Når du er frivillig på vores hajbevaringsprojekt i Fiji, kan du vælge at tage et sideløbende dykkerkursus som PADI Divemaster. Hvis du gerne vil være dykkerinstruktør i fremtiden, er PADI Divemaster det certifikat, du skal have.


Kurset er omfattende og består af lektioner i og oppe af vandet. Du lærer om videnskaben ved dykning, hvordan du udarbejder dine egne programmer som Divemaster, får evnerne til at styre en professionel dykkerbåd, og får karriererådgivning inden for dykkerindustrien.


Mens du er på hajbevaringsprojektet, arbejder du sammen med vores PADI-certificerede dykkerinstruktører og det lokale personale fra Projects Abroad. Du lærer at håndtere grupper af elever på et dykkerkursus, lede orienteringsdyk, instruere elever i vigtige procedurer, kortlægge dykkerområder, og beskytte skrøbelige økosystemer. Du udvikler også nyttige logistiske færdigheder, som hvordan man afholder review dykkerkurser.


Når du har færdiggjort dette kursus, er du klar til at arbejde i dykkerindustrien som Divemaster, eller du kan tilmelde dig kurset i Instructor Development for at videreudvikle dine kvalifikationer inden for SCUBA dykning.

Hvad koster det at blive Divemaster?

Prisen for at blive Divemaster afhænger af din erfaring og dit nuværende dykkercertifikat. Jo mere erfaring og viden du allerede har, jo større rabat kan du få. Der er tre priser:


  • EFR og Rescue Diver med 40+ registrerede dyk får rabat og betaler 3950 kr.
  • Advanced Open Water Diver (eller højere) med 30+ registrerede dyk får en mindre rabat og betaler 10.450 kr.
  • Alle andre betaler standardprisen på 14.950 kr.


Alle der tager Divemaster-kurset, skal også betale prisen for at være frivillig på hajbevaringsprojektet. Det er ikke muligt kun at tage dykkerkurset.


Disse priser inkluderer en Divemaster “crew pack” og de inkluderede PADI-kurser. Medbring venligst dit eget Divemaster udstyr (eller køb ved ankomst for ca. 900 kr.) Du skal også betale dit eget PADI Divemaster-medlemskab (omkring 900 kr.)  

Hvor lang tid tager det at blive Divemaster?

Afhængig af, hvor meget erfaring du har som dykker i forvejen, og hvilket certifikat du allerede har, kan du tage din Divemaster på helt ned til otte uger:


  • EFR og Rescue Diver med 40+ registrerede dyk kan gennemføre kurset på otte uger.
  • Dykkere med Advanced Open Water-certificering (eller højere) og med 30+ registrerede dyk: 12 uger
  • All andre: 16 uger

Vores akkrediteringer