You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Optjen point til Kvote 2

Kvote 2-projekter

Kom du ikke ind på drømmestudiet og planlægger derfor at søge ind gennem Kvote 2 næste år?

Hos Projects Abroad sender vi hvert år frivillige ud, der ønsker at optjene point til Kvote 2 og få deres ansøgning til at skille sig ud. Samtidig er et udenlandsophold som frivillig inden for et specifikt fag en god måde at få indsigt i, hvordan drømme uddannelsen bruges i andre dele af verden.

Fra dyrlæge til jordemoder

Optjen kvote 2-point med medicin i Sri Lanka

Som frivillig hos Projects Abroad kan du optjene point til Kvote 2 indenfor fag, der spænder bredt. Vi tilbyder frivilligt arbejde med blandt andet:

Regler for Kvote 2

Kriterierne kan variere fra uddannelse til uddannelse, så det er en god idé, at du undersøger kriterierne for den specifikke uddannelse, du ønsker at søge optagelse på, inden du planlægger dit ophold. Du kan læse mere om optagelseskriterierne på UddannelsesGuiden eller kontakte dit drømmestudie direkte.

Dokumentation

Optjen kvote 2-point som frivillig i udlandet

Når du rejser med Projects Abroad, modtager du dokumentation på dit ophold, når du er vendt hjem fra din rejse. Vi skriver også gerne under på en aktivitetserklæring. Desuden har du mulighed for at modtage en personlig anbefaling fra netop dit projekt. Al dokumentation er værdifuldt når din ansøgning vurderes.

Fået blod på tanden?

Er du klar til dit livs eventyr, som både giver point til Kvote 2 og oplevelser for livet? Du kan læse meget mere om alt det praktiske og gå i dybden med de mange forskellige projekter ved at klikke her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Jeg brugte mit ulandsophold som en ”test” for at se om min passion for medicin kunne tåle et møde med den virkelige verden. I dag er en af mine største motivationer til at komme igennem studiet, at jeg skal tilbage til Tanzania som færdiguddannet læge og yde en professionel indsats
Caroline Alstine, Tanzania
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲