Male Music Production Intern is at a local Recording Studio mixing at a sound desk during his work experience in South Africa.

Erfaringsophold med musikproduktion i Sydafrika

Arbejd i et moderne musikstudie i Cape Town og lær om alle aspekterne inden for musikproduktion

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold med musikproduktion i Sydafrika og få en spændende og lærerig oplevelse. Du får lov til at arbejde i et banebrydende musikstudie i hjertet af Cape Town. Opholdet er en fantastisk mulighed for at lære, hvordan man producerer musik i professionelle omgivelser, hvor du arbejder sammen med en lokal producer og hans team.


Der er mange forskellige aspekter i dit erfaringsophold. Du lærer mere om både artist management og promovering samt musikkonstruktion. Prøv dine evner af med at producere beats og melodier med det nyeste udstyr.


Du bor hos en lokal værtsfamilie i Cape Town. Byen har en spændende blanding af kulturer, som reflekteres i en livlig og forskelligartet musikscene. Det kan endda være, at du spotter et nyt talent til produktionen.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er et erfaringsophold inden for musikproduktion i Sydafrika det rigtige for mig?

Hvis du brænder for musik, hvis du gerne vil vide, hvad der sker bag kulisserne i et musikstudie, eller hvis du måske læser musik eller lydtekniker, så er dette erfaringsophold det helt rigtige for dig.


Du får praktisk erhvervserfaring på erfaringsopholdet, og det er en god tilføjelse til dit CV, som lader dig skille ud fra andre i en meget konkurrencepræget industri. Når du er færdig på dit erfaringsophold, får du et diplom og en anbefaling fra studiets producer, som du kan bruge i din fremtidige karriere derhjemme.


Du kan deltage på projektet i mindst én uge, og vi anbefaler, at du bliver i mindst en måned for at få mest muligt ud af dit ophold. Du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Når du bliver i mindst en måned, får du muligheden for at opleve en række forskellige aktiviteter og at se en opgave blive gennemført.


Når du er på erfaringsophold, bliver dit arbejde tilset af to professionelle inden for den musikalske verden. De lærer dig alt, hvad du skal vide, så du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet.

Male Music Production Intern records vocals of a local group during his placement in Cape Town, South Africa.

Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet med musikproduktion i Sydafrika?

Der er mange forskellige og spændende aspekter ved musikproduktion. Her er nogle af de aktiviteter, du kan lave:


  • Lære at opsætte og bruge forskelligt udstyr i studiet
  • Lære at bruge indspilnings- og redigeringssoftware
  • Assistere ved opdagelsen af nye kunstnere og promovering
  • Producere dine egne beats og melodier i studiet

På erfaringsopholdet med musikproduktion i Sydafrika fokuserer dit arbejde på de følgende områder:


Lære at opsætte og bruge forskelligt udstyr i studiet


Du lærer at opsætte og indstille en række instrumenter og udstyr sammen med studieingeniøren i et fuldt udstyret musikstudie. Du får praktisk erfaring med noget af det nyeste akustiske teknologi, lige fra mikrofoner til elektroniske instrumenter.

Opholdet er en god start til at se, præcis hvordan alt det forskellige hardware bidrager til processen at skabe og indspille musik.


Lære at bruge indspilnings- og redigeringssoftware


Det er lige så vigtigt at lære, hvordan forskellige IT programmer bruges til at skabe det færdige produkt. Lær at indspille, redigere og styre en artists værk for at få en finpudset, professionel lyd. Du får styr på en række forskellige slags indspilningssoftware og bliver udstyret med vigtig, teknologisk viden.   


Assistere ved opdagelsen af nye kunstnere og promovering


Det giver ingen mening at producere musik, hvis der er ingen, som hører det. En vigtig del af dit erfaringsophold er derfor at hjælpe med at promovere musikken fra kunstnere, som har en kontrakt med studiet. Du dykker ned i den lokale musikscene, finder muligheder for musikere for at dele deres talent med verden. Derudover er du også aktiv online, hvor du holder sociale medier opdaterede på studiets og kunstnernes vegne.


Studiet er altid på udkig efter nye musikere. Du kan hjælpe dem med at opdage nye kunstnere ved at deltage ved koncerter, skrive anmeldelser og interviewe bands. Nogle af dem kan blive inviteret ind i studiet for at indspille, og du får muligheden for at arbejde med dem som musikproducer. Du kan også blive en del af arbejdet med branding, som for eksempel photoshoots eller musikvideoer.  


Producere dine egne beats og melodier i studiet


Du har muligheden for at producere din egen musik i studiet, hvor du lærer at producere beats og melodier. Brug din viden om udstyr og software for at skabe en lyd, som er helt din egen. Det er en enestående gave at tage med hjem, så du kan vise folk, hvad du kan.  

Hvilke samarbejdspartnere har vi på projektet med musikproduktion i Sydafrika?

På erfaringsopholdet med musikproduktion i Sydafrika samarbejder vi med Sounds of the World. Det internationale musikalske netværk bringer de bedste, internationale og lokale musikere sammen fra over hele verden. Netværket giver kunstnere en måde at dele deres musik på, samt at udveksle gode råd, nyheder og events med andre på en international platform. Netværket bringer også musikelskere og musikere sammen og giver dem mulighed for at interagere direkte med hinanden.


Hvor i Sydafrika skal jeg bo og arbejde?

Cape Town

Du bor i en forstad til smukke Cape Town. Du kan også arbejde uden for studiet, når du skal deltage i koncerter eller anden aktiviteter med et band.


Det er nemt at komme ind til byen fra din bolig, eller til de omkringliggende turistattraktioner som surfersteder eller nationale monumenter. Vi opfordrer dig til at udnytte alt, hvad Cape Town har at byde på, når du er frivillig på projektet. Ud over turistattraktionerne, har byen også en spændende kunstscene med mange spillesteder med live musik.


Du kan helt sikkert finde koncerter, der passer til din smag, lige fra klassisk musik til heavy metal, og hvorfor ikke udvide din horisont og prøve noget nyt. Cape Town er kendt for byens jazz, elektronisk musik og afrikanske beats.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sydafrika


Hvordan ser en typisk dag på projektet med musikproduktion i Sydafrika ud?

Du bor normalt hos en lokal værtsfamilie tæt på studiet, så om morgenen skal du kun på en kort gåtur for at komme på arbejde. Hvis du bor længere væk, kan du tage offentlig transport til studiet. På din første dag følger vores medarbejdere dig på arbejde.


En typisk dag på erfaringsopholdet med musikproduktion i Sydafrika er fra klokken 10.00-15.00, mandag til fredag. Du kan dog blive bedt om at deltage i aktiviteter uden for arbejdstiderne, som at deltage til koncerter, møder og andre events.


Der er ikke rigtig nogen “typisk dag” på erfaringsopholdet, da det hele kommer an på, hvad studiet har booket. Det betyder, at dit ophold bliver varieret og spændende. Du arbejder enten på et igangværende projekt i studiet eller lærer om det forskellige udstyr og rollerne i studiet.


På nogle dage kan du hjælpe med at sætte udstyr op og hjælpe med indspilningsprocessen af kunstnere, som har booket tid i studiet. På andre dage fokuserer du på at promovere og administrere kunstnere, planlægge events eller opdatere profiler på de sociale medier.


Når du er færdig med dagens arbejde, kan du udforske alt det, som Cape Town har at byde på. Dyk ned i den lokale musikscene, hvor du kan udforske forskellige spillesteder og musikgenrer. Du må ikke gå glip af de udendørs koncerter i sommermånederne. Derudover kan du smage lokale, sydafrikanske retter, slappe af på stranden og udforske de mange markeder i byen.

Our Music Production interns in Cape Town, South Africa, work in this fully equipped, modern recording studio.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at give dig muligheden for at opbygge din viden inden for musikproduktion i anderledes kulturelle omgivelser.


Du arbejder i et modern studie i Cape Town, som giver dig muligheden for at lære af to professionelle musikere. Arbejde i et studie kan være svært at få adgang til i mange andre lande, så opholdet her er unikt, og vi opfordrer dig til at få mest muligt ud af det. Det gavner også lokale kunstnere, når du tager på erfaringsophold. De får omtale og andre muligheder, som de ellers ikke ville få uden din hjælp.


Tag på erfaringsophold og få erhvervserfaring inden for musikproduktion i Sydafrika, mens du giver dit CV et boost.

A Music Production intern listens as a local artist plays the drums at a fully equipped music studio in South Africa.

Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cape Town. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sydafrika og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Sydafrika er kendt som regnbuenationen, fordi landet har en meget forskelligartet blanding af kulturer. Vores projekter finder sted i Cape Town, som er en region med et spændende udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid.

Du kan fange en bølge på Muizenberg strand eller slappe af på en restaurant ved vandet. Der er masser af mad fra det lokale køkken, som du kan smage, inklusiv den let krydrede Cape Malay karry og den cremede dessert, milk tart.

Sydafrika har en problemfyldt fortid, som du kan lære mere om på District 6 museet og på Robben Island.

Hvis du vil have en betagende oplevelse, kan du bruge en dag med at fare vild i de tårnhøje sioler, der udgør Zeitz Museum of Contemporary Arts Africa. Endelig er ingen tur til Cape Town fuldendt, uden en tur i kabelbanen op til Table Mountain.

Vi har mange forskellige projekter i Sydafrika, så der er helt sikkert andre frivillige i landet samtidig med dig. Du kan derfor vælge at rejse rundt sammen som gruppe, da du kan være sikker på at møde andre ligesindede frivillige, som vil med dig på eventyr. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer