You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Filippinerne

Oversigt
  • Placering: Bogo City og San Remigio
  • Rolle: At hjælpe lokale idrætslærere med at undervise i forskellige idrætsgrene
  • Aldersgruppe: 10-16 år
  • Antal: 15-20
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Teamwork på sportsprojektet i Filippinerne

Projektet med skolesport i Filippinerne er ideelt for dig, der har en passion for sport og en interesse i at hjælpe andre med at forbedre deres færdigheder inden for sport og idræt.

Målet med projektet er at give skolebørn muligheden for at træne deres yndlingssport, samtidig med de har det sjovt og kommer i bedre form, samt motivere dem til at opretholde en aktiv livsstil gennem hele livet.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Din rolle på projektet

Som frivillig på dette projekt kommer du til at arbejde på lokale skoler i Bogo City og San Remigio. Her er fodbold, basketball, baseball, atletik, tennis og generel idrætsundervisning på skemaet.

Hvis du har erfaring inden for sundhed, idræt eller fitness, vil du virkelig kunne gøre en forskel. På skolerne er der ikke råd til at ansætte en idrætslærer på fuldtid, så din hjælp vil være meget værdsat.

Du kommer til at assistere den lokale lærer under idrætsundervisning, men du bliver muligvis også spurgt om du kan træne mindre grupper alene eller sammen med en anden frivillig.

Du skal forvente en arbejdsdag på minimum fem timer. Der er også god mulighed for at kombinere dette projekt med enten humanitært arbejde eller undervisning.

Projektet er lukket i skoleferien fra april til maj.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲