You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt

Vores undervisningsprojekter foregår i Bogo City, og du kan arbejde i børnehaver og på almindelige skoler. Du behøver ingen læreruddannelse eller erfaring for at arbejde på et undervisningsprojekt i Filippinerne, og du kan deltage uanset om du er i gang med et sabbatår, praktik, orlov, efterløn eller pension.

Undervisningsministeriet har indført skolepligt således at børn og og unge skal gå i skole indtil de er 18 år. Når unge har gennemført 4 års high school, skal de i 2 år gå i senior high school inden de kan rykke videre til en videregående uddannelse.

Som i mange andre lande i Asien er der i Filippinerne en stor lyst efter at lære engelsk, og skoleelever får undervisning i engelsk tidligt i deres skoleforløb. Turisme er en af de største brancher i Filippinerne, og gode engelskkundskaber kan derfor føre til gode jobs inden for turisme.

Din rolle som frivillig

Frivillig underviser lokale børn

Projects Abroads frivillige underviser skoleelever i alderen 6-17 år. Ønsker du at arbejde med en bestemt aldersgruppe, så giv os gerne besked. Din præcise rolle på projektet vil afhænge af om du har erfaring med undervisning og af hvor sikker du er i dit arbejde. Du starter med at arbejde som hjælpelærer for en lokal lærer, og du hjælper mindre grupper med at øve samtaleengelsk. Du kan også blive bedt om at undervise en klasse på egen hånd.

Engelsk er på skoleskemaet allerede fra 1. klasse, og på ældre klassetrin foregår al undervisning på engelsk. Klasserne kan være meget store, og det er ikke sjældent at se 40-70 elever i en klasse.

Undervisningen forberedte jeg selv med hjælp fra læreren og Projects Abroad, og der var meget frie rammer, så alle mine idéer kunne blive udlevet.
Kirstine, frivillig

Ved hjælp af initiativ og kreativitet kan du gøre undervisningen sjov og lærerig for dine elever. Du er velkommen til at komme med forslag til en alternativ undervisning, og har du forslag til undervisningsaktiviteter, må du meget gerne bidrage.

Du kan også få mulighed for at undervise i andre fag end engelsk. Det kan for eksempel være musik eller idræt. Lad os gerne vide det hvis du har nogle særlige kompetencer som du kan drage nytte af i dit arbejde.

Philippines Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲