You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Krav: Du skal kunne tale mindst et basalt spansk
  • Aldersgruppe: 6-18 år
  • Antal: 25-35 elever
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores undervisningsprojekter ligger i Cusco og vi samarbejder med det peruvianske undervisningsministerium om at forbedre engelskniveauet både hos elever lærere.

Ved at arbejde som frivillig på et undervisningsprojekt kan du hjælpe lokale elever med at forbedre deres engelskkompetencer.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!ats!

Vi samarbejder med skoler med flere klassetrin, og du kan undervise elever i alderen 6-18 år.

Teacher Training

Vi arrangerer et undervisningsforløb for de lokale lærere i 4-6 uger med start i januar hvert år. Dette er et meget populært, og et særdeles givende projekt, for de lokale lærere tager bagefter deres nye viden med ud i en lang række lokalsamfund som derved får gavn af dit arbejde. Projektet kører i børnenes skoleferie og støttes af Perus regering.

Din rolle på projektet

Din primære opgave er at undervise i engelsk. Sammen med en lokal lærer tilrettelægger I undervisningen og laver undervisningsmateriale til eleverne.

Frivillig underviser lokale skoleelever i Peru

Når du ikke underviser, bruger du tiden på at forberede næste undervisning, og du kan med fordel medbringe materialer hjemmefra.

For at undervise i engelsk i de yngre klasser skal du kunne tale lidt spansk, idet du her vil stå for undervisningen og den lokale lærer vil fungere som hjælpelærer for dig.

Elever i 5. klasse og ældre har undervisning på engelsk, så her behøver du ikke at kunne tale noget spansk for at kunne undervise.

Klassernes størrelse varierer, men der typisk 25-35 elever i hver. Der er undervisning mandag til fredag fra kl. 8.30 – 12.30.

Hver uge arrangerer vi workshops for vores frivillige på undervisningsprojekterne. Her kan vores frivillige diskutere idéer og problemstillinger med hinanden og med din projektkoordinator.

Du har også adgang til en omfattende database, hvor du finder undervisningsplaner, skemaer og andre nyttige materialer. På vores kontor kan du også låne materialer til brug i undervisningen.

Du bør være opmærksom på, at skolerne er lukkede fra starten af januar til midten af marts samt fra slutningen af juli til starten af august. I disse perioder kan du i stedet arbejde på vores sommerskole.

Der er et kæmpemæssigt arbejde at gøre indenfor undervisningsområdet i Peru, og jeg ved, at vi frivillige kan gøre en forskel - både rent engelskfagligt, men også hvad angår rammerne for undervisningen.
Sara, frivillig
Peru Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲