You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Obstetrik i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring som jordemoder
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være jordemoderstuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på obstetrik-projekt I Ghana

Er du jordemoderstuderende og på udkig efter et lærerigt og udfordrende praktikophold, skal du helt sikkert tage Ghana med i dine overvejelser. Her vil du arbejde på et travlt hospital i Cape Coast.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Når du er ankommet til Ghana vil du have en koordinator fra Projects Abroad såvel som en egentlig praktikvejleder på dit praktiksted. Du har dermed god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder på et stort hospital i Cape Coast, hvor der er fødegang, barselsafsnit, børneafdeling, m.m. Her møder du gravide kvinder med f.eks. malaria, tyfus eller andre komplikationer som har indflydelse på deres graviditet og ufødte barn.

Du vil arbejde sammen med lokale kollegaer på hospitalet, som er vant til at arbejde sammen med studerende, og vi opfordrer til at du stiller spørgsmål og deler ud af din egen viden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲