En ernærings praktikant i Kenya, der kontrollerer blodtrykket

Ernæring Praktik i Kenya

Bo i landdistrikterne i Kenya, tilskynd til sund livsstil, og opbyg færdigheder til dit CV

Projektoversigt

  • Støt kenyanske beboere, der oplever underernæring eller diabetes
  • Opbyg færdigheder og få praktisk erfaring i et hospitalsmiljø
  • Besøg ugunstigt stillede samfund i Nanyuki for at udføre sundhedstjek
  • Styrk lokalbefolkningen ved at skabe uddannelsesmæssige ressourcer

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er en Ernæring Praktik i Kenya det rigtige for mig?

Er du spændt på at nyde en ny kultur og opbygge færdigheder, der ser godt ud på et CV? Vil du lære af ernæringseksperter og hjælpe med at forbedre kostvanerne for dårligt stillede grupper? Så er dette projekt noget for dig. Lær direkte af professionelle ernæringseksperter ved at deltage i dette praktiske praktikophold.

Der er ingen krav til dette projekt - alle over 16 kan være med. Du skal være begejstret for ernæring og brænde for at påvirke verden positivt.

Du vil især drage fordel af denne ernæringspraktik, hvis du vil arbejde i sundhedsvæsenet, men de færdigheder, du opsamler, vil kunne overføres til alle slags industrier.

Denne Ernæring Praktik i Kenya løber året rundt, så deltag på et passende tidspunkt for dig.

Muligheder for Ernæring Praktik for professionelle

Arbejder du allerede inden for ernæring eller et beslægtet felt? Din ekspertise vil blive værdsat af de organisationer, vi arbejder med i Kenya. Med din erfaring kan du tilbyde et højere uddannelsesniveau og dele dine færdigheder og viden.

Når du tilmelder dig denne Ernæring Praktik som professionel, matcher vi dig med en placering, hvor dine færdigheder kan bruges til at maksimere din effekt. Du vil arbejde tæt sammen med lokale ernæringseksperter for at køre bæredygtige kostrelaterede projekter.

Patienter modtager lægetjek fra ernæringspraktikanter

Støtte medicinsk personale på hospitaler og klinikker

Meget af din tid på denne Ernæring Praktik i Kenya vil blive brugt i medicinske omgivelser. Shadow kvalificerede ernæringseksperter på et hospital, der på første hånd observerer, hvordan de behandler patienter, der oplever underernæring. Efterhånden som du får selvtillid, påtager du dig grundlæggende opgaver og lærer mere om det kenyanske sundhedssystem.

Du vil også besøge en ernæringsklinik og diabetes- eller hypertensionsklinik. Her kan du interagere med patienter, der oplever underernæring og lidelser relateret til overspisning. Du vil støtte lægerne, når de giver behandling. Du vil også hjælpe med at udstyre patienterne med den viden, de har brug for for at leve et sundt liv.

Udfør medicinske opsøgende i samfundet

Som Ernæring praktikant i Kenya vil dit arbejde gå ud over hospitaler og klinikker. Bliv en del af langvarig sygdomsforebyggelse ved at fuldføre opsøgende i samfundet. Besøg landdistrikter og hjem for at udføre sundhedstjek og øge bevidstheden.

Mange kenyanske indbyggere mangler adgang til lægehjælp, især i fjerntliggende samfund. Dit arbejde som Ernæring praktikant i udlandet hjælper lokalbefolkningen med at få adgang til information, så de kan træffe de rigtige diætbeslutninger. Du tager deres blodtryk, blodsukker og andre målinger. Derefter, med støtte fra eksperternæringseksperter, kom med diætforslag.

Du vil styrke lokalbefolkningen ved at lære dem, hvordan man kan se tegn på underernæring eller diabetes. På denne måde kan medlemmer af lokalsamfundet støtte hinanden til at leve sundt længe efter, at du er gået. De ved også, hvornår de skal søge lægehjælp, før det er for sent.

Afholde sundheds- og ernæringsworkshops

Når du rejser til samfund omkring Nanyuki, vil du skabe uddannelsesressourcer. Du bliver nødt til at tilpasse dig dit publikum for at få budskabet igennem. For eksempel kan du besøge hjemmet til en lokal beboer, der lever med diabetes. Find kreative måder at vise dem små kostændringer, de kan foretage for at hjælpe med at genoprette deres helbred.

Noget af din tid vil blive brugt i en lokal daginstitution. Jo før vi kan lære sunde vaner, jo større er sandsynligheden for, at de holder. Som Ernæring praktikant vil du skabe ressourcer til små børn, der skubber dem til en sund livsstil.


Hvor skal jeg arbejde?

Nanyuki

Du vil have base i Nanyuki, 200 km nord for hovedstaden Nairobi. Selvom byen er lille, har den alle de moderne bekvemmeligheder, du måske har brug for. Disse omfatter dagligvarebutikker, restauranter og banker. Dyrereservater omgiver Nanyuki, hvor du kan se giraffer, løver og meget mere.

Denne Ernæring Praktik finder sted på hospitaler, klinikker, daginstitutioner og lokalsamfund. Dette giver en række muligheder for at lære og give indflydelse.

Mens Kenya er berømt for sine nationalparker, er der masser af andre attraktioner. Landet har et mangfoldigt landskab, der omfatter ørkener, tropiske skove, bjerge og strande. Besøg Nationalmuseet, opdag gamle swahili-ruiner, og gennemse souvenirs på markeder.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kenya. 


Hvad er en typisk dag som Ernærings praktikant i Kenya?

Nyd en velsmagende morgenmad på din værtsbolig, før du hopper på minibussen til din placering. Generelt arbejder du fra 8.00 til 16.00, mandag til fredag, men dette afhænger af prioriteterne på dit besøgstidspunkt. Afhængigt af dine færdigheder kan du endda være i stand til at arbejde nattehold på hospitalet, hvis det aftales med det lokale personale.

Daglige opgaver vil variere afhængigt af, om du lærer, udfører lægetjek eller øger bevidstheden. Meget af din tid vil blive brugt på at observere læger. Se, hvordan de håndterer travle dage med begrænsede ressourcer. På roligere dage kan du diskutere procedurer med personalet eller nyde dybe samtaler med patienter.

Du har masser til at holde dig beskæftiget på arbejdsdagene, men aftener og weekender er en chance for at slappe af og have det sjovt. Vi tror på at tilbyde fordybende oplevelser. Lær om kenyansk kultur gennem trommeundervisning, madlavningskurser og quizaftener. Brug sociale arrangementer til at knytte bånd til andre praktikanter, frivillige og lokalbefolkningen.

Ernæring praktikant i Kenya gennemfører en samfundsopsøgende indsats

Hvad er målene og virkningerne af en ernæringspraktik i Kenya?

Der er to hovedmål med denne Ernæring praktikmulighed. For det første vil du yde støtte til dårligt stillede samfund og opmuntre til en sund livsstil. For det andet er du der for at lære og opbygge færdigheder, der kan hjælpe din fremtidige karriere.

Under støtte til indsatsen for at forbedre ernæringen i lokalsamfundet vil du fokusere på tre mål:

  1. Forbedring af ernæringen af små børn og gravide kvinder
  2. Reduktion af forekomsten af infektioner, der kan være forårsaget af underernæring
  3. Fremme sund livsstil og øge bevidstheden om kostrelaterede forhold

Du vil være en del af vores langsigtede indsats for bæredygtigt at øge sundhedsresultaterne for underprivilegerede regioner. Når du gør det, får du viden, færdigheder og erfaring. Dette kommer fra at arbejde på et sted med en dobbelt byrde af kostforhold - overspisning og underernæring. Dette giver et stærkt grundlag for at opbygge en karriere relateret til sundhedspleje eller samfundsudvikling.


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Nanyuki. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Kenya og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Frivilligt arbejde i Kenya er en perfekt mulighed for at udforske dette fantastiske land. Kenya har et bredt udvalg af forskellige aktiviteter, så du kan være sikker på, at der er masser for dig at lave om aftenen og i weekenderne.


En rejse til Østafrika ville ikke være fuldendt uden en safari. Du kan se vilde dyr som elefanter, løver, og endda den truede Rothschilds giraf, når du er på opdagelse på savannen.


Vores projekter finder sted i Nanyuki, som er kendt som indgangen til Mount Kenya. Med det majestætiske bjerg lige uden for byen er det turen værd at bruge en dag på at vandre rundt om foden på bjerget.


Du kan tilbringe aftenerne på lokale restauranter, hvor du kan lytte til live musik og prøve retter fra det lokale køkken. Kenya har også nogle must-see markeder med farvestrålende tekstiler og håndlavede skulpturer.


Du kan bruge din fritid på at tage på opdagelse på egen hånd eller rejse rundt med en gruppe. Vi har mange frivillige i Kenya hvert år, så du er sikker på at møde nye venner og rejsekammerater på din tur. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Vil du deltage i denne Ernæring Praktik i Kenya?

Spørg nu

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer