A sports player gains experience through volunteer football coaching in Ghana

Frivilligt arbejde med fodbold i Ghana

Bo i Vestafrika og få erhvervserfaring med sportstræning ved at hjælpe lokale børn med at forbedre deres evner inden for fodbold

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som fodboldtræner i Ghana og hjælp med at udvikle sportsevnerne hos teenagere fra trange kår. Du arbejder i en fodboldklub i Accra, som finansieres og styres af Projects Abroad. Her arbejder du tæt sammen med lokale trænere.


Fodbold er enormt populært i Ghana, og når unge spillere tilmelder sig en fodboldklub, kan de lære vigtige kompetencer som teamwork og disciplin, samtidig med at de udvikler deres fysiske færdigheder.


Disse evner hjælper dem senere i livet, især i forhold til fremtidige jobs. Ved at arbejde frivilligt i fodboldklubben, giver du dem disse færdigheder, mens du også finpudser dine egen evner og lære nye træningsmetoder fra de andre trænere.


Du arbejder i Accra, Ghanas hovedstad, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Få mest muligt ud af dit ophold i udlandet ved at udforske kulturen og de lokale seværdigheder, og ved at spise så meget lokal mad som muligt.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er frivilligt arbejde med fodboldtræning i Ghana det rigtige for mig?

Hvis du brænder for fodbold, hvis du gerne vil have praktisk erhvervserfaring med fodboldtræning, og hvis du gerne vil hjælpe teenagere fra underprivilegerede områder med at udvikle deres færdigheder, så er vores projekt med frivilligt arbejde med fodbold i Ghana det helt rigtige for dig.


Dette projekt er en enestående mulighed for at forbedre dine evner som træner, mens du hjælper lokale børn og unge med deres færdigheder. Du kan endda få chancen for at spille for et af de  lokale hold til en venskabskamp i weekenden.


Det er ideelt, hvis du kan tilbringe fire uger eller mere på projektet, men du kan også godt deltage i én, to eller tre uger. Projektet er åbent året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted.

A football team practises drills during Projects Abroad's volunteer football coaching project in Ghana

Hvad bliver min rolle som frivillig fodboldtræner i Ghana?

Som frivillig fodboldtræner i Ghana, arbejder du i Cantonments Football Club i Accra. Klubben er fuldt finansieret af Projects Abroad. Her er nogle af de opgaver, du kan forvente at få som frivillig. Du kan:   


 • Forberede træningssessioner med lokale trænere
 • Undervise et ungdomshold i footwork, afleveringer og teknikker til boldkontrol
 • Sidde på bænken for et lokalt hold til venskabskampe i weekenden
 • Tage med trænere og spillere til kampe for at hjælpe med udvikling og spillestil

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Forberede træningssessioner med lokale trænere


Du mødes med lokale fodboldtrænere for at diskutere træningssessioner to gange om ugen. I laver også analyser af kampe og aftaler det ugentlige skema. Når du arbejder sammen med lokale trænere, får du en enestående mulighed for at lære træningsmetoder og faglig viden fra professionelle. På den måde lærer du også mere om dine spilleres styrker og svagheder.  


Undervise et ungdomshold


Som frivillig fodboldtræner i Ghana, bruger du dine aftener på at træne et ungdomshold, inklusiv at arbejde på:


 • Udvikling af boldkontrol
 • Korrekt aflevering
 • At holde på bolden
 • Taktik
 • At løbe sig fri


Du diskuterer og arbejder også på kampstrategier og koordinerer træningskamp.


Tage med til lokale kampe


En af de bedste ting ved at være frivillig på sportsprojektet i Ghana er, at du kan få lov til at være med til alt det sjove.


Som fodboldentusiast bliver du nok hurtigt inviteret til at deltage i lokale kampe om aftenen eller i weekenderne. Her får du muligheden for at dykke ned i den lokale spillestil og give gode råd til dit nye hold.


Tage med trænere og spillere til professionelle kampe


Du får også muligheden for at se en af Ghanas mange topdivisionshold som Kotoko eller Hearts of Oak i aktion. Du kan tage med spillerne til deres kampe og diskutere kampen med dem for at hjælpe med deres udvikling
Hvor i Ghana skal jeg bo og arbejde?

Accra

Du bor i Ghanas hovedstad, Accra, som også er landets største by med 2,7 millioner indbyggere. Du kan forvente kaotisk trafik og en livlig gadekultur.


En af de første ting, du lægger mærke til, når du ankommer til byen, er at fodbold er ekstremt populært blandt de lokale. Hvor end du går hen, ser du fodboldflag på biler, klistermærker på taxi, lokale i fodboldtrøjer og børn, der spiller fodbold på gaden.


Du arbejder i Cantonments Football Club, som er styret og finansieret af Projects Abroad. Klubben sørger for træning til lokale drenge mellem 8-13 år samt seniorspillere i alle aldre. Her tilbyder vi aldersspecifik træning og træningskampe. Når spillerne er 11 år gamle, tilmeldes deres hold Ghana Football Association’s godkendte ligaer. På den måde kan de udvikle deres evner i et konkurrencepræget miljø.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ghana


Hvordan ser en typisk dag som frivillig fodboldtræner i Ghana ud?

Din arbejdsuge går fra tirsdag til lørdag for at imødekomme kampene i weekenden. Du har fri søndag og mandag til at slappe af og udforske dine omgivelser.


Du starter dagen med et stort morgenmåltid sammen med din værtsfamilie. To gange om ugen tager du hen til Projects Abroads kontor om morgenen for at mødes med de lokale trænere og planlægge træning og kampe. Du tager offentlig transport for at komme hen til kontoret, og vores ansatte viser dig vejen på din første dag.


Du kan også bruge morgenmøderne til at analysere tidligere kampe og diskutere nye strategier. De trænere, du arbejder sammen med, har mange års erfaring, og de kan tilbyde dig en stor indsigt i den lokale fodboldkultur og praksis.


Som skolerne lukker i løbet af dagen, begynder børnene at ankomme til fodboldklubben mellem klokken 16-18. Det er nu, det sjove arbejde begynder. Du bruger resten af dagen på at undervise et ungdomshold og hjælpe dem med at udvikle deres grundlæggende færdigheder og teknikker.


Du bliver nok bedt om at hjælpe ved kampe på bestemte aftener, men mest om lørdagen. Du kan endda også blive bedt om at fungere som dommer eller spille med til en kamp, hvis en spiller bliver skadet. Al den tid, du tilbringer sammen med de unge, giver dig en enestående, praktisk oplevelse med fodboldtræning i Ghana.  


Søndag og mandag har du fri, og her har du rig mulighed for at udforske dine nye omgivelser sammen med andre frivillige, og at lære din værtsfamilie bedre at kende. Accra er en livlig by med masser af spændende restauranter og sjove aktiviteter, du kan prøve af.

A woman volunteers as a football coach in Ghana to share her skills with others

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at hjælpe unge fra dårligt stillede områder til at nå deres potentiale i fodbold.  


Fodbold er ekstremt populært i Ghana, men der er masser af plads til forbedring på det nationale niveau. Særligt talentfulde spillere kan ende med at repræsentere deres land på landsholdet.


Desværre er konkurrencesport ikke tilgængeligt for alle ghanesiske børn grundet økonomiske begrænsninger. Vi hjælper med at bryde gennem disse barrierer ved at dække kontingentet for de unge spillere, hvilket inkluderer udstyr og trøjer. Vi dækker også transportudgifter til og fra træning og kampe.


Vi har vores fodboldprojekt i Ghana for at opnå en række mål:


 • Forbedre sundhed og fitness
 • Mindske ulighed
 • Udvikle motoriske evner
 • Lære livsfærdigheder som teamwork og disciplin


Vi styrer og finansierer fodboldklubben helt selv, så vi har brug for din hjælp til at fortsætte arbejdet. Træn unge i fodbold i Ghana og hjælp lokale børn med at udvikle vigtige livsfærdigheder gennem sportsudøvelse.

A Projects Abroad volunteer warms up before teaching football in Ghana

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Food and accommodation

Du bor hos en værtsfamilie i Accra, Akuapem Hills, Cape Coast eller Dodowa. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Ghana og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig eller praktikant hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Frivilligt arbejde i Ghana er en ideel måde at opleve det farvestrålende, vestafrikanske land på. Ghana har et bredt udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid, mens du er der, og du har på den måde masser af spændende oplevelser i vente ud over arbejdet på dit projekt.


Musik er en central del af ghanesisk kultur. I de større byer, især Accra, kan du høre mange gode live bands og nyde de varme aftener i byen. Du kan også tilbringe nogle aftener på lokale restauranter, hvor du kan smage retter fra det lækre, ghanesiske køkken.


Hvis du er interesseret i Ghanas historie, kan du besøge det gamle slavefort i Cape Coast og tage på museer. Naturelskere vil nyde at vandre gennem regnskoven i Kakum nationalpark eller Mole nationalpark.


Vi har en række forskellige projekter i Ghana, så der er helt sikkert også andre frivillige, mens du er der. Det betyder, at du kan udforske landet på egen hånd eller sammen med andre frivillige, hvor I rejser rundt sammen som en gruppe. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer