Frivillige får erfaring gennem fodboldtræning i Ghana

Frivilligt arbejde med fodbold i Ghana

Bo i Vestafrika og få erhvervserfaring med sportstræning ved at hjælpe lokale børn med at forbedre deres evner inden for fodbold

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som fodboldtræner i Ghana og hjælp med at udvikle sportsevnerne hos teenagere fra trange kår. Du arbejder i en fodboldklub i Accra, som finansieres og styres af Projects Abroad. Her arbejder du tæt sammen med lokale trænere.


Fodbold er enormt populært i Ghana, og når unge spillere tilmelder sig en fodboldklub, kan de lære vigtige kompetencer som teamwork og disciplin, samtidig med at de udvikler deres fysiske færdigheder.


Disse evner hjælper dem senere i livet, især i forhold til fremtidige jobs. Ved at arbejde frivilligt i fodboldklubben, giver du dem disse færdigheder, mens du også finpudser dine egen evner og lære nye træningsmetoder fra de andre trænere.


Du arbejder i Accra, Ghanas hovedstad, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Få mest muligt ud af dit ophold i udlandet ved at udforske kulturen og de lokale seværdigheder, og ved at spise så meget lokal mad som muligt.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med fodboldtræning i Ghana det rigtige for mig?

Hvis du brænder for fodbold, hvis du gerne vil have praktisk erhvervserfaring med fodboldtræning, og hvis du gerne vil hjælpe teenagere fra underprivilegerede områder med at udvikle deres færdigheder, så er vores projekt med frivilligt arbejde med fodbold i Ghana det helt rigtige for dig.

 

Dette projekt er en enestående mulighed for at forbedre dine evner som træner, mens du hjælper lokale børn og unge med deres færdigheder. Du kan endda få chancen for at spille for et af de  lokale hold til en venskabskamp i weekenden.

 

Projektet er åbent året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted.

En fodboldtræner frivillig i Ghana

Hvad bliver min rolle som frivillig fodboldtræner i Ghana?

Som frivillig fodboldtræner i Ghana vil du arbejde med børn fra Tore Eikeland Skolen i Akuapem Hills. Du kan også arbejde med Abiriw Youngster Football Club, en lokal fodboldklub og et afrikansk talentfodboldakademi i Ghanas østlige region. Her er nogle af de opgaver, du kan forvente at udføre under din praktik:

 

 • Forberede træningssessioner med lokale trænere
 • Undervise et ungdomshold i footwork, afleveringer og teknikker til boldkontrol
 • Sidde på bænken for et lokalt hold til venskabskampe i weekenden
 • Tage med trænere og spillere til kampe for at hjælpe med udvikling og spillestil

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:

 

Forberede træningssessioner med lokale trænere

 

Du mødes med lokale fodboldtrænere for at diskutere træningssessioner to gange om ugen. I laver også analyser af kampe og aftaler det ugentlige skema. Når du arbejder sammen med lokale trænere, får du en enestående mulighed for at lære træningsmetoder og faglig viden fra professionelle. På den måde lærer du også mere om dine spilleres styrker og svagheder.  

Nogle dage skal du måske også hjælpe med vedligeholdelsen af fodboldbanerne og udføre lignende manuelt arbejde.

 

Undervise et ungdomshold

 

Som frivillig fodboldtræner i Ghana, bruger du dine aftener på at træne et ungdomshold, inklusiv at arbejde på:

 

 • Udvikling af boldkontrol
 • Korrekt aflevering
 • At holde på bolden
 • Taktik
 • At løbe sig fri

 

Du diskuterer og arbejder også på kampstrategier og koordinerer træningskamp.

 

Tage med til lokale kampe

 

En af de bedste ting ved at være frivillig på sportsprojektet i Ghana er, at du kan få lov til at være med til alt det sjove.

 

Som fodboldentusiast bliver du nok hurtigt inviteret til at deltage i lokale kampe om aftenen eller i weekenderne. Her får du muligheden for at dykke ned i den lokale spillestil og give gode råd til dit nye hold.

 

Tage med trænere og spillere til professionelle kampe

 

Du får også muligheden for at se en af Ghanas mange topdivisionshold som Kotoko eller Hearts of Oak i aktion. Du kan tage med spillerne til deres kampe og diskutere kampen med dem for at hjælpe med deres udvikling

 

 


Hvor i Ghana skal jeg bo og arbejde?

Akuapem Hills

Akuapem Hills ligger i den østlige del af Ghana og karakteriseres ved områdets smukke, grønne vegetation og rige, røde jord. Som en af de mere fredfyldte områder i landet vil du helt sikkert opleve lokale børn prøve at få din opmærksomhed ved at råbe 'Obroni’ (fremmed). Landsbyerne i området er gæstfrie og gode til at underholde. Tag med til gadefestivalerne og spis tørret fisk og søde kartofler fra madboder på hovedgaden.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ghana


Hvordan ser en typisk dag som frivillig fodboldtræner i Ghana ud?

Din arbejdsuge vil være fra mandag til fredag, hvor du vil lede træningssessioner. En gang om måneden har du også mulighed for at være med til konkurrencekampe. I weekenden har du tid til at hvile og udforske.

Du starter din morgen med en solid morgenmad i din værtsfamilies hjem. Derefter rejser du direkte til Akokoa, hvor Tore Eikeland Skolen er, for at forberede dig til den kommende dag.

Da skolerne lukker for dagen, begynder børn at ankomme til fodboldklubben mellem kl. 16.00 og 18.00. Det er her det sjove begynder! Du vil bruge resten af dagen på at undervise et ungt hold og hjælpe dem med at udvikle grundlæggende færdigheder og teknikker.

Det forventes, at du hjælper til ved spil på bestemte aftener. Du kan endda blive bedt om at fungere som dommer eller deltage i en kamp, hvis en spiller bliver skadet. Tid brugt med børnene vil give dig en fremragende hands-on fodboldtræneroplevelse, mens du er i Ghana.

I weekenden vil du have masser af fritid til at gå på opdagelse sammen med dine medfrivillige og lære din værtsfamilie at kende.

Fodboldtræner frivillige og børn i Ghana

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at hjælpe unge fra dårligt stillede områder til at nå deres potentiale i fodbold.  

 

Fodbold er ekstremt populært i Ghana, men der er masser af plads til forbedring på det nationale niveau. Særligt talentfulde spillere kan ende med at repræsentere deres land på landsholdet.

 

Desværre er konkurrencesport ikke tilgængeligt for alle ghanesiske børn grundet økonomiske begrænsninger. Vi hjælper med at bryde gennem disse barrierer ved at dække kontingentet for de unge spillere, hvilket inkluderer udstyr og trøjer. Vi dækker også transportudgifter til og fra træning og kampe.

 

Vi har vores fodboldprojekt i Ghana for at opnå en række mål:

 

 • Forbedre sundhed og fitness
 • Mindske ulighed
 • Udvikle motoriske evner
 • Lære livsfærdigheder som teamwork og disciplin

 

Træn unge i fodbold i Ghana og hjælp lokale børn med at udvikle vigtige livsfærdigheder gennem sportsudøvelse.

A Projects Abroad volunteer warms up before teaching football in Ghana

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Food and accommodation

Du bor hos en værtsfamilie i Ghana. De vil byde dig velkommen i deres hjem og være ivrige efter at dele deres skikke og få dig til at lære dem om din egen kultur. Vi mener, at det er den bedste måde at fordybe sig i Ghanas kultur på og få en helt unik oplevelse.

Vi vil altid forsøge at lade dig bo sammen med mindst én anden frivillig eller praktikant fra Projects Abroad hos den samme værtsfamilie. Dit værelse vil være beskedent, men komfortabelt, rent og sikkert.

Dit programgebyr inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Frivilligt arbejde i Ghana er en ideel måde at opleve det farvestrålende, vestafrikanske land på. Ghana har et bredt udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid, mens du er der, og du har på den måde masser af spændende oplevelser i vente ud over arbejdet på dit projekt.


Musik er en central del af ghanesisk kultur. I de større byer, især Accra, kan du høre mange gode live bands og nyde de varme aftener i byen. Du kan også tilbringe nogle aftener på lokale restauranter, hvor du kan smage retter fra det lækre, ghanesiske køkken.


Hvis du er interesseret i Ghanas historie, kan du besøge det gamle slavefort i Cape Coast og tage på museer. Naturelskere vil nyde at vandre gennem regnskoven i Kakum nationalpark eller Mole nationalpark.


Vi har en række forskellige projekter i Ghana, så der er helt sikkert også andre frivillige, mens du er der. Det betyder, at du kan udforske landet på egen hånd eller sammen med andre frivillige, hvor I rejser rundt sammen som en gruppe. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer