Projects Abroad interns gain micro-finance work experience in Tanzania advising entrepreneurs

Erfaringsophold med mikrofinans i Tanzania

Støt kvindelige iværksættere fra dårligt stillede lokalsamfund i Tanzania, og hjælp dem med at blive økonomisk uafhængige

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold med mikrofinans i Tanzania og få erhvervserfaring med mikrolån i et udviklingsland.

Det primære mål med projektet er at hjælpe iværksættere med at udvide eller opsætte deres små forretninger. Alle lånmodtagerne er kvinder, som bliver nødt til at bidrage til familiens indtægt. Nogle af de virksomheder, som vi for nylig har støttet, inkluderer at holde høns og at lave og sælge smykker.

På dit erfaringsophold hjælper du med at lave forretningsplaner, opsætte marketingstrategier og afholde workshops for iværksættere. Du får vejledning til dit arbejde af en koordinator, som har masser af erfaring inden for mikrofinans og at arbejde i lokale, dårligt stillede lokalsamfund i Tanzania.

Du bor i byen Arusha hos en lokal værtsfamilie, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at lære mere om Tanzanias kultur og traditioner, og at smage den lokale mad.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med mikrofinans i Tanzania det rigtige for mig?

Hvis du overvejer en karriere inden for finans eller international udvikling, hvis du brænder for iværksætteri, og hvis du gerne vil støtte kvinder i dårligt stillede lokalsamfund, så er dette projekt perfekt til dig.

På dit erfaringsophold med mikrofinans i Tanzania arbejder du sammen med vores lokale personale og hjælper kvindelige iværksættere med at opbygge deres virksomheder.

Du får også muligheden for at komme med dine egne gode råd og forslag, hvilket er en god mulighed for at få erfaring med business og finans. Du kan fortælle om, hvad du har lært i Tanzania til jobsamtaler og i ansøgninger, og du kan skrive dit erfaringsophold på dit CV.

Et erfaringsophold som dette forbereder dig også på arbejdslivet. Opholdet er med til at udvikle dine kompetencer, som du skal bruge for at få succes inden for finans- og forretningsverdenen. Du behøver ikke at have erfaring med finans i forvejen for at deltage. Det eneste du behøver, er punktlighed, professionalisme og vilje til at arbejde. Vores medarbejdere lærer dig alt, hvad du skal vide, og du kan altid spørge dem til råds.

Du kan tilmelde dig vores erfaringsophold med mikrofinans i Tanzania året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold vil være på mindst to uger, og du kan blive, så længe du vil. Jo længere du bliver på projektet, jo mere kan du få ud af dit ophold. Du får også mere erfaring inden for mikrofinans, når du er i Tanzania i længere tid.

Interns meet to discuss business plans and loan management during our Micro-finance internship in Tanzania

Hvad bliver min rolle på erfaringsprojektet i Tanzania?

Under dit erfaringsophold med mikrofinans i Tanzania, kan du forvente at:


  • Afholde ugentlige workshops med støtte og vejledning inden for iværksætteri
  • Tage på hjemmebesøg og interviewe potentielle iværksættere for at finde kandidater til mikrolånene
  • Administrere lånekonti og tilse lånmodtagerne for at følge deres fremskridt
  • Udvikle marketingstrategier ud fra lokale iværksætteres forretningsplanerDit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Afholde workshops


Du afholder ugentlige workshops for iværksætterne sammen med de andre på erfaringsopholdet.


Til disse workshops kan du dele din viden om business med de lokale iværksættere, og du kan også lære kvinderne grundlæggende engelsk, og hjælpe dem med læsefærdigheder og talforståelse.  


Tage på hjemmebesøg


Når du er på hjemmebesøg, interviewer du kvinder for at finde ud af, om de kvalificerer sig til et lån. Hvis de gør, laver du en profil til dem i vores database.


Administrere lånekonti


Den vigtigste del af projektet er, at vi hjælper lokale iværksættere med at opbygge deres forretninger ved hjælp af rentefrie lån. I takt med at kvindernes indtægt bliver større, betaler de lånene tilbage i små rater.


Du får muligheden for at administrere og styre forskellige lånekonti med hjælp fra din lokale koordinator, som har erfaring med mikrolån. Administrationen af lånekonti finder oftest sted efter den ugentlige workshop.


Udvikle marketingstrategier


Dit arbejde fokuserer på at hjælpe iværksættere med at opbygge små forretninger. Du hjælper dem med at lave deres forretningsplaner og udvikle marketingstrategier.


Nogle af de virksomheder, som vi for nylig har støttet, inkluderer at holde høns og at lave og sælge smykker.
Hvor i Tanzania skal jeg bo og arbejde?

Arusha

Når du er på dit erfaringsophold i Tanzania, bor du i byen Arusha, som ligger i det nordøstlige Tanzania tæt på grænsen til Kenya. Byen fungerer som udgangspunkt for en række populære turistattraktioner, blandt andet Serengeti nationalpark og Ngorongoro Conservation Area. Derfor har byen en interessant blanding af lokale og turister, hvilket gør Arusha til en god by at føre små forretninger i.


Du arbejder på Projects Abroad kontor for mikrofinans i Arusha sammen med vores dedikerede lokale team. Du arbejder både på kontoret og med at tage på hjemmebesøg og afholde workshops i lokalsamfundene.


Du får vejledning af en erfaren kreditmedarbejder. Sammen sikrer I, at deltagerne i projektet får muligheden for at blive økonomisk uafhængige.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Tanzania


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet i Tanzania ud?

Du starter din dag med lækker morgenmad sammen med din værtsfamilie. Bagefter tager du hen på kontoret via en dala dala, som er en slags offentlig transport. På din første arbejdsdag, følger en Projects Abroad medarbejder dig på arbejde for at vise dig vejen.

Arbejdstiderne er normalt fra klokken 8.00-17.00. Om formiddagen laver du administrativt arbejde på kontoret, som at læse forretningsplaner igennem, arbejde på marketingstrategier og gennemgå kontoudtog fra lånekonti.

Du har frokostpause fra klokken 12.00-13.30. Hvis din værtsfamilie bor tæt på kontoret, kan du tage hjem i pausen og slappe af. Ellers kan du spise din medbragte madpakke på kontoret.

Om eftermiddagen arbejder du normalt sammen med lokale iværksættere, blandt andet med at hjælpe dem med at arbejde på deres marketingstrategier eller at afholde workshops for dem.

Når din arbejdsdag er slut, har du fri til at nyde de nye omgivelser i Arusha. Sørg for at bruge så meget tid som muligt sammen med din værtsfamilie for at lære mere om den lokale kultur. Spis aftensmad sammen med dem og tag med på familieudflugter.

Aftener og weekender er også perfekte til at udforske byen og de omkringliggende nationalparker sammen med de andre frivillige, praktikanter og folk på erfaringsophold.

Interns gain micro-finance work experience in Tanzania by giving a presentation to small business owners

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at støtte iværksættere i Tanzania og at hjælpe dem med at blive økonomisk uafhængige. Vi hjælper dem ved at tilbyde små, rentefrie lån og hjælpe dem med at lægge grundlaget for deres forretning.

Alle lånmodtagerne er kvinder, som har brug for mikrolån til at udvikle deres forretning for at bidrage til familiens indtægt. I mange tilfælde er mandens indtægt ikke nok til at forsørge hele familien, og andre gange er kvinden ene forsørger.

Med hjælp fra lånene kan kvinderne starte en lille virksomhed, hvilket kan hjælpe dem med at tjene nok penge til at betale for deres børns skolegang og skoleuniformer for eksempel.

På dit erfaringsophold med mikrofinans spiller du også en vigtig rolle i at støtte kvinderne med uddannelse og udvikling af kompetencer. Samtidig lærer du meget om mikrofinans i udviklingslande.

Tag på erfaringsophold i mikrofinans i Tanzania og hjælp flere iværksættere ud af fattigdom.

Interns give a presentation to a group of women business owners and gain micro-finance work experience in Tanzania.

Frivilligt arbejde for professionelle

Dette projekt passer også perfekt for kvalificerede professionelle. Vi kan gøre en endnu større forskel sammen, når dine kompetencer kan bakke vores langvarige indsats op.

Vi matcher dig med det projekt, hvor dine evner er mest tiltrængte. Det betyder, at du kan dele din uddannelse og viden med andre. Du kan arbejde hånd i hånd med vores partnerorganisationer og lokalsamfund for at støtte bæredygtig udvikling.

Hvis du har relevante kompetencer eller kvalifikationer, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af dem med Projects Abroad. 


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Arusha. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Tanzania og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

En rejse til Tanzania giver dig chancen for at opleve livet i hjertet af Afrika. Der er masser at se og gøre her, når du har fri fra dit projekt.

Et projekt i Tanzania ville ikke være fuldendt uden en safari. Her får du chancen for at se det smukke dyreliv i landet som elefanter, næsehorn og løver.

Derudover er Tanzania hjemsted for det højeste bjerg i Afrika, Kilimanjaro. Du kan bruge en fredfyldt eftermiddag med at vandre rundt om foden på bjerget gennem den frodige vegetation.

Det er et must at gå og kigge på et farverigt, livligt, lokalt marked, når du er i Tanzania. Du kan også tilbringe noget tid i en masai landsby, hvor du kan lære om en helt anderledes livsstil.

Der er højst sandsynligt mange andre frivilligt i Tanzania samtidig med dig, så du har muligheden for at udforske landet på egen hånd eller med en gruppe ligesindede frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer