You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på HIV/AIDS-projekt i Togo

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: At arbejde sammen med en lokal NGO vedrørende outreach, støtte, research og uddannelse relateret til HIV/AIDS.
  • projekttype: NGO
  • Krav: Du skal kunne føre en simpel samtale på fransk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

På dette humanitære projekt i Togo får du en belønnende og lærerig oplevelse, som vil give dig et spændende indblik den nuværende HIV/AIDS-status i Togo. Du vil ligeledes opleve stigmaet omkring HIV/AIDS-smitte, og du vil observere og arbejde direkte med patienter som testes positiv.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig,eller som professionel.

Frivillig hjælper barn med at læse på HIV-projekt

Togo har et af de lande med flest HIV/AIDS-relaterede dødsfald i verden. Gratis behandling er stadig et meget nyt fænomen, og fordommene og tabuer om HIV/AIDS er stadig meget udbredte. På dette projekt hjælper Projects Abroads frivillige med at støtte den nationale indsats mod HIV, og det sker igennem oplysningsarbejde, screenings og ved at yde medicinsk og psykologisk hjælp til patienter.

Du kan arbejde på projektet uanset din baggrund, men dine arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring. Især frivillige med viden om medicin eller psykologi er meget velkomne på dette projekt.

Din rolle på projektet

Projects Abroad samarbejder med en lokal NGO, Jeunes Missionaires d’Aide Humanitaire (JMAH), som blev oprettet med det formål at hjælpe mennesker med HIV/AIDS.

Fokus er på medicinsk og psykologisk rådgivning, oplysningsprogrammer, forebyggelse og uddannelse om HIV for børn og voksne i området.

Vi arbejder i den centrale del af hovedstaden, Lomé, som ligger tæt på grænsen til Ghana. På centret laver vi også forebyggelses- og socialt arbejde med udsatte grupper såsom immigranter, sexarbejdere, soldater og langturschauffører.

Du hjælper til på de vigtige outreaches, hvor vi tager laver opsøgende arbejde i lokalsamfundet. Du hjælper også til med at oplyse og støtte HIV/AIDS-patienter ved at give dem information om hvordan de håndterer virussen ligesom at du er med til at udvikle programmer som skal imødekomme patienternes sociale og økonomiske behov.

Personligt vil du lære en masse om HIV/AIDS, og de konsekvenser et stort antal smittede kan have på et lands udvikling. Projektet kan være en hård omgang, men arbejdet vil være belønnende.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲