You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Bogo City, Cebu
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk og andre fag
  • Aldersgruppe: 6-17 år
  • Antal: 40-70
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

I Filippinerne indførte myndighederne i 2017 et nyt uddannelsessystem, K-12, som betød, at undervisning var obligatorisk for alle under 18 år. Efter fire år på gymnasiet skal elever tage yderligere to års skolegang, før de kan starte på en videregående uddannelse.

Elever starter med engelskundervisning allerede i 1.klasse, og herfra er mange fag undervist på engelsk.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Turisme er en stor indtægtskilde på Cebu og de omkringliggende øer, og gode engelskkompetencer kan derfor være et vigtigt element på CV’et.

Din rolle på projektet

Frivillig underviser lokale børn

Vi samarbejder med børnehaver og skoler i Bogo City, og du underviser elever i alderen 6-17 år. Alt afhængigt af din erfaring kan du have forskellige roller. Du kan således arbejde som hjælpelærer for en lokal skolelærer, du kan undervise din egen klasse eller du kan arbejde med mindre grupper af elever, hvor I fokuserer på mundtligt engelsk.

Der er ofte mange elever i samme klasse, og derfor er det svært at give alle den nødvendige hjælp og støtte. Det er du som frivillig med til at afhjælpe, idet du er en ekstra ressource for de lokale lærere.

Du er velkommen til at bidrage med idéer til undervisningen og aktiviteter, f.eks. spil, lege, sange og lignende. Du er også meget velkommen til at hjælpe med at undervise i andre fag, f.eks. idræt og musik.

Du vil få en lokal koordinator fra Projects Abroad, som vil sørge for at du kommer godt i gang på projektet.

Undervisningen forberedte jeg selv med hjælp fra læreren og Projects Abroad, og der var meget frie rammer, så alle mine idéer kunne blive udlevet.
Kirstine, frivillig
Philippines Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲