You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på HIV/AIDS-projekt i Jamaica

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Mandeville
  • Rolle: At arbejde sammen med en lokal NGO vedrørende outreach, støtte, research og uddannelse relateret til HIV/AIDS.
  • projekttype: NGO
  • Krav: Du skal være mindst 18 år
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Medicinsk projekt inden for HIV/AIDS

På dette projekt samarbejder vi med en lokal NGO, som er den ældste og største af sin slags i Jamaica. HIV/AIDS projektet foregår i Mandeville.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

I Jamaica er omkring 32.000 indbyggere HIV/AIDS-smittede, og hele 50% ved det ikke engang selv. Det vurderes, at antallet nye smittede stiger med 1,7% hvert år. Selvom der længe har været et fald i smittede og dødsfald blandt voksne jamaicanere, har de seneste statistikker vist nye smittede blandt yngre mennesker.

Vi arrangerer outreaches hvor vi opsøger borgere i lokalsamfund; vi arbejder også for at støtte HIV/AIDS-smittede i deres dagligdag og vi arbejder med research og træning.

Formålet med projektet er at hjælpe til i de samfund som er hårdest ramte af konsekvenserne ved HIV/AIDS smitte. Ved at støtte op om behandling, omsorg og støtte af de HIV/AIDS-smittede og deres pårørende samt ved at lave et markant oplysningsarbejde om HIV/AIDS i lokale samfund, er du med til at yde en vigtig indsats i Jamaica.

Din rolle på projektet

Frivillig i gang med helbredsundersøgelse af patient på HIV-projekt

Sammen med de andre frivillige på projektet besøger du lokale samfund for at oplyse og fortælle om HIV/AIDS. Det kan for eksempel være ved at uddele brochurer og demonstrere korrekt brug af prævention. Du kan også være med til at besøge gymnasier og universiteter eller opstille displays i lokale samfund.

Har du talent inden for drama og skuespil, kan du være med til at lave stykker og sketches med det formål at få opmærksomhed rettet mod konsekvenserne af HIV/AIDS på en måde som appellerer til unge mennesker og voksne.

Lokale indbyggere opsøger også NGO’en hver uge for at få mere information om hvordan man lever med HIV/AIDS. Du vil derfor have rig mulighed for at arbejde med rådgivning, uddannelse og med at udvikle programmer som relaterer til de socio-økonomiske aspekter af tilværelsen for HIV/AIDS-smittede.

Du kan også deltage i researcharbejde, og alle volontører får specifik træning i den aktuelle situation for HIV/AIDS-smittede i Jamaica, når de starter på projektet.

Vil du helt tæt på den unikke jamaicanske kultur bør du overveje at supplere dit frivillige arbejde med et sprogkursus i lokalsproget, patois.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Dette kræver, at en kopi af pas, eksamensbevis og CV er signeret af en notar i Danmark for at kunne blive godkendt af de jamaicanske myndigheder. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Jamaica Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲