You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges beretninger : Louise H., Alle Businessprojekter i Kina

Louise var i praktik hos kinesisk virksomhed

Louise H.Fra maj til juli i 2012 arbejdede Louise H. som praktikant for British Education (BE) Education i Kina. Louise var i gang med en uddannelse inden for virksomhedskommunikation på Handelshøjskolen i Århus, og hun ville gerne i praktik i udlandet. Hun tilmeldte sig derfor et af Projects Abroads busniessprojekter i Kina, nærmere betegnet i millionbyen, Shanghai.

Her fortæller Louise om sine arbejdsopgaver og erfaringer:
”Mine primære arbejdsopgaver indeholdte aspekter af udvikling af hjemmesider for BE og Oxford International Colleges i Changzhou og Chengdu. Jeg var lige fra strategiudvikling til få de nye hjemmesider online. Jeg var med til research, design og udarbejdelse af indhold og det gav mig et grundigt indblik i virksomhedens arbejdsgange. Med min baggrund inden for kommunikation følte jeg at jeg bidrog aktivit til arbejdet.

Under hele mit ophold havde jeg et tæt samarbejde med IT-direktøren, og jeg fik god støtte til at udføre mit arbejde og derigennem rigtigt god og relevant erhvervserfaring. Jeg synes derfor at praktikopholdet har givet mig en unik mulighed for at omsætte teori til praksis, og det har været en berigende læringsoplevlse at arbejde i en anderledes kultur.

Louise H.

Åbenhed og respekt
Jeg oplevede en åbenhed og respekt fra mine lokale kollegaer som jeg virkelig værdsatte. Der var også respekt or hvad jeg som person kunne udrette. Det var ikke nødvendigvis min alder eller min manglende erfaring som var afgørende for mine arbejdsopgaver. Der var tillid til mine evner og støtte fra mine kollegaer, og det kombineret med at være en del af virksomheden fra første dag har givet mig en tryghed i at arbjede med svære og udfordrende opgaver.

Jeg tror at der er to afgørende faktorer når man arbejder som praktikant for BE og i Kina generelt. For det første er man nødt til at være meget åben både over for arbejdsopgaver og kollegaer. For det andet er det vigtigt at du investerer seriøsitet, ydmyghed og respekt i dit arbejde. Jeg har altid ment at det er vigtigt at huske på, at du er der for at bidrage, men også lære, hvilket altid har været en prioritet for mig.

Et praktikophold hos BE er en god mulighed for at udfordre dig selv og for at opbygge et stærkt netværk i Kina. Det gav mig en god viden og jeg udviklede mig både personligt og profesionelt. Jeg vil klart anbefale andre at lave den same investering i deres uddannelse og fremtid som jeg.”

Louise H. – Business i Kina

Louise H.

Frivillige er alle forskellige og har derfor forskellige oplevelser. Dette er en personlig beretning, og din egen oplevelse på projektet kan være helt anderledes. Vores projekter udvikler sig løbende med tiden. Vind og vejr kan også have en indflydelse på dit arbejde på projektet. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse beretninger som inspiration og forholder dig til selve projektbeskrivelsen eller kontakter vores danske rådgivere.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲