You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Peru

Sommer
2 uger
  • Søndag 01. juli 2018 - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 05. august 2018 - Lørdag 18. august 2018
Sommer
4 uger
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 18. august 2018

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Ung frivillig fra Projects Abroad på humanitært projekt i Peru

Drømmer du om at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel for børn såvel som lokale beboere i et udviklingsland? Så er vores projekt for unge med Humanitært arbejde og Lokalsamfund i Peru det helt rige projekt for dig.

Gør en indsats som ung frivillig - og blev bedre til spansk

Vi arrangerer spansklektioner og workshops, så du kan lære lidt af det lokale sprog og begå dig i lokalsamfundet. Noget af tiden arbejder du sammen med lokale peruvianere; det kan for eksempel være i en børnehave, hvor du og de andre unge frivillige arrangerer lege og sjove aktiviteter for børnene. Du kan være helt sikker på, at børnene vil sætte pris på dine kreative indspark, og personalet vil være dig taknemmelig.

Dit som ung frivillig kan også være på et plejehjem, hvor du hjælper det lokale personale med dine varme hænder og giver omsorg til de ældre.

Bo med andre unge frivillige

Du og de andre frivillige bor og arbejder i den Hellige Dal. I bor sammen hos lokale værtsfamilier, som giver jer en god introduktion til Perus spændende kultur. Vores lokale personale er altid tæt på og står klar med råd og vejledning døgnet rundt, hvis du får brug for det.

Vores personale arrangerer derudover forskellige sociale aktiviteter, så du kommer bestemt aldrig til at kede dig. I weekenden besøger du sammen med dine nye venner fra hele verden den smukke by Machu Picchu og et af Perus livlige markeder.

Det bliver et sydamerikansk eventyr, du aldrig vil glemme.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲