You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Thailand

Oversigt
  • Lokation: Krabi, Ao Nang
  • Projekt Længde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Værtsfamilier og delte bungalows på Natur & Miljøprojektet

Klik her for at vælge projekt

Map of Thailand Buddha-statuer i Thailand

Thailand er et skønt og spændende land at arbejde som ulandsfrivillig i. Det er et land med store kontraster, idet du vil opleve et utroligt gæstfrit folk, som lever i skønne omgivelser, men du vil også bemærke, at Thailand stadig har lang vej ud af fattigdom.

Lokal kvinde med barn i Thailand

Fra 1950’erne oplevede Thailand en markant økonomisk vækst, men landet blev hårdt ramt af den økonomiske krise i slutningen af 1990’erne. Siden 2002 har Thailand dog set lysere tider idet økonomien er kommet på ret kurs igen. Thailands kultur er stærkt præget af buddhismen, og der er storslåede templer i alle større byer.

Et vigtigt element i den thailandske kulturbevidsthed er kongefamilien, som er meget respekteret i befolkningen. Der hænger ofte portrætter af kongefamilien i private hjem. Hver dag i ugen har sin egen farve: Mandag er gul, tirsdag er pink, onsdag er grøn, torsdag er orange, og fredag er blå, og dette klæder mange i befolkningen sig efter. 

Thailand er fascinerende på mange måder. Som et af få lande i Asien har Thailand aldrig været under kolonistyre, og bortset fra korte perioder af besættelse har Thailand været selvstændigt siden 1200-tallet. Den thailandske befolkning byder dig velkommen med åbne arme, og du vil opleve en meget gæstfri befolkning, som helt sikkert er nysgerrig efter at vide mere om dig. Det thailandske køkken er ikke uden grund et af de mest spændende i verden, og du vil kunne smage mange forskellige lækre retter.

Projects Abroad i Thailand

Thailands smukke natur

Projects Abroad i Thailand har base i Ao Nang, som ligger i nærheden af Krabi, omkring en times flyvning fra hovedstaden Bangkok. Vi har projekter i og omkring Krabi og Ao Nang, og du kan arbejde med humanitært arbejde, undervisning samt Natur & Miljø. Du kan ligeledes få et sprogkursus.

De fleste af vores projekter inden for humanitært arbejde og undervisning ligger i Ao Nang og Krabi, og alle frivillige på disse projekter bor hos lokale værtsfamilier. Hvis du vælger at arbejde på vores Natur & Miljøprojekt bor du ikke hos en lokal værtsfamilie, men i stedet i en lejr med andre frivillige tæt på projektet i Ao Nang.

Vi har projekter i Thailand for alle, der drømmer om at lave frivilligt arbejde i udlandet! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Oplev mere!

Et ophold med Projects Abroad i Thailand er ikke kun arbejde. Du får god tid til at udforske Thailands mange skatte, og der er masser at give sig til i fritiden. Du kan hoppe på en båd til en af Thailands mange smukke øer, du kan klatre, besøge de smukke strande, eller give dig i kast med forskellige typer af vandsport; Thailand er for eksempel et perfekt sted til dykning.

Har du mod på mere af Thailand når du er færdig med dit projekt, kan du relativt nemt og billigt rejse rundt i Thailand. Der er rigeligt med bus- og togafgange, og billetter til indenrigsfly er relativt billige, så der er ingen undskyldning for ikke at udforske dette smukke land. Frivilligt arbejde i Thailand kan være en fremragende indgangsvinkel til at møde og lære mere om denne spændende kultur.

Den følelse man får ved at være afsted som frivillig, overstiger al forventning – følelsen af at gøre en forskel samt det at gøre noget for andre, gjorde mit ophold til det mest fantastiske og bedste der er sket i mit liv ind til nu.
Christina, frivillig

Projekter i Thailand

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲