Projects Abroad staff take the volunteers on a tour of Kenya.

Ankomst til Kenya

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Kenya

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Kenya

En medarbejder fra Projects Abroad står klar til at byde dig velkommen, når du ankommer til Nairobi Airport (NBO). Fra lufthavnen tager I med en shuttle bus til Nanyuki, hvor du bliver kørt hjem til din nye værtsfamilie. Hvis du ankommer i lufthavnen sent om aftenen, overnatter du på et hostel i Nairobi og tager shuttle bussen næste morgen. Afhængig af trafikken tager turen tre til fire timer.


Transporten fra lufthavnen er inkluderet i prisen for projektet, så du skal ikke tænke på at skulle betale ekstra.

Book flybilletter til Kenya

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Kenya

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


Når du ankommer til Kenya, skal du søge om en tilladelse til at arbejde frivilligt i landet. Tilladelsen koster omkring 950 kr. (USD 145) og skal fornyes en gang om måneden. Vores lokale Projects Abroad medarbejdere kan hjælpe dig med denne proces. Der er nogle undtagelser til kravet om tilladelsen afhængig af længden på dit ophold og hvilken type projekt, du skal arbejde på. Din Volunteer Advisor kan fortælle dig, om du er undtaget fra reglen eller ej.

Din introduktion og orientering i Kenya

På din første dag får du en grundig introduktion til din nye hjemby. Du får en introduktionspakke, som indeholder alt, hvad du skal bruge af information, som kort over byen og kontaktoplysninger på vores lokale personale. En af vores medarbejdere tager dig med på en rundvisning i byen og viser dig steder, som kan være nyttige for dig i hverdagen.


De sørger også for, at du kan købe et lokalt SIM kort eller veksle penge, hvis du har brug for det. Vores personale forklarer dig, hvordan du bruger det offentlige transport i byen, så du nemt kan rejse rundt. Du besøger også vores lokale kontor i Nanyuki og lærer mere om, hvordan vores projekter i Kenya fungerer.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Kenya

Vi vil gerne sikre os, at du er velforberedt og klar til at starte på dit projekt, så du får masser af vejledning på din første dag. En Projects Abroad medarbejder følger dig fra din værtsfamilie til din arbejdsplads på din første dag, så du lærer vejen derhen.


Du bliver vist rundt på projektet og møder de mennesker, du skal arbejde sammen med. Du får mulighed for at se, hvordan tingene fungerer og får indsigt i, hvad din rolle bliver på projektet. Du starter som frivillig eller praktikant på dit projekt dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer