A student speaks to a local man during a campaign on her Human Rights internship in Argentina.

Erfaringsophold med menneskerettigheder i Argentina

Få erhvervserfaring inden for menneskerettigheder og hjælp med at sprede budskabet om folks rettigheder i dårligt stillede lokalsamfund

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold med menneskerettigheder i Argentina, og få erhvervserfaring ved at sprede budskabet og social retfærdighed for alle og menneskelig værdighed i marginaliserede lokalsamfund. Du arbejder sammen med advokater og professionelle inden for menneskerettigheder for at afholde kampagner og workshops om menneskerettigheder. Erfaringsopholdet gavner dit CV og giver dig en anderledes vinkel til ansøgninger og jobsamtaler.


I Argentina kæmper befolkningen med problemer som vold i hjemmet, mangel på ligestilling og hjemløshed. Mange er heller ikke klar over, at de er ofre eller gerningsmænd for disse handlinger. Project Abroads kontor for menneskerettigheder i Córdoba arbejder på at tage hånd om disse problemer ved at yde juridisk bistand, lave research og afholde kampagner.  


Du bor i Cordoba hos en lokal værtsfamilie, hvilket giver dig mulighed for at opleve den argentinske gæstfrihed og at bo i en dynamisk, sydamerikansk storby.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med menneskerettigheder i Argentina det rigtige for mig?

Projektet er et godt match til dig, der brænder for menneskerettigheder og at hjælpe dem, der har brug for det, ligegyldigt hvad du har af erfaring.


Erfaringsopholdet gavner dit CV meget, samtidig med at du får spændende oplevelser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger. Du kan skille dig ud fra mængden med et erfaringsophold i udlandet, hvis du gerne vil søge ind på jura eller en højere uddannelse. Mens du får erhvervserfaring inden for menneskerettigheder, viser du også dit engagement ved at hjælpe andre samtidig.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage. Du arbejder sammen med erfarne advokater og professionelle inden for menneskerettigheder på vores kontor (Projects Abroad Human Rights Office). Her lærer du alt, hvad du skal vide.


Du kan tilmelde dig erfaringsopholdet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du skal afsted. Dit ophold skal være på mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan lære mere og gøre en større forskel i de lokalsamfund du arbejder i. På den måde får du også endnu mere erfaring på dit ophold i Argentina.

A Projects Abroad group promotes a campaign against human trafficking during their Human Rights internships in Argentina.

Hvad bliver min rolle på projektet i Argentina?

På dit erfaringsophold med menneskerettigheder i Argentina arbejder du inden for de følgende områder:

 • Fremme og bistå med grundlæggende rettigheder for alle mennesker
 • Arbejde på menneskerettighedsprogrammer i lokalsamfund

Dit arbejde fokuserer på disse områder:

Fremme og bistå med grundlæggende rettigheder for alle mennesker

Gennem daglig kontakt med mennesker i en eller anden sårbar situation vil vi søge at give mulighed for at få adgang til grundlæggende rettigheder. Samt, alt efter hvordan dit ophold udvikler sig, kan oplysningskampagner genereres eller deltage i en, der er under udvikling. Giv undervisning eller deltag i workshops om forskellige emner i relation til de utallige rettigheder og kampe eller protester, der finder sted i henhold til øjeblikkets socioøkonomiske og politiske kontekst.

Feltarbejde

Projects Abroads kontor for menneskerettigheder udfører jævnligt opsøgende arbejde i lokalsamfundene for at tage hånd om en række problemstillinger i forhold til menneskerettigheder. Arbejdet kan indebære at tage ud til lokalsamfund i landdistrikter og at besøge skoler og andre lokale institutioner på landet. Du kan hjælpe os med at lave præsentationer og hjælpe med uddannelse og administration i forhold til det opsøgende arbejde, hvor vi spreder viden om folks rettigheder.

Vi arbejder også meget med hjemløse rundt omkring i byen. I 2016 sørgede vi for argentinske ID kort til 20% af Córdobas hjemløse indbyggere. ID kort er nødvendige for at kunne få et job eller tage til lægen i Argentina, så det gør en stor forskel for de hjemløse at få et ID kort.


Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Dit erfaringsophold i Argentina har base i Córdoba, som er en by med masser af smuk natur og historisk betydning med en stærk livsgejst. Det kan især ses i byens farverige street art og natteliv.


Med et indbyggertal på 1,3 millioner er Córdoba den næststørste by i Argentina, og den er hjem til en spændende blanding af kulturer. Der bor forskellige indfødte stammer, argentinske italienere, spanske argentinere og immigranter fra hele Europa.


Når du er på dit erfaringsophold, arbejder du på vores kontor for menneskerettigheder, hvor du deler kontor med de lokale medarbejdere og andre, der er på erfaringsophold. Kontoret er finansieret og styret af Projects Abroad, så vi afhænger af folk som dig til at hjælpe med det daglige arbejde. Du arbejder også uden for kontoret i kulturcentre i lokalsamfundene og hos de organisationer, vi samarbejder med.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Argentina ud?

Du spiser morgenmad sammen med din værtsfamilie hver morgen. Bagefter tager du hen til vores kontor med offentlig transport. På din første arbejdsdag følger vores team dig på arbejde for at vise dig vejen.


Du bruger halvdelen af din tid med at arbejde på kontoret og den anden halvdel på at hjælpe med menneskerettighedsprogrammer i udsatte områder. Du arbejder mellem fire og otte timer om dagen fra mandag til fredag, afhængigt af dit skema.


Som en del af dit daglige kontorarbejde hjælper du vores advokater med administrativt arbejde i retssager. Det kan indebære opgaver som at indsamle og sammensætte databaser, kategorisere eksisterende sager og arrangere transport for ofre for brud på menneskerettigheder.


Du udfører oftest disse arbejdsopgaver om formiddagen, og mellem klokken 12.00 og 13.30 har du en lang frokostpause. Hvis din værtsfamilie bor i nærheden af kontoret, kan du tage hjem i pausen. Ellers spiser du din medbragte madpakke på kontoret.


Om eftermiddagen tager du ud i lokalsamfundene for at hjælpe med de forskellige kampagner og programmer, vi kører. Du kan:


 • Afholde lærerige workshops
 • Afholde juridiske seminarer
 • Interviewe beboere i lokalsamfundet
 • Arrangere begivenheder med andre NGO’er


Der er altid travlt på vores kontorer i Córdoba, så du har altid masser af spændende arbejdsopgaver at give dig i kast med.  


Du har fri om aftenen og i weekenderne, hvor du kan gøre, lige hvad du vil. Vi opfordrer dig til at være social sammen med de andre Projects Abroad praktikanter og frivillige.

A student assists a homeless man during her Human Rights internships in Argentina.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at give udsatte lokalsamfund viden om deres rettigheder til værdighed og retfærdighed.


I Argentina er vold i hjemmet, mangel på ligestilling og hjemløshed nogle af de udfordringer, som mange mennesker kæmper med hver dag. Mange ved ikke, at de er ofre for social uretfærdighed, eller at de bryder andres menneskerettigheder. Derudover kæmper folk også med:


 • Fattigdom
 • Politivold
 • Dårlige forhold i fængslerne
 • Mangel på adgang til reproduktive ydelser
 • Fortsat diskrimination af indfødte i Argentina


Vi etablerede vores kontor for menneskerettigheder i Córdoba som en reaktion på alle de problemer, vi fandt. Kontoret er fuldt finansieret af Projects Abroad, hvilket betyder, at vi har brug for din hjælp til at nå ud til lokalsamfundene, som har brug for støtte og selvstændiggørelse. Du hjælper os ved at sprede budskabet om menneskerettigheder, lave research i området, hjælpe med at tilbyde juridisk rådgivning og meget mere.


Tag på vores erfaringsophold med menneskerettigheder i Argentina og få vigtig erhvervserfaring fra den virkelige verden, hvor du arbejder sammen med professionelle på kampagner og med retssager.

A group of Projects Abroad interns participate in a peaceful march against femicide in Argentina as part of their Human Rights internship.

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Argentina er et livligt, sydamerikansk land, som er fyldt med farver og rig kulturarv. Ud over at bidrage til meningsfyldte projekter, giver en rejse til Argentina dig også mulighed for at udforske det fascinerende land.


Den perfekte måde at tilbringe en aften i Córdoba på, at ved at nyde en kop kaffe på Plaza de San Martin, som er fyldt med gadekunstnere og den ikoniske statue af General Jose de San Martin. Alle vores projekter i Argentina finder sted i Córdoba, så du skal ikke rejse langt for at nyde alt, hvad storbyen har at byde på.


Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en weekendtur til La Cumbre, hvor du kan paraglide fra høje klipper. Naturen i området er enestående, og det er turen værd at ride rundt i landskabet på hesteryg.


Du kan også få spændende kulturelle oplevelser, som Evita Fine Arts Museum eller teatret, Teatro del Libertador General San Martin. Du kan også lære mere om landets historie på lokale museer.


Der er højst sandsynligt også andre frivillige i Córboda samtidig med dig, så du kan vælge, om du vil udforske området selv eller sammen med en gruppe af frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer