportstræning.  


Cusco er en fascinerende by, som er rig på kultur og historisk betydning. Engang var byen hovedstad for hele Inkariget, og du kan se sporene fra den historiske civilisation overalt i byen. Gaderne er fyldt med smuk arkitektur fra århundreders civilisation.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Peru


Hvordan ser en typisk dag projektet med sportstræning i Peru ud?

Du arbejder på projektet mandag til fredag om eftermiddagen. Træningen ligger normalt mellem klokken 15.00-18.00. 


Om formiddagen arbejder du sammen med lokale trænere på at planlægge træning og holdøvelser. Du kan også bruge tiden her på at undersøge nye træningsteknikker. 


Til træningen om eftermiddagen, bruger du tid på at lave øvelser, forbedre teknikker og opbygge elevernes fysiske færdigheder og form. Efter træning, tager du hjem til din værtsfamilie og spiser aftensmad.


Vi anbefaler dig at bruge din fritid og dine weekender på at udforske dine nye omgivelser. Der er masser at se og gøre i og omkring Cusco. Du kan for eksempel smage lokale retter på en restaurant eller planlægge en tur til Machu Picchu.

A Projects Abroad volunteer gets hands-on coaching experience in Peru working with school children

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at give udsatte børn og unge i Peru muligheden for at deltage i sportstræning og at forbedre deres fitness og deres færdigheder.


I Peru er sport og idræt meget populært, men adgangen til træning og udstyr er begrænset. Underprivilegerede familier har ikke råd til at sende deres børn til træning eller til at købe udstyr. Vi arbejder sammen med lokale sportsklubber og med det peruvianske sportsinstitut for at give børn muligheden for at være med. Vi fokuserer også på at hjælpe børnene med at forbedre deres form og lære livsfærdigheder som teamwork.


Vi har brug for din hjælp til at opnå vores mål i Peru, og som frivillig arbejder du med børnene og opmuntrer dem til at komme i form og at leve sundt. Du lærer dem også mere om de sportsgrene, som de brænder for.


Tag med på vores sportsprojekt i Peru og hjælp børn med at trives og udvikle sig ved at være aktive.    

A Projects Abroad volunteer teaching sports in Peru shows children a football kicking technique

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cusco. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Peru og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Peru er et vibrant land med en blanding af aktiviteter for enhver slags frivillig. Om du er interesseret i kunst, kultur, historie eller natur, så er der helt sikkert noget for dig.


En af de største attraktioner i Peru er landets historie med Inca og Maya indianere. Der er enestående arkæologiske udgravninger som Coricancha, Tambomachay, og selvfølgelig Machu Picchu.


I weekenden kan du tage en tur til landsbyen, Pisac, hvor du kan gå og kigge på farvestrålende, iøjnefaldende tekstilmarkeder. Du må ikke gå glip af de fritgående lamaer og alpakaer.


Der er også livlige restauranter, som giver dig det perfekte sted at tilbringe en aften med afslapning, hvor du kan spise lokale retter som ceviche.


Vi har en række forskellige projekter i Peru, så du møder sikkert mange andre frivillige på din rejse. Det giver dig den perfekte mulighed for at få nye venner, som du kan rejse sammen med som gruppe. Du kan dog også vælge at bruge din fritid på at gå på opdagelse på egen hånd. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer